ΧΑΪΚΑΛΗΣ vs ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  === Επίθεση μέσω twitter εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάυλος Χαϊκάλης στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο. Σε εξέλιξη το συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.
=== Ο Παύλος Χαϊκάλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter “Πόσο αλήτης είναι αυτός ο Νικολόπουλος; Γράφει το συνέδριο εκεί που ξέρετε”

  === Με το συγκεκριμένο σχόλιο κατηγορεί τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλος για τη συμπεριφορά του στο ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
   === Στο μεταξύ το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι σε εξέλιξη. Σκληρός ήταν στην τοποθέτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος είπε ότι “οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εγκαινιάζουν μια νέα πολιτική πρόταση για το πως πρέπει να είναι η πολιτική και οι πολιτικοί, για να φύγουμε από τις παλαιοκομματικές μαφίες, οι οποίες εξακολουθούν και δρουν, όπως και σήμερα που έχουν φέρει το πολυνομοσχέδιο σε ένα άρθρο”.
   === Στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου τόνισε πως “το συνέδριο θα αποφασίσει για τις συνεργασίες του κόμματος και όχι κανένας άλλος” αναφερόμενος στις πιθανές προσχωρήσεις στο κόμμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Χαϊκάλης ο οποιος είπε ότι “εάν δεν αποφασίσει το συνέδριο κανένας δεν μπορεί να ξέρει εάν είναι καλοδεχούμενοι ή όχι στο κόμμα.”
   === Σημειώνεται πάντως, ότι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ στελεχών του κόμματος με αφορμή τις διαδικασίες ψήφισης του καταστατικού.

  === ΠΗΓΗ:  newsit.gr

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Για τις δημόσιες κλωτσοπατινπάδες που έπεσαν, ποιος αποφασίζει??? ή δεν πήρε χαμπάρι ο αρχηγός??? Κι΄ αν δεν πήρε χαμπάρι, γιατί δεν πάει να κάνει καμιά άλλη δουλειά???

Απάντηση