ΔΙΑΦΘΟΡΑ -ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  === Το νεοχουντικό καθεστώς της Αθήνας, από πρωθυπουργίας γκαγκά Παπανδρέου, τόσο με υπουργό δικαιοσύνης τον Χάρη Καστανίδη και πολύ περισσότερο με υπουργό δικαιοσύνης τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, υπονόμευσαν από τη πρώτη ημέρα τους εντεταλμένους ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Οικονομικούς Εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη και οι περισσότεροι θυμόμαστε τη κυβερνητική κρίση που ξέσπασε, όταν οι δύο δικαστικοί λειτουργοί, ήσαν έτοιμοι να τα βροντήξουν και να προβούν σε καταγγελίες, σαν απάντηση σε απόπειρα κυβερνητικού καπελώματος τους!!!!.

  === Η χούντα Παπανδρέου υποχώρησε προσωρινά, αλλά από απόσταση ασφαλείας συνέχισε να υπονομεύει το έργο των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων και τεχνητά, φορτώνοντάς τους με τεράστιο αριθμό ασήμαντων υποθέσεων, προσπαθεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, με σαφή στόχο να τους εκθέσει ως μη…. παραγωγικούς και να επαναλάβει σε πρώτη ευκαιρία τις μεθοδεύσεις εκβιασμού τους για μη ανανέωση της…. θητείας τους. Μια θητεία που η χούντα καθιέρωσε, ώστε να παίζει διαρκώς τα εκβιαστικά και διεφθαρμένα της παιχνίδια υποταγής, έναντι της ανανέωσης.

  === Ο υποτακτικός του Σαμαρά-Μπενάκη, “γαλάζιος” πολιτικός κακοποιός Δένδιας, είναι αυτός που πήρε τη σκυτάλη από τους “πράσινους” ομοϊδεάτες του και πολιτικούς κακοποιούς Καστανίδη και Παπουτσή, με κύρια αποστολή να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με κάθε πρόσφορο μέσο. Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς είναι μεγάλο αγκάθι στο χουντικό υπογάστριο, αλλά αν τους παύσει άγαρμπα, θα γίνει ντόρος μέσα κι΄ έξω από την Ελλάδα και δεν τους συμφέρει.

  === Τι πιο απλό για τον σατανικό εγκέφαλο του Δένδια, να κατασκευάσει μια παρεμφερή δικαστική υπηρεσία, με διαφορετική ονομασία, η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ των Οικονομικών Εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη, για να τις αναλάβει και να τις χειριστεί, άτομο που θα μπορεί να το εμπιστεύεται το χουντικό καθεστώς. Η πλάκα είναι, ότι η χούντα Σαμαρά-Μπενάκη στη βιασύνη της, αντι να θεσμοθετήσει θέση ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα νομοθετικής αγραμματοσύνης, δημιούργησε θέση….. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!!!! Άλλωστε η λέξη “ΚΑΤΑ” ηχεί σαν σφυριά στη καρδάρα της. Για τη θέση η χούντα είχε έτοιμο το κατάλληλο άτομο για τη κατάλληλη θέση. Την πρώην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, που προστάτεψε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις της το καθεστώς Παπανδρέου και έγινε παγκοσμίως γνωστή, για τη καταδίωξη του ιστολόγου ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΥ, επειδή τόλμησε να γράψει ΓΝΩΣΤΕΣ πληροφορίες από τα ξένα ΜΜΕ, για  “αναμενόμενη” πτώχευση της χώρας, ενώ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ, ΟΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ!!!!!!!!! Η Ράϊκου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ή ΚΑΤΑ ΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ!!!!!!

ΡΑΪΚΟΥ ΕΛΕΝΗ -ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  === ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΧΕΙΡΙΣΘΗΚΕ Η ΡΑΪΚΟΥ, ΤΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ.

  === Τις τελευταίες μέρες, πάλι ξοδεύτηκκε ηλεκτρονικό μελάνι, για τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ψευδοΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις οποίες, από τη μια ζητούσαν την άμεση απομάκρυσνη των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων και από την άλλη, εμφανίζεται η ηγεσία του ψευδοΠΑΣΟΚ, να τους ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ, ΕΝ ΟΨΕΙ ….ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ!!!!!

  === Άκουσε ή διάβασε της φήμες (που δεν είναι φήμες) ο φίλος Τ.Ν. και μου έστειλε αναφορά:

  === <<Στο γράφω με κάθε επιφύλαξη και κάνε ο, τι χρήση εσύ νομίζεις, ότι δεν θα έχει κίνδυνο να σε εμπλέξει…
Καταβάλεται ανίερη προσπάθεια με την λήξη θητείας των οικονομικών εισαγγγελέων ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ώστε να ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, αλλά να τους ξαναγυρίσουν αμφότερους, στα κανονικά ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ τους  και να αντικατασταθούν από άλλους που “ενδιαφέρονται” για το πόστο…
Στην προσπάθεια αυτή, ακούγεται ότι ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ και μεγαλογιατροί των Αθηνών.
Ακούγεται ότι πρωτεύοντα ρόλο παίζει και ο σύζυγος μεγάλης καναλο-δημοσιογράφου, σωστής “Μεσσαλίνας” των ΜΜΕ, προσωπικό φίλο και πατριωτάκι μεγαλοπολιτικού, με ισχυρές “κουμπαριές” στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
(Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θέλει τωρα να ΚΛΕΙΣΕΙ το θέμα χρηματοδότησης των ΚΟΜΜΑΤΩΝ από τις τράπεζες, θέμα που ακούγεται ότι θέλουν να ποινικοποιήσουν οι ΠΕΠΟΝΗΣ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ — Μήπως έτσι τον σπρώχνουν να…. θέλει κι ο ίδιος ν απαλλαγεί από την παρουσία τους στην οικονομική εισαγγελία???…)
………………………………………….
Επειδή το πόστο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, που δημιουργήθηκε τελευταία, (δήθεν για τον “καλύτερο συντονισμό” αλλά ουσιαστικά γιά την ΔΙΑΣΠΑΣΗ των οικονομικών εγκλημάτων των πολιτικών), επικαλύπτει και συλλειτουργεί παράλληλα με τις ψαλιδισμένες αρμοδιότητες των Οικονομικών Εισαγγελέων, όλοι πλέον πιστεύουν, ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα μας πει, ότι πλέον ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τόσο πολύ οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, γιατι το έργο τους θα “επικαλύπτεται παράλληλα” και από την ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ……>>
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ????!!!!

Απάντηση