ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  === …Συγγνώμη που τολμήσαμε να ονειρευτούμε

  === Με αφισβητούμενο πέναλτι στο 94′ έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών στον αγώνα του με τον Πανσερραϊκό (βλέπε εδώ), κι επειδή …το ποτήρι ξεχείλισε, η ΠΑΕ  εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει, πώς φέτος δεν ήταν… η σειρά της ομάδας της Εύβοιας να κερδίσει την άνοδο, και γι’ αυτό …ζητάει συγγνώμη που τόλμησε να ονειρευτεί.

  === Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών Ευβοίας αναφέρει:
   === «Ξέρουμε, ξέρουμε τι θα πείτε. Τα Ψαχνά πλήρωσαν στις Σέρρες το προηγούμενο έγκλημα στον αγώνα με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (καταφανέστατο πέναλτι στο 93′ υπέρ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ). Όπως βέβαια πληρώσαμε τις “κουμπαριές” και τις “άρρηκτες σχέσεις”  με την ΕΠΟ, που δήλωνε και ο γραφικός μουσάτος (παρεπιπτόντως δεν ξέρουμε πόσα πέναλτι και πόσες αποβολές έχει κερδίσει η ομάδα του).
   === Μα πάνω απ’ όλα πληρώσαμε την τακτική μας, για την οποία δεν μετανιώνουμε. Να μην μιλάμε, να μην απαντάμε, να φαινόμαστε αδύναμοι επικοινωνιακά, για να μην “δυναμιτίσουμε” το πρωτάθλημα, να σεβόμαστε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ, να μην έχουμε οφειλές δεξιά και αριστερά και να μην χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά και μή.
   === Πληρώσαμε το γεγονός ότι είμαστε αξιόπιστοι και αξιοπρεπείς.
  === Πληρώσαμε ότι δεν χρησιμοποιήσαμε πληρωμένους κονδυλοφόρους, μάλιστα επώνυμους και ευαίσθητους!!! (το θαυμαστικό δικό μας).
   === Πληρώσαμε εν τέλει, ότι “τολμήσαμε” να σηκώσουμε κεφάλι απέναντι σε κατεστημένα, στεγανά, “ιστορικές ομάδες” (άσχετο άν χρωστάνε δις). Άς είναι. Μάλλον φέτος δεν είναι η σειρά μας.

  === Τέλος εκ μέρους της μικρής μας πόλης, αλλά και ολόκληρου του Νομού μας να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη που τολμήσαμε να ονειρευτούμε.

  === Υ.Γ. : Μήν ξεχνάτε το FFP και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Ξέρετε εσείς.

  === Καληνύχτα και καλή τύχη από την πλέον ευνοούμενη ομάδα της FOOTBALL LEAGUE (με αναρίθμητα πέναλτι και αποβολές μετα το 80ο λεπτό υπέρ μας).»

Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

Απάντηση