ΣΑΜΑΡΑΣ -ΣΚΟΠΟΥΛΗ  === Δεν έχει ξαναγίνει, στον αιώνα τον άπαντα και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, το πως αναπτύσουν τον διάλογο τα ΜΜΕ. Σημασία έχει ότι στα ακατόνερα του καταρρεύσαντος προϋπολογισμού του πολιτικά πανηλίθιου διδύμου Σαμαρά – Στουρνάρα, έγινε της Πέπης Τσεσμελή το κάγκελο σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου, όπου ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ!!!!! Ας δούμε απλά, ένα από τα πολλά δημοσιεύματα για τον σκυλοκαβγά:

  === Έντονος διάλογος Σαμαρά – Σκοπούλη στο υπουργικό.

  === Τα άκουσε η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. (Λες και ο αρχιγκαγκάς Σαμαράς-Μπενάκης δεν τα άκουσε από τη Σκοπούλη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!)

  === Τα άκουσε η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Λίγο πριν τελειώσει η συνεδρίαση η υφυπουργός Υγείας πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει:

  === «Κύριε πρωθυπουργέ, έχουμε ελλείψεις και δεν μπορώ να συννενοηθώ με τους προιστάμένους μου» ανέφερε η υφυπουργός. «Τριψήφιο δεν έχεις;» της απάντησε σε αυστηρό ύφος ο Σαμαράς, εννοοώντας πως αν έχει κάποιο θέμα θα έπρεπε να τον ενημερώσει.

  === «Θέλω καλύτερη συνεργασία με τους υπουργούς» φέρεται να είπε η υφυπουργός, για να τις απαντήσει ο  Σαμαρά ότι και ο ίδιος «απαιτεί να ενημερώνετε για να μην φτάνουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο».

  === Σε έντονο ύφος ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς καλύτερη συνεργασία και συντονισμό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση καθώς επίσης ότι δεν πρέπει για μικροδιαφωνίες να τα χαλάσουμε».

  === O Αντώνης Σαμαράς μίλησε για τις αρρυθμίες που παρατηρούνται «ευτυχώς όχι σε πολλές περιπτώσεις όταν κατατίθενται τροπολογίες σε νομοσχέδια χωρίς να έχουν προηγηθεί οι αναγκαίες διαβουλεύσεις μεταξύ των κοινοβουλευτικών ομάδων των τριών κομμάτων».

  === Ο Πρωθυπουργός είπε στους υπουργούς πως «όταν έχουν νομοθετική πρωτοβουλία, θα πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως και τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση μέσω των αρμοδίων εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών ομάδων και να συνεννοούνται μεταξύ τους».

  === «Όταν κατά τη διαβούλευση παρουσιάζονται προβλήματα και αντιρρήσεις θα ενημερώνεται αμέσως ο υπουργός Επικρατείας προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα πριν φθάσουν στη Βουλή» σημείωσε.

  === «Είμαστε κοντά στον στόχο μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και πρόσθεσε ότι «τώρα ξαναγεννιέται η Ελλάδα, αύριο θα είναι ορατή σε όλους η προοπτική, ο Ελληνικός λαός ήδη βλέπει κάτι να αλλάζει και σύντομα θα αρχίσει και πάλι να ελπίζει». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «επιτυχή» διαπραγμάτευση με την τρόικα και μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στην οικονομία.

ΠΗΓΗ: http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=133521  (από το οποίο έκοψα το “κύριος” για τον Σαμαρά, διότι και αυτό το Σαμαρικό δημοσίευμα, δεν αποκαλεί “κυρία” την…. αγαπημένη μου Σκοπούλη των πολλών σκανδάλων.)

Απάντηση