ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑ …ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΠΠΑΝΤΗΣΗ

29 Ιανουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Η απάντηση του art director του διαφημιστικού της Vodafone με την επίμαχη σημαία της “ανεξάρτητης” Κρήτης

Posted by cretanpatriot

(δε θελουμε ουτε  το σημα της, ουτε τ’ ονομα της να ξαναδημοσιεύσουμε, την σιχαθήκαμε  παντελώς !!!)

Λάβαμε ως σχόλιο την απάντηση του art director, κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ, για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαφημιστικό της εταιρείας Vodafone που παρουσίαζε την σημαία της “ανεξάρτητης” Κρήτης και…
ως οφείλουμε το δημοσιεύουμε.“ Σχετικά με τη διαφήμιση της vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε…
εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.
Πρόκειται περί ατυχούς σύμπτωσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα.
Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.”

—————————————————————————————————
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ  ΧΟΝΤΡΙΚΑ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΥ ΚΡΗΤΙΚΑ  ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ:  Ο ΛΟΓΟΣ  ΣΟΥ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ , ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ  ”ΑΔΕΙΑΣΕ” ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.   ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ  ΤΟ ΕΝΟΟΥΝΕ: “οχι σε τα μας αυτά  μεγάλε- πές τα αλλού, σε  τίποτα μαϊμούνια” …!!!   ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ,  ΔΕΝ ΜΠΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ  ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕ ΜΑΣ  ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ  ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΕΨΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΘΑ ΣΑΣ  ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ:    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ  ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ  ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ  ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ   ΔΕΚΑΔΕΣ   E-MΑILS ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ  ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.  ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΑΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ.  ΛΑΒΕΤΕ  ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΑΣ  ΤΟΝ  ΛΑΒΩΣΑΤΕ !!!

ΚΑΙ  ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΤΕ  ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΑ —ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ  ΣΤΟ ΠΙΟ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ .    ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ  ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Απάντηση