ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΑΣΟΚ  === Γιώργος Παπαχρήστος (NEA): … Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, του global Γιώργου, στις αρχές του ’12 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα ήταν ότι… «εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον» !!!!! 

  === Ο Γιώργος ζήτησε εξηγήσεις από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο Βαγγέλης αρνήθηκε να παράσχει την οποιαδήποτε κάλυψη στον Γιώργο Παπανδρέου, οι άνθρωποι του Γιώργου το έριξαν στο… τσάμικο, ότι το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα κόστισε μόνο είκοσι χιλιάδες και άρα σκοπίμως, και με προφανή πρόθεση να απαξιώσουν τον Γιώργο ηθικά και πολιτικά, πρόσθεσαν (εγώ δηλαδή και όσοι με αναπαρήγαγαν) ένα μηδενικό στα… είκοσι χιλιάρικα – ένας χαμός!!!!!!! 

  === Ημέρες που, είναι και πριν μεταλάβω μεθαύριο, έχω να πω ότι όλο αυτό προκλήθηκε από τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους. Οντως το ταξίδι αυτό, το συγκεκριμένο, δεν κόστισε διακόσιες χιλιάδες. Αλλά ούτε και είκοσι. Κόστισε 32.333,37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί). Είναι λίγα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή…

  === Αναρτήθηκε από Greki

Απάντηση