Η ήσυχη ζωή του Βαγγέλη Ρωχάμη…

2 Μαΐου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΡΩΧΑΜΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ  === Για περισσότερα από τριάντα χρόνια το όνομά του συνδέθηκε με την παρανομία.

   === Ο Βαγγέλης Ρωχάμης όμως, έπειτα από 22 χρόνια στη φυλακή, πλέον περνάει μία ήρεμη ζωή στο Λευκαντί, στα Βασιλικά Ευβοίας.
   === Έχει το δικό του «Λιμανάκι» όπως ονομάζει την ταβέρνα του δίπλα στη θάλασσα την οποία επισκέπτονται πολύ συχνά επώνυμοι φίλοι του.
   === Ο ίδιος θέλει όλοι οι πελάτες του να φεύγουν από το μαγαζί του ευχαριστημένοι και χορτασμένοι όχι μόνο από καλό φαγητό αλλά και από γλέντι που στήνεται μέσα σε μία στιγμή.
   === lefteria.blogspot.gr

  === “press-gr

  === Αναρτήθηκε από Sibilla

   === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
=== Ο συμπατριώτης μου Βαγγέλης Ρωχάμης, πρέπει να είναι 1 χρόνο μεγαλύτερός μου. Μη τον φαντάζεστε “κακοποιό” με την έννοια  που κακοποιούς και ενόχους κατασκευάζουν τα κακοποιά ΜΜΕ.
=== Ο Βαγγέλης Ρωχάμης ήθελε να είναι μάγκας, με την παλιά έννοια του νταή,  που ίσχυε πριν 50+ χρόνια και πιστεύω ότι ούτε ο ίδιος ξέρει αν τα κατάφερε. Γεγονός είναι ότι δεν είναι τύπος που σηκώνει μίγα στο σπαθί του. Η μεγαλύτερη παρανομία του είναι ότι έχει πλακώσει στο ξύλο μερικούς…. μπάτσους και οι μπάτσοι το έφεραν βαρέως. Επί χρόνια η μπατσαρία της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, είχε εγκαταλείψει κάθε άλλη δραστηριότητα και είχε ανακηρύξει τον Ρωχάμη, Νο 1 καταζητούμενο σε ….όλη την Ελλάδα!!!!! Και να τον έπιαναν, το έσκαγε και πάλι απ΄ την αρχή και πάλι ξύλο.
=== Ξύλο με τους μπάτσους, ξύλο και με…. αντίζηλους που διεκδικούσαν γκόμενες από τα κακόφημα. Δεν επέτρεπε να του φάνε γκόμενα!!!… Οι ποινές που συσσωρεύονταν από τις πολλές φασαρίες που έμπλεκε, έφταναν σε σημείο να νομίζεις ότι είχε σκοτώσει μια ντουζίνα, ή ότι είχε ληστέψει καμιά κατοστή φορές τη Γιούρομπανκ και τη Πειραιώς!!!! Τρίχες…. Τη παλαβομάρα του πλήρωνε και σταματημό δεν είχε.
Σίγουρα από ένα σημείο και μετά κουράστηκε…. Το ίδιο και οι μπάτσοι και οι αποτυχημένοι δικαστές. Τώρα, αυτός, το ταβερνάκι, λίγοι παλιοί φίλοι και οι περίεργοι που προσδοκούν να ακούσουν καμιά ενδιαφέρουσα ιστορία, για απαγωγή της…. πουτάνας της Φωφώς!!!…. Η ιστορία του Βαγγέλη έχει το γούστο της, αλλά δεν μπορεί να γραφεί σε μια ανάρτηση. Κάποτε είχε ακουστεί, πως υπήρχε ενδιαφέρον να γυριστεί ταινία.

Απάντηση