ΚΑΛΟ  ΣΕΦΤΕεεεεε ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΕεεεεεε!!!!!

Την αφορμή μου την έδωσε ο φίλος “ΖΕΙΔΩΡΟΝ“, που πρώτος μου έστειλε την ανάρτηση του Που “φιλοξενούνται” οι λαθρομετανάστες και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγάρου, για τον νέο ξενώνα των λαθρομεταναστών-ΠΕΛΑΤΩΝ. Μετά, ψάχνοντας για φωτογραφίες του πρώην και άνευ Κνίτη και νυν ακριβού ΠΑΣΟΚου άνευ σοσιαλισμού, Ντίνου Ρουτζούνη ιδιοκτήτη της Kapa Research, δεν βρήκα (περιέργως) ούτε μία (από κάτι φυλάγεται αυτός).
Έψαξα τότε το κτίριο και είδα ότι δεν ήταν ένα απλό νεοκλασικό ντουβάρι που πρόσφατα ανακαινίσθηκε, ΑΛΛΑ, Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΚΟ, “ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ” με το ψευδώνυμο “ΥΠΑΤΗ”, άνευ του αναγκαίου (ή κρυφού) καταστατικού αετονύχηδων. Ούτε μέλη φαίνονται…. Τι διάολο, μασονική στοά είναι η ΥΠΑΤΗ???????????
Όπως κάθε ΜΚΟ που σέβεται τις διασυνδέσεις της και την αυτοπροβολή της, η πολυτελέστατη ΜΚΟ του πρώην Κνίτη άνευ σοσιαλισμού Ντίνου της Kapa Research και της ΥΠΑΤΗΣ, έχει την .ORG  ιστοσελίδα της http://www.hypatiainstitute.org/el/ , από όπου και το υλικό που βλέπετε. Και δείτε το καλά. Εκεί μέσα, οι από τους σκοπούς μη κατονοπμαζόμενες προσωπικότητες της επιστημονικής, οικονομικής και πολιτικής επιστήμης σύμπασων των απατών, θα κατεβάζουν ιδέες, αρχής γενομένης από τις λαθροεισαγωγές λαθρομεταναστών και από τις ασκήσεις κατάργησης του Πανεπιστημιακού ασύλου!!!!!  ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δεν έσκουζα εδώ και μέρες άδικα που ξεμπρόστιαζα τα συνεταιριλίκια.
Το πολύτιμο ερευνητικό υλικό τους, αυτοί οι μεταδικτατορικοί δικτάτορες του Ντίνο Ρουτζούνη, θα το πουλάνε στην εκάστοτε κυβέρνηση της παρούσης Μπανανίας (δείτε θεματολογία να καταλάβετε, ότι έχουν στόχο όλα τα γαμώ τα υπουργεία μας), και τις εισπράξεις τους θα τις ξοδεύουν ούλες και μαζεμένες, για τη συντήρηση του παλατιού του Ντίνου του πρώην Κνίτη, του άνευ σοσιαλισμού, και σε έξοδα παράστασης!!!! ΝΑΙ, γιατί ο Ντίνος ο πρώην Κνίτης και η γυναίκα του, έχουν πλέον πολλές δεξιώσεις με τεράστιο πλήθος γαλαζοαίματων κλπ διεθνών χαραμοφάηδων…..Έχουν απαρατήσει τα πάντα και μαζεύουν παλάτια νεοκλασικά και δεξιώσεις και αρχόντους, να έτσι, για να διώξουν από πάνω τους τη Κνίτικη τη ρετσινιά και τη μαυρίλα. Γι’ αυτό Ντίνο και πρώην Κνίτη άνευ σοσιαλισμού καθυστέρησα την ανάρτηση, γιατί μάζευα υλικό της χάϊ-σοσάϊτι παρέας. Πράγματι, πείσθηκα, ότι το ΚΚΕ έχει τη μαγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή …..πλουτοκρατών!!!!! Λίγη πρόκληση ζητώ…. Μια τόση δα….

3 Comments

 • Ο/Η Αρετη λέει:

  τον Ρουτζουνη τον ξερουμε 20 χρονια λαμογιες, ντροπη ντροπη ντροπη. Πως το πηρε το κτιριο;ΣΔΟΕ ξυπνα!

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος λέει:

  ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΥΤΕ ΥΠΕΝΝΌΗΣΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΜΙΛΑΩ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙΣΑ Μ.Κ.Ο. “ΥΠΑΤΙΑ” ΤΟΥ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
  Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?????
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  1.– Πες μας αναλυτικα για τη προηγούμενη προϋπηρεσία του Ρουτζούνη με λαθρομετανάστες, μια και το έθιξες.
  2.– Πες μας, για το σκάφος με το οποίο ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  3.– Πες μας, για τη χώρα προέλευσης αυτών, των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών ΚΑΘΩΣ και την εθνικότητά τους, η οποία δεν συμπίπτει με τη χώρα προέλευσης.
  4.– Πες μας, για το τι υπηρεσίες προσέφεραν μέχρι πριν μερικές μέρες, στον ΜΠΕΝ ΑΛΙ και στον ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.
  5.– Πες μας, για τις έγγραφες συνεννοήσεις και τις διευκολύνσεις που έγιναν στους συγκεκριμένους πράκτορες-λαθρομετανάστες, επί 8 μέρες, πριν από τη κατάληψη-μαϊμού και οπερέτα της Νομικής.
  6.– Πες μας για το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και τα ΜΕΛΗ της Μ.Κ.Ο “ΥΠΑΤΙΑ” και τον τρόπο και τη διαδικασία, με την οποία εγώ και άλλοι 200 έμπειροι επιστήμονες και ερευνητές, στα πλαίσια της ελευθερίας του ….συνεταιρίζειν, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΑΝΕΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ, στην ΥΠΑΤΙΑ φυσικά, και να αξιοποιήσουμε το ταλέντο μας και τις πραγματικές ευαισθησίες μας, υπέρ του κοινωνικού συνόλου.
  7.– Πες μας, σύμφωνα με τον προσανατολισμό των δράσεών της, από που θα αρμέγει έσοδα η απόκρυφη ΥΠΑΤΙΑ.
  ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΘΕΤΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

 • Ο/Η petros λέει:

  Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψουν τα ψέματα, οι ανακρίβειες και όλη αυτή η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση.Το οίκημα παραχωρήθηκε προς διευκόλυνση από τον Ντίνο Ρουτζούνη, φίλο του Πρυτάνεως Θεοδόση Πελεγρίνη, και σε καμία περίπτωση δεν καταβάλλεται ενοίκιο από το Πανεπιστήμιο για το οίκημα αυτό, όπως λανθασμένα και σκοπίμως αφήνεται να εννοηθεί. Ο κ Ρουτζούνης παραχώρησε το οίκημα αυτό ευαισθητοποιημένος μπροστά στο ζήτημα των μεταναστών και στην κατάσταση που δημιουργήθηκε καθώς έχει αποδείξει και στο παρελθόν την ευαισθησία του αυτή, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις για τους μετανάστες.

Απάντηση