ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 2  === Τελικά η βλακεία δεν έχει όρια και κατακυριεύει τους πάντες……

  === Τι να πω….. Παραδίνομαι στη βλακεία του παντός….. Αν είναι να μετανοιώσουν οι ληστές του Μητσοτάκη, οι ληστές του Σημίτη, οι ληστές του Γκαγκά Παπανδρέου, οι ληστές του Σαμαρά-Μπενάκη, άπαντες σιωνιστές και φιλοτραπεζίτες και αν μετανοιώσουν και οι ληστές τραπεζίτες,  και επιστρέψουν τα κλοπιμαία και διακόψουν το σπορ της ληστείας κατά συρροή,τότε να παραδεχθώ κι΄ εγώ, ότι λύσαμε τον γόρδιο δεσμό της μαλακίας μας και όλα τα προβλήματα της κακοδαιμονία μας.

  === Τελικά, μαγικό ραβδί πρέπει να είναι η πουτάνα η δραχμή που έτρεχε αφηνιασμένη με ετήσιο πληθωρισμό 24% και καθώς φαίνεται, είμαι ο τελευταίος που το μαθαίνω!!!

  === Αρχίζει να μ΄αρέσει το παίγνιο με τα γεμάτα, τα μισοάδεια και τα άδεια καροτσάκια….. Έτσι μούρχεται να φτιάξω κι΄ εγώ μερικά, μόνο με δραχμές, με το τι αγοράζαμε το 1998, τι το 1988 και τι το 1978. Τότε να δεις τι πολυσχιδείς προσωπικότητες θα γίνουμε όλοι μας και δεν θα ξέρουμε πια απ΄όλες τις δραχμές να πρωτοδιαλέξουμε. Διότι ρε γκαγκαδολαέ, άλλη δραχμή είχες το 1978, άλλη το 1988 και τελείως άλλη το 1998. Ακόμα και στα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι και στα πανηγύρια με τους γύφτους, τα εναπομείναντα ενθύμια με όβολα εποχής, διαφορετικά εκτιμώνται ακόμα και από τον αναλφάβητο γύφτο, ανάλογα με το έτος έκδοσης!!!! Τόση μόλυνση έπαθε ο εγκέφαλός σου από αναμετάδοση της βλακείας ενός Παπανδρέου και ενός Σαμαρά-Μπενάκη ή από μια κλανιά του ελεεινού Πάγκαλου????

  === Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου: και “μπουρμπούτσαλο” να καθιερώσεις σαν “νέο” νόμισμα, αν αυτό το νόμισμα το διαχειρίζονται ΛΗΣΤΕΣ και ΥΠΟΤΙΜΗΤΕΣ της νοημοσύνης σου, αν δεν ξυπνήσεις από τον λήθαργο που σου φόρεσαν γάντι, τα πρακτόρια της χούντας σαν τον Καζάκη, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα αναρωτιέσαι, γιατί αγοράζεις λιγότερα φασόλια και σπαγγέτι από τον μη ελληνικόν πριζουνίκ και έλαιον ουδέν.

  === Να δω τους λήσταρχους Σαμαρά, Βενιζέλλο και Κουβέλη, Μαγδαληνές, κι΄ ας πεθάνω!!!! Αλλά μάταιο. Αυτοί στη κλεψιά, στο ψέμα και στη πολιτική πορνεία εκπαιδεύτηκαν και άλλο επάγγελμα δεν γουστάρουν…..

Απάντηση