ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ -ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ  === …..ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ, ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Η…. ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!

  === Σύμφωνα με ΕΚΤΑΚΤΟ τηλεγράφημα του Tsoutsounero ανταποκριτή μας «Τ.Ν.» από το…. Σαλέπι, έχουμε και λέμε:

  1.– (και να καίει) : O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, (ήταν, είναι και ως φαίνεται πολύ το γουστάρει να συνεχίσει να είναι) γιατρός Καρδιολόγος ΕΣΥ, Διευθυντής του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, πριν 2 χρόνια εκλέχθηκε καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, για το….. Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
=== Επειδή από την ευλογημένη ΤΡΟΙΚΑ υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ, αλλά πρωτίστως ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ αύξησης των μισθολογικών δαπανών, για να ΜΗΝ αδικηθεί και ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ενεργοποίησε την διαδικασία ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ του ΜΙΣΘΟΥ του από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. 
=== Μια διαδικασία που μοιάζει να είναι νόμιμη σύμφωνα με τους πάσης φύσεως ΓΙΑΤΡΟΥΣ ερμηνευτές των ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
=== ΕΤΣΙ, ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
=== Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ  ΓΛΥΚΕΙΑ!!!!!
=== Έτσι, ενώ μετέφερε την ΠΙΣΤΩΣΗ του από τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ του ΕΣΥ, στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να φύγει ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ όπου συνεχίζει και δουλεύει σαν γιατρός.
=== ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
=== Ούτε στο Πανεπιστήμιο θυμήθηκαν ότι ΜΕΤΕΦΕΡΕ σε αυτούς την πίστωση ΜΙΣΘΟΥ του από το ΕΣΥ……. ούτε ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ θυμήθηκαν ότι αυτός ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ από αυτούς, και άρα ΕΠΑΨΕ να είναι γιατρός του ΕΣΥ….. και θα έπρεπε να του κόψουν φύλλο πορείας και…. διακοπής της μισθοδοσίας.
=== ΔΥΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΥΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ από μια…..  «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ» ΠΙΣΤΩΣΗ….που «ΕΦΤΑΣΕ» στο πανεπιστήμιο, χωρίς ποτέ να έχει «ΦΥΓΕΙ» από τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!!!!
=== Η ΜΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΒΛΕΠΕΤΕ……
=== Ιδεώδης η μέθοδος για να ΑΥΓΑΤΙΖΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ…. (κοροϊδεύοντας τους ΠΑΝΤΕΣ….)

  2.– ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: (Και τι να πεις για το μέλος της ντροπής). Ως φαίνεται, οι καθηγητές μέλη ΔΕΠ, καταδέχονται να ονοματιστούν Δημόσιοι Υπάλληλοι, μόνο αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν συμφεροντολογικά τις γενικές δημοσιοϋπαλληλικές διατάξεις, που ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ή ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!!!

3.– Επίσης, ΟΥΤΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ υπόκειται στις κοινές διατάξεις του κώδικα Δημοσίων υπαλλήλων και του ενιαίου μισθολογίου, αλλά διέπονται και αυτοί από το ειδικό ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ και ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ καθεστώς των ιατρών του ΕΣΥ, δια του οποίου καλύπτονται πλήρως!!!! αλλά είναι επίσης ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το ειδικό ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ και ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ καθεστώς των καθηγητών μελών ΔΕΠ. Αυτά (παράγραφοι 2 και 3) είναι υπεραρκετά για να πούμε ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ μπορεί να μιλά για μετάταξη σε θέση…. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ή σε περίοδο νηστείας και ληστείας, να φαφτίσει μια κομπίνα σε…. «ΟΙΩΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ» και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ!!!!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ -ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ 2   4.– Η επαναλαμβανόμενη νομοθεσία περί απαγόρευσης των προσλήψεων, δεν αναφέρεται ρητά ΜΟΝΟΝ στον περιορισμό του αριθμού των δημοσιων υπαλλήλων  και λειτουργών σε ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, αλλά ΕΠΙΒΑΛΕΙ και τον περιορισμό των μισθολόγικών δαπανών σε σημείο τέτοιο, που να εξαναγκάζει τον καθ΄ ύλη υπουργό, ή τους συναρμόδιους υπουργούς να δηλώνουν στις σχετικές αποφάσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ εκτός της φυσιολογικής ορίμανσης μισθοδοσίας υπαλλήλων, ότι με την απόφαση διορισμού ή μετάταξης, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ επί πλέον δαπάνη στον κρατικό προϋπολογισμό.

   5.– ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ο καθηγητής Γραμματέας του υπουργείου παραΠαιδείας, όσο και αν συμπαθεί το νέο μέλος ΔΕΠ, είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ να ερμηνεύσει στις οποίες αναφέρεται για να ψευδοστοιχειοθετήση τη μπαρούφα του και κάποιος πρέπει να του πει, ότι κάνει φοβερά εισπήδηση, στο ξεροχώραφο του…. Στουρνάρα, σε σημείο που να δείχνει, ότι έχει στο τσεπάκι, το πως εννοεί και πως ερμηνεύει τις μετατάξεις ο Στούρναρος της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΤΡΟΪΚΑ.

   6.– Ακόμα και στις ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ (διότι οι περί ου ο λόγος του ρουσφετοεγγράφου που βλέπετε, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ αλλά κομπίνα νομιμοποίησης ρουσφετιού), η υπηρεσία υποδοχής πρέπει να αποδεικνύει και να βεβαιώνει, ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, εκτός αν έχουμε εξαίρεση ονομαστική με ειδικό νόμο!!!!

   7.– ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, η διάταξη που επικαλείται ο Παπάζογλου και αφορά την υπηρεσιακή κατάσταση και την κινητικότητα των απλών δημοσίων υπαλλήλων, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ με το έγγραφό του και αν ο Στουρνάρας και οι συν αυτόν έχουν υπογράψει τέτοιες μη σύννομες μεταφορές πιστώσεων, μπορεί να τον περιλάβει κάποιος αρμόδιος εισαγγελέας.

ΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ σέβομαι την αρχική πληροφορία περί διπλής μισθοδοσίας πρώην γιατρού ΕΣΥ και νυν καθηγητή μέλους ΔΕΠ, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου, διότι αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δεν γνωρίζω αν έχει ολοκληρωθεί η…. πρόσκληση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

Απάντηση