Επανάσταση των γιασεμιών

28 Ιανουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Αποσπάσματα από το άρθρο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, με το οποίο δεν συμφωνώ σε όλα, κυρίως γιατί στο άρθρο δεν διαφαίνεται ευκρινώς η τεράστια διαφορά των λαϊκών εξεγέρσεων, από τα εκ των υστέρων καπελώματα. Το άρθρο πρέπει να το διαβάσετε ολόκληρο και θα διαπιστώσετε πάρα πολλές αλήθειες. Δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση, να κλείνετε προς την άποψη, ότι οι Εβραίοι κατασκευάζουν όλες τις επαναστάσεις. Η αλήθεια είναι, ότι εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, εκμεταλλεύονται διασυνδέσεις και επαναστατική χαλαρότητα  και με ¨οργανώσεις” μαϊμού και μπόλικη υπομονή, κάνουν με το αζημείωτο “διευκολύνσεις” στις ελλείψεις επαναστατικών κινημάτων και γίνονται αρχικά συνέταιροι και μετά ιδιοκτήτες των κομμάτων διαχείρισης επαναστατικής εξουσίας. Αυτό, ούτε μειώνει την πολιτική αξία μιας εξέγερσης, ούτε δικαιολογεί τη “δωρεά” κάθε εξέγερσης στους εβραίους.

===================ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς θα είναι η τελευταία Επανάσταση των ανθρώπων;;; – Πώς θα συμμετάσχει σε αυτήν το ΕΑΜ Β’;

Παρατηρώντας κάποιος τις διεθνείς εξελίξεις, εύκολα θα διαπιστώσει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο κρίσιμη κατά την οποία αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, που αφορούν το μέλλον της ανθρωπότητας συνολικά……………………..
Ποιος θα φανταζόταν πριν μια δεκαετία —στην εποχή των χρηματιστηριακών παχιών “αγελάδων”— ότι θα φτάναμε και πάλι να μιλάμε για επαναστάσεις; …Ότι θα φτάναμε και πάλι να μιλάμε για αγώνα επιβίωσης; …Για πάλη των τάξεων; …Για δικαίωμα στην εργασία; …Για δικαίωμα στην ασφάλιση; Όλα αυτά όχι απλά τα θεωρούσαμε δεδομένα, αλλά ούτε καν τα εκτιμούσαμε ως πολύτιμα κεκτημένα. Τώρα, που, υπό τις εντολές της νεοναζίστριας Μέρκελ, τα χάνουμε ένα-ένα, καταλαβαίνουμε το πόσο πολύτιμα ήταν.

Ήταν οι εποχές της μεγάλης “μέθης”… Οι εποχές όπου οι Goldman Sachs και Lehman Bros “κερνούσαν” και οι λαοί “έπιναν” μέχρι “μέθης” …Οι εποχές όπου ο Σόρος και ο Μπάφετ ήταν οι κορυφαίοι “σκυταλοδρόμοι” της παγκόσμιας “κούρσας” της επιτυχίας …Οι εποχές που —όπως έλεγαν οι παλιοί— οι λαοί της Δύσης “έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα” …Οι εποχές όπου τα παλιά και τα “θαμπά” ανατρέπονταν στο όνομα ενός καινούργιου “γυαλισμένου” νεοταξιτικού “ονείρου” …Οι εποχές, που, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, είχαν ως μεγαλύτερό τους θύμα την ίδια τη λογική. Μέσα σ’ αυτόν τον παραλογισμό κάποιοι νόμιζαν πως μόνον οι “κατώτεροι” στη Δύση και οι Κινέζοι θα “εργάζονταν”, εφόσον τα έσοδα ενός σύγχρονου “πολίτη” “πρέπει” να έρχονται από μερίσματα και τόκους.
……………………………………………………………..
Τώρα αναγκαστικά η ανθρωπότητα θα πρέπει να βρει τη δύναμη ν’ αντιδράσει………………………
Θα ήταν εγκληματικό να την “πατήσουμε” για άλλη μια φορά από τους ίδιους ανθρώπους………………….
Για όσο διάστημα δεν συμβαίνει αυτό, δεν θα την ονομάζει “επανάσταση”. Θα το ονομάζει “τρομοκρατία”, αλλά όχι “επανάσταση”. Θα το ονομάζει απρόσωπο “κίνημα”, αλλά όχι “επανάσταση”…………………….
Για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα ιδιαίτερα “λεπτά” ζητήματα, θα πρέπει να έχουμε μερικές βασικές γνώσεις. Μόνον με αυτού του είδους τις γνώσεις μπορούμε να καταλάβουμε πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα του συστήματος με τις σημερινές εξελίξεις, αλλά και πού κινδυνεύουν να την “πατήσουν” οι εξεγερμένοι πολίτες
..…Περί Επανάστασης λοιπόν ο λόγος.
Η έννοια της επανάστασης είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία. Ίσως η πιο πονεμένη ιστορία της ανθρωπότητας. Ό,τι κακό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα από την εποχή της Βαβυλώνας μέχρι σήμερα, σε κάποια “επανάσταση” οφείλεται….……………….
Αυτοί οι προκατασκευασμένοι από την εξουσία “επαναστάτες” ήταν εκείνοι, που πάντα “καπέλωναν” τις “επαναστάσεις” των λαών.
Πώς τις “καπέλωναν”; Αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία,………………………
Ο εξευτελισμός αυτής της επανάστασης φαίνεται στον τρόπο εκτόνωσής της…………………………
Αυτό έπαθαν οι Γάλλοι, γιατί εξουδετερώθηκε η επανάστασή τους…………………………………………
Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Κατά μια διαβολική “σύμπτωση” η τελική ήττα αυτού του “υπαλλήλου” έφτιαξε τα “αφεντικά”. Χάρη στην ήττα του “επαναστάτη” Ναπολέοντα σώθηκε ο αγγλικός θρόνος —και όχι μόνον— από μια αντίστοιχη επανάσταση………………
Γιατί γιορτάζουμε εκείνη την μέχρι εξευτελισμού “καπελωμένη” “επανάσταση”;……………………………………..
Αυτό ήταν το ζητούμενο. Η Ρωσία δεν θα ενοχλούσε πλέον τη Δύση στο ξεκοκάλισμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και βεβαίως των πετρελαίων της. Πρώτα “διευθετήθηκε” το θέμα της Ρωσίας και κατόπιν διαμελίστηκε η Οθωμανική —πετρελαϊκή— αυτοκρατορία. Πρώτα αποκλείστηκε η πιθανότητα να πλησιάσει η Ρωσία τη Μεσόγειο και κατόπιν έβαλαν “φωτιά” στη Μεσόγειο. Οι εξουσίες και οι λαοί των ισχυρών της Δύσης “ευημέρησαν”, χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα από τη Ρωσία …Την πάμπλουτη και αχανή Ρωσία, η οποία πεινούσε συστηματικά, είτε εντός του καπιταλισμού είτε εντός του κομμουνισμού.
Γιατί γιόρταζαν τη ρωσική επανάσταση όχι μόνον οι Ρώσοι, αλλά όλοι οι λαοί του ανατολικού μπλοκ; Για τους ίδιους λόγους που η Δύση “γιόρταζε” τη Γαλλική Επανάσταση. Γιατί ήταν η “μήτρα” των εξουσιών της. Γιατί χάρη…………………….
Έχοντας η εξουσία γνώση όλων αυτών των καταστάσεων, γνωρίζει πώς να αμύνεται σε περίπτωση λαϊκών αντιδράσεων. Μπορεί αυτές να τις χειρίζεται όπως τη βολεύει, γιατί έχει τις ανάλογες γνώσεις. Από…………………………
Οι Εβραίοι λοιπόν πάντοτε συνδέονται με την έννοια της “επανάστασης”, γιατί αυτό είναι το “καθήκον” τους…………………………….
Αυτό έκανε στη μεταπολεμική Ελλάδα με τον Ζαχαριάδη και τον εμφύλιο και το ίδιο κάνει καθημερινά με την Παπαρήγα και το ΠΑΜΕ. Γι’ αυτόν τον λόγο είχε πάντα ιδιαίτερη αδυναμία στους σταλινικούς “επαναστάτες”…………………..
Όπως κάποιοι γίνονται μηχανικοί, υδραυλικοί ή τσαγκάρηδες για να επιβιώσουν, έτσι και οι σταλινικοί γίνονται “επαναστάτες”. Ενώ, ως φανατικά μέλη δογματικών μηχανισμών, είναι λάτρεις της εξουσίας, για βιοποριστικούς………………….Αυτό, το οποίο δεν γνωρίζουν για όλους αυτούς, είναι ότι τα πάντα είναι “στημένα”. Αυτό, το οποίο δεν γνωρίζουν, είναι ότι ο “φωτισμένος” επαναστάτης —που “δείχνει” τους ένστολους εχθρούς του λαού—, ο “θερμοκέφαλος” οπαδός του —ο οποίος θα επιτεθεί με καδρόνια στην αστυνομία— και ο χωροφύλακας “απέναντι”, ανήκουν στην ίδια συμμορία των ίδιων αφεντικών…………………………
…………….Αντιλαμβανόμαστε ότι, το να είναι κάποιος σταλινικός “επαναστάτης”, είναι μια “επένδυση” για το μέλλον. Απλά πρέπει να γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο στόχος τους. Κάνει λάθος όποιος νομίζει πως όλοι αυτοί οι σταλινικοί “επαναστάτες” ονειρεύονται ν’ ανατρέψουν κάποτε την καπιταλιστική τάξη πραγμάτων. Αυτό απαιτεί ηλιθιότητα και αυτοκτονική γενναιότητα και αυτοί δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο …αλλά ούτε και συνδυασμός αυτών των δύο. Πρέπει να είσαι ηλίθιος, για να πιστεύεις ότι υπάρχει “λύση” στον αφελή μέχρι ηλιθιότητας κομμουνισμό του Εβραίου Μαρξ …και οι σταλινικοί δεν είναι ηλίθιοι. Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος, για να έρθεις σε πραγματική σύγκρουση με το σύστημα γι’ αυτήν την ηλίθια πεποίθησή σου …και οι σταλινικοί δεν είναι γενναίοι. 

Οι σταλινικοί, που είναι “μεροκαματιάρηδες” της “επανάστασης”, δεν έχουν τέτοιες φιλοδοξίες. Δεν έχουν ως στόχο τους να σφάξουν την αγελάδα, που την αρμέγουν εκ του ασφαλούς. Όσοι πρόλαβαν να γίνουν Στάλιν ή Τίτο, πρόλαβαν. Για τους υπόλοιπους …το “μεροκάματο” να βγαίνει. “Όνειρό” τους είναι να έχουν την τύχη να βρεθούν σε κάποια στιγμή σε θέση να εξυπηρετήσουν το σύστημα μέσα από τις διαδικασίες του ίδιου του συστήματος. Να ξεφύγουν από το “επίδομα” του χαφιέ της αστικής εξουσίας και να γίνουν αστοί εξουσιαστές και οι ίδιοι. Να χρειαστεί δηλαδή το σύστημα έναν “Μάη” ή ένα “Πολυτεχνείο” και να μπορούν οι ίδιοι να το εξυπηρετήσουν. Να γίνουν μια Δαμανάκη ή ένας Τατούλης ή ένας Ανδρουλάκης. Να ξεφύγουν από το “χαρτζιλίκι” του κόμματος και ν’ αρπάξουν πραγματικά “φιλέτα” του συστήματος. Με αυτό το “όραμα” ζουν. Να ξεφύγουν από τη φτωχή καθημερινότητα του κόμματος και ν’ ανέβουν στην κεντρική πολιτική “σκηνή”.
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε; Στους “Περισσούς” αυτού του Πλανήτη δεν “ονειρεύονται” ανατροπές του καπιταλισμού. “Ονειρεύονται” να γίνουν χρήσιμοι για τον καπιταλισμό. Απλά πράγματα. Η ανατροπή έχει κόστος δυσβάστακτο, ενώ η “χρησιμότητα” πληρώνει χρυσάφι. Η “χρησιμότητα” έχτισε το Παλάτι του Περισσού. Η “χρησιμότητα” το έντυσε με γρανίτες και μοκέτες. Η “χρησιμότητα” αγόρασε το Λέξους της Αλέκας και πλήρωσε τα πανάκριβα δίδακτρα της κόρης της. Η “χρησιμότητα” το προστατεύει με τόνους σιδήρου και δεκάδες αστυνομικούς φύλακες. Αυτή η “χρησιμότητα” υπάρχει στο DNA του ΚΚΕ, γιατί αυτό το DNA είναι εβραϊκό. Όλα τα ΚΚΕ είναι εβραϊκά και ως εκ τούτου και το ελληνικό.
Η σύνδεση των Εβραίων με τα κομμουνιστικά κόμματα και η προδοτική τους δραστηριότητα ορίζουν από μόνες τους τα “φίλτρα” με τα οποία όλα αυτά τα κόμματα αναζητούν μέλη. Ελέγχοντας οι Εβραίοι τα κόμματα αυτά, γνώριζαν πού θα έπρεπε ν’ αναζητούν “στελέχη” και “συνεργάτες”, προκειμένου να τα κάνουν “χρήσιμα” για τα συμφέροντά τους. Γνώριζαν σε ποιους θα έπρεπε να τα παραδώσουν, χωρίς να απειλούνται τα συμφέροντά τους. Έπρεπε να διαλεχτεί προσεκτικά ο Ζαχαριάδης, για να κληρονομήσει τον Μπεναρόγια. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των επιλογών είναι κάτι, το οποίο λίγο-πολύ έχουμε αρχίσει πλέον να υποπτευόμαστε.
………………………………………………………………………………
Κουτσοί, στραβοί, κοντοί, χοντροί, καμπούρηδες, τραυλοί, τεμπελόσκυλα, παράσιτα, αυνανιστές και ανώμαλοι είναι “έτοιμοι” για μεγάλες “καριέρες” στα κόμματα αυτά. Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί έναν χώρο εκτός ΚΚΕ όπου η νανοΠαπαρήγα θα γινόταν η αδιαμφισβήτητη “πρώτη” των “πρώτων”. Ούτε σε ατομικό καμπινέ δεν θα μπορούσε η Παπαρήγα να είναι πρώτη. Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί έναν χώρο εκτός ΚΚΕ όπου ο νανοΑνδρουλάκης θα λογαριαζόταν γι’ “άντρακλας”. Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί έναν χώρο όπου ο νεάντερταλ Σιάντος θα λογαριαζόταν για “διανοούμενος”. Ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί έναν χώρο όπου ένα “σκουλήκι”, όπως ο Ζαχαριάδης, θα “λογαριαζόταν” γι’ άνθρωπος. Ακόμα και ο “λυγερόκορμος” Πάγκαλος από το ΚΚΕ ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του, που τον οδήγησε στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ……………………..
………..Αυτός είναι ο σχεδιασμός όλων των κομμουνιστικών κομμάτων και όχι μόνον του ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια. Αυτόν τον σχεδιασμό “πουλάνε” στο σύστημα οι Εβραίοι “ιδεολόγοι” μέσω των Εβραίων τραπεζιτών……………………….
Αυτό κάνει και το σύστημα. Κάθε φορά που δήθεν απειλείται, διαλέγει μόνο του αυτόν που θα το “απειλεί”. Αυτό θα διαλέξει εκείνον, ο οποίος θα “καρπωθεί” τα πολιτικά “κέρδη” της “επανάστασης”. Αυτόν, που —ως δια μαγείας— θα “γλιτώσει” από όλους τους κινδύνους και στο τέλος θα κατακτήσει τον “θρόνο” της προδομένης “επανάστασης”. Εκεί διαφέρουν άλλωστε οι γενναίοι Παναγούληδες —που δεν τη “γλιτώνουν”— από τους άλλους —που τη “γλιτώνουν”—. Ό,τι δεν έχει επιλεγεί από το σύστημα, είναι “άτυχο”. Καλό είναι μόνον για τα ηρωικά “μνημόσυνα”. Το σύστημα, δηλαδή, διατηρεί μόνιμα έναν ενεργό κοινωνικό “βόθρο”, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή θα του δώσει τη δυνατότητα να “ψαρέψει” τον ηγέτη” της αρεσκείας του. Μιλάμε για ένα μόνιμο “απόστημα”, το οποίο το σύστημα το ελέγχει απόλυτα, ώστε να μετατρέψει σε “μολυσματική” την οποιαδήποτε κοινωνική αντίδραση.
Αυτός είναι κι ο λόγος που το ιμπεριαλιστικό σύστημα πάντα έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι στους κομμουνιστικούς κομματικούς μηχανισμούς των κρατών, που επιδιώκει να ελέγχει………………………..
Το ΚΚΕ, δηλαδή, δεν υπάρχει μόνον επειδή απλά βολεύει τους γίγαντες του δικομματισμού. Πίσω από το ΚΚΕ κρύβονται τεράστια ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, που το προστατεύουν………………………………..
Το ίδιο έκανε και με την ίδια τη Ρωσία. Πριν ξεκινήσουν οι Ρώσοι να επαναστατούν, φρόντισε η Δύση να πυροδοτήσει την τελευταία ρωσική “επανάσταση”. Για να μην βρεθούν στην κορυφή της μετασοβιετικής Ρωσίας οι άξιοι, έψαξε στα κομμουνιστικά “σκουπίδια” της τις μελλοντικές ηγεσίες. Έψαξε ανάμεσα στους χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών και βρήκε τους “χαρισματικούς”. Έβαλε και πάλι το “χέρι” της μέσα στη σταλινική “δεξαμενή” της Ρωσίας και εκεί βρήκε τον μεθύστακα τον Γιέλτσιν. Η απόλυτη παραδοξότητα. Σε μια Ρωσία, η οποία μισούσε τον κομμουνισμό και επαναστατούσε, θέλοντας ν’ αντιδράσει στην καμαρίλα της αναξιοκρατίας των μπολσεβίκων, έβαλαν τον ρωσικό λαό ν’ “ακολουθήσει” έναν άχρηστο μεθύστακα, ο οποίος ήταν πρώην μπολσεβίκος.
Πίσω από αυτόν τον μεθύστακα-“βιτρίνα” τοποθέτησαν έναν “νηφάλιο” Εβραίο Τσουμπάις, για να μεριμνήσει για τη λεηλασία. Μέσω Τσουμπάις οι Εβραίοι “ρήμαξαν” τη Ρωσία. Από αυτόν ξεκίνησαν οι μοιρασιές, …………………………………….
Το ανάλογο έγινε και με την Ουκρανία. Επειδή συνέφερε τους Δυτικούς να την…………………………..
…………………….Έχοντας ο George Papandreou τις “πλάτες” των Εβραίων και των οργάνων τους στην Ελλάδα, δεν ήταν δύσκολο να παραδώσει τη χώρα στους τοκογλύφους …Στους Εβραίους τοκογλύφους του ΔΝΤ …Στους συνεταίρους της Goldman Sachs. Ως γνήσιο παιδί του Ανδρέα ολοκλήρωσε το έργο που ξεκίνησε ο πατέρας του και ας τον λένε όλοι άχρηστο άνθρωπο και ανάξιο διάδοχο. Ο Ανδρέας επέτρεψε στους “κολλητούς” του να λεηλατήσουν τη χώρα και ο γιος του θα τους πληρώσει τα “ομόλογα” αυτής της λεηλασίας. Γι’ αυτόν τον λόγο τον στηρίζει το ίδιο κύκλωμα, που στήριζε και τον πατέρα του …Το εβραϊκό κύκλωμα, το οποίο στηρίζει τη λειτουργία του στους Εβραίους προδότες …Στους Παπανδρέου, οι οποίοι παριστάνουν τους Έλληνες ή στους Σαρκοζί, οι οποίοι παριστάνουν τους Γάλλους.
Αυτοί λοιπόν οι διεφθαρμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεπούλησαν τη χώρα μας, έρχονται σήμερα αντιμέτωποι με μια αυθόρμητη αντιδραστική κίνηση των πολιτών. Άρα; Άρα πρέπει να την “καπελώσουν”…………………………
…………………………………………………………………………….
Αυτό, το οποίο την απασχολεί είναι πως οι πολίτες δεν “εγκλωβίζονται” πλέον…………………………
Το “ακέφαλο” των σημερινών κινημάτων είναι η ισχύς τους και όχι η αδυναμία τους……………………….
Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν απλά για το σύστημα. Τον κόσμο τον έλεγχαν οι έμπειροι Αγγλοσάξονες……………..
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Λείπουν οι γνώσεις των Αγγλοσαξόνων,…………………………
Με χρήματα των Εγγλέζων οι Γερμανοί κυνηγούσαν τη Λούξεμπουργκ, που……………………
Όλα αυτά χάθηκαν πλέον. Οι λαοί υποφέρουν, αλλά η παγκοσμιοποίηση δεν εμφανίζει μπροστά τους σαν………………………..
Κανένας δεν πιστεύει πως ένας καραγκιόζης, όπως είναι ο Giorgo, είναι υπεύθυνος για τη μη εύρεση λύσης και πως, αν αντικατασταθεί με έναν άλλον καραγκιόζη, θ’ αλλάξουν τα πράγματα. Οι σημερινοί εξουσιαστές είναι …αλλά και δυστυχώς φαίνονται …υπάλληλοι άλλων “αφεντικών”. Είναι οι “μεταπράτες” πολιτικών, οι οποίες φαίνεται πως δεν είναι δικές τους και ότι έχουν προέλευση από ένα κεντρικό “Διευθυντήριο” …Ένα “Διευθυντήριο”, που πλέον φαίνεται…………
……………………………………… ……………………………………
Οι λαοί θα βγαίνουν στους δρόμους με στόχο απλά ν’ ανατρέψουν τις ηγεσίες, οι οποίες απλά εκτελούν —εις βάρος των κρατών και των λαών τους— τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους τοκογλύφους …Των “λαδωμένων” από τους Εβραίους ηγεσιών, που “διαβεβαιώνουν” διαρκώς τους Εβραίους —για να ακούν οι λαοί— ότι θα εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους …Τις υποχρεώσεις, τις οποίες φορτώθηκαν παράνομα τα κράτη από προδοτικές και διεφθαρμένες ηγεσίες και οι οποίες υποχρεώσεις ευθύνονται για τη φτώχεια των λαών τους. Σε αυτές τις ηγεσίες θ’ αντιδράσουν οι λαοί. Στις ηγεσίες, που —όπως ο Γιώργος— “διορίστηκαν” από την Goldman Sachs, για να ξεπουλήσουν τα κράτη, προκειμένου να την εξυπηρετήσουν.
Αυτές τις ηγεσίες θα τις ανατρέπουν οι λαοί μέχρι να βρεθεί ηγεσία, η οποία δεν θα αποδέχεται σαν……………………
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε ποια είναι η ιδιομορφία της νέας επανάστασης, που την κάνει ανίκητη; Δεν σου λέει τι να κάνεις, αλλά τι να μην κάνεις…………………… Αυτή είναι η επανάσταση κατά της νέας εποχής. Η επανάσταση,………….. Θεωρούμε κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης θα είναι τραγικό για τους σημερινούς κυρίαρχους……………..
Εξαιτίας των Εβραίων θα καταρρεύσει ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός αιώνων …Οι άσχετοι Εβραίοι, που από τη βλακεία τους κινδυνεύουν να γίνουν οι μεγαλύτεροι “ευεργέτες” της ανθρωπότητας. Τώρα θα καταλάβει ο αναγνώστης ότι το κίνημα των διοδίων έχει μεγάλη σχέση με την επανάσταση του “γιασεμιού”; Οι ακτές της Μεσογείου αρχίζουν και παίρνουν “φωτιά” και τέτοια “φωτιά” το σύστημα δύσκολα την αντιμετωπίζει. Η Μεσόγειος είναι δύσκολη περίπτωση και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους αυτοί, οι οποίοι κατάφεραν να τη “δαμάσουν” και είναι οι Αγγλοσάξονες. Η Μεσόγειος σύντομα θ’ αρχίσει να δείχνει τα “δόντια” της. Θα τα δείχνει, γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια, αν θέλει να επιβιώσει. Τα διορισμένα σκουπίδια της Goldman Sachs, που κυβερνούν τα κράτη της, σύντομα θ’ αρχίσουν ν’ αναζητούν ελικόπτερα, για να διαφύγουν.
Αναρτήθηκε από
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (<<<< Κάνε ΚΛΙΚ στο λινκ για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)

Απάντηση