ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ  === ……Τους συνάντησα και μου το επιβεβαίωσαν!!!! Τι καταραμένο Κατάρ!!! Τι ξεβοθρομένο Σκατάρ!!!!! Τσςςςςςςςςςς!!!!!!…….

  === Εδώ μιλάμε για όντα υψηλής τεχνολογίας και από νοημοσύνη μη το συζητάς!!!! Από τον αστερισμό του Αγρίωνα και άνευ διαστημοπλοίου!!!! Τέτοια πράματα μιλάμε και μη χειρότερα!!!…

  === Αν επισυμβεί (που θα συμβεί με τη βλακεία που μας δέρνει) θα απαλλαγούμε από Βενιζέλο και ο ΦΠΑ…. δώρο!!!! Διότι θα κερδίσουμε το ακόμα πιο ηλίθιο αστέρι του Στουρνάρα, ενός βλίτου σε υπερεπάρκεια, που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το αθάνατο γνωμικό, ότι “χούντα και βλακεία πάνε πακέτο!!!!”

  === Τα καθ΄ οδόν επενδυτικά όντα είναι και φιλέλληνες από γεννήσεως κόσμου, δηλαδή, πολύ πριν από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και βάλε. Αυτό που δεν μου αποκάλυψαν είναι το αν θα επενδύσουν σε ευρώ ή σε δραχμές ή σε άλλο διαστρικό νομισματικό κατάλοιπο.

  === Και να σκεφθείς ,ότι το βούρλο, ως υπουργός οικονομικών, βγήκε χθες να πλαστογραφήσει την ανακοίνωση της Eurostat, εκτός από μία φράση. Εκείνη που η Eurostat ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ότι όλα τα συμπεριλαμβανόμενα στοιχεία, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΘΕ…. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!!!!!

  === Και μάθαν τα νέα οι εξωγήινοι επενδυτές και κάθισαν στο 49.994 έτος φωτός, διότι κατάλαβαν ότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους!!!!

Απάντηση