ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ  === «Ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να αναγράφει διακεκριμένα στην ετήσια βεβαίωση αποδοχών τις ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές της διαχειριστικής χρήσης του 2012, τούτο ώστε οι εν λόγω αποδοχές να φορολογηθούν στο έτος που θα εισπραχθούν», επισημαίνει ο αρμόδιος για τα φορολογικά έσοδα υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

  === Το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση προς το υπουργείο Οικονομικών σχετικής με τις περιπτώσεις χιλιάδων εργαζόμενων που υποχρεώνονται να ζήσουν με «έναντι» μισθών ή έμειναν απλήρωτοι τον χρόνο που πέρασε.
=== Την ερώτηση είχε απευθύνει στο υπουργείο Οικονομικών η αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, επικαλούμενη στοιχεία των εργατικών κέντρων, σύμφωνα με τα οποία οι επιχειρήσεις που δεν κατέβαλαν κανονικά τις αμοιβές στους εργαζομένους τους πέρυσι υπερέβησαν τις 120.000, ενώ περισσότεροι από 1.000.000 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι που υποχρεώθηκαν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους με «έναντι» μισθών.
=== Μάλιστα η βουλευτής επικαλούνταν στην ερώτησή της και δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ένωσης Φοροτεχνικών Αττικής σύμφωνα με τις οποίες οι επιχειρήσεις αυτές, σε ποσοστό 80%, εκδίδουν βεβαιώσεις αποδοχών που περιλαμβάνουν ολόκληρους τους μισθούς αν και δεν τους έχουν καταβάλει κανονικά.
=== Πληροφορίες: ΑΜΠΕ
=== Αναρτήθηκε από TaXalia

  === ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
   === Έχουμε πλέον επίσημα, το ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, της ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑΣ ΑΕ με έδρα τη Μανωλάδα, όπου ο αδίστακτος και με γερές πολιτικές γαλαζιοπράσινες πλάτες εισαγωγέας σκλάβων και εξαγωγέας φράουλας, χρωστούσε τα έντερά του στους συνένοχους λαθρομετανάστες, αλλά στον ισολογισμό του δεν υπήρχε καταγεγραμμένο, ούτε ένα ΕΥΡΩ σαν οφειλόμενες αποδοχές. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ εγκληματίας της Μανωλάδας, δεν είναι ο μοναδικός και όλες αυτές οι συμμορίες, στηρίζονται στη κυβερνώσα πολιτική αλητεία.
   === Ο Στουρνάρας, ο Σταϊκούρας, ο Μαυραγάνης και πολλοί άλλοι, εντός και εκτός της σάπιας κυβέρνησης, έχουν δεδομένο παρελθόν και έχουν αποδείξει, ότι οι καρδάρες τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία με ακόμα μεγαλύτερους εκμεταλλευτές που έχουν φορολογική ασυλία και από έλεγχο, ΜΗΔΕΝ.
Το πέρασμα μου από την ελεγχόμενη, από μεγαλοαπατεώνες κρατική μηχανή, και τα όσα τράβηξα, με έχουν κάνει καχύποπτο και αν σκεφθείτε, ότι από την εν λόγω Μαυραγάνικη μακακία, η κρατική δαπάνη αναζήτησης φορολογητέας ύλης στους πλέον μπατήριδες, είναι μεγαλύτερη από τη προσδοκώμενη είσπραξη φόρου, θα γίνετε κι΄ εσείς το ίδιο καχύποπτοι.
Λέω λοιπόν: Η μη αναγραφή οφειλόμενων αποδοχών προσωπικού στον ισολογισμό, είναι ένα το κρατούμενο. Αν ο εργοδοτικός τσαμπουκάς επεκταθεί και σε μια κάλπικη ετήσια βαβαίωση αποδοχών, στην οποία ο κάθαρμας εισαγωγέας και εκμεταλλευτής σκλάβων, θα ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΆΘΕ ΣΚΛΑΒΟ, ΑΥΤΌ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΥΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΤΙΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΈΣ ΤΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ ΤΟΥ?????
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΥΠΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ» ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ????

Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ, ΝΕΤΑ-ΣΚΕΤΑ — ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΒΟΛΉΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ

Απάντηση