ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

27 Απριλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΑΣΟΚ ΡΟΥΦHΧΤΡΑ  === Τεράστια ελλείμματα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνονται την περίοδο 2004-2010 επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου. Στο πόρισμα που συνέταξαν κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες μετά από εντολή του Ευάγγ. Βενιζέλου καταγράφονται δαπάνες που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
=== Το εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι για καμία από τις δαπάνες αυτές δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα.
=== Η Ιπποκράτους ενημερώθηκε πριν από μερικές μέρες ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θα θέσει το θέμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, είχε προιδεάσει για σκανδαλώδη διαχείριση των οικονομικών που κληρονόμησε από τις 17 Απριλίου. ΣΕΛ. 12 (στο φύλλο που κυκλοφορεί)
=== ΠΗΓΗ: http://www.efsyn.gr/?p=44912#.UXqXGpub14Y.facebook

  === ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
=== Μετά το σοκ που υπέστησαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη δημοσιοποίηση από την “Εφ.Συν.” στοιχείων του πορίσματος για τα οικονομικά του κόμματος, άρχισε ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Η Ιπποκράτους μιλάει για την υποχρέωση πλήρους διαφάνειας, ενώ στελέχη της παπανδρεικής πτέρυγας υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προσπάθεια ρεβανσισμού της ηγεσίας με στόχο να αποδομηθεί ο Γ. Παπανδρέου. ΣΕΛ. 4 (στο φύλλο που κυκλοφορεί).

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Kαιρος για βραχιολάκια στον Σπυρόπουλο???? ….λέτε?????

Απάντηση