ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ν  === Βάφτισαν την ανωμαλία και τη προδοσία σαν “σχέση στρατηγικής σημασίας”
   === Η Κυπριακή κυβέρνηση εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα επαφές του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Ισραήλ, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης εργασίας.

   === Η τηλεόραση του ΡΙΚ μετέδωσε ότι η ικανοποίηση αφορά τόσο στο κλίμα που δημιουργήθηκε με την επίσκεψη και τις συνομιλίες του κ. Αναστασιάδη με τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, όσο και στο περιεχόμενο των συνομιλιών.

  === Κυπριακοί κυβερνητικοί κύκλοι δήλωσαν ότι φαίνεται να αναπτύσσεται μια ιδιαίτερα φιλική σχέση ανάμεσα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στον Πρωθυπουργό Νετανιάχου.

  === Για το περιεχόμενο, οι ίδιοι παράγοντες, φέρουν τον Βενιαμίν Νετανιάχου να ήταν πολύ πρακτικός και ουσιαστικός στις τοποθετήσεις του και έδειξε να υπάρχει πλήρης διάθεση από μέρους του Ισραήλ για συνεργασία.

  === Ακόμη φαίνεται ότι υπήρξε πρόοδος στα θέματα της ενέργειας, που δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα των υδρογονανθράκων, αλλά και στο ηλεκτρικό ρεύμα, με την πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου μεταξύ των δύο χωρών.

  === Ενδεικτικό είναι ότι στις συνομιλίες του Προέδρου Αναστασιάδη, έλαβαν μέρος και σημαντικά Ισραηλινά στελέχη, που έχουν σχέση με την ενέργεια.

ΠΗΓΗ: onlycy.com

Απάντηση