ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΠΡΑΣ  === Σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ…. 30-4-2013!!!!!! γιορτάζει τους Εθνικούς Αγώνες και τους Αγώνες της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και φασισμού!!!!!

  === “Κακώς ή κακώς” η Χρυσή Αυγή, με τις ψήφους χιλιάδων Ελλήνων, είναι ένα νόμιμο κόμμα που εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο. Εκ προοιμίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ οποιουδήποτε κόμματος επιθυμεί να παραστεί και να τιμήσει τις εκδηλώσεις, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ.

  === Ακολουθώντας τη προσφιλή τακτική των καραγκιοζίδικων αντιπαραθέσεων με τους Χρυσαυγίτες, οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκαν ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!!! ότι η επίσημη πρόσκληση και το επίσημο πρόγραμμα είναι γενικά διατυπωμένα και αναφέρεται στους εκπροσώπους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΤΣΙ. Αφού οι θεατρίνοι το “θυμήθηκαν” λίγες ώρες πριν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, άρχισαν τον χαρτοπόλεμο και απαιτούν να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η συμμετοχή των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

  === Δεν γνωρίζω τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αλεξανδρούπολη, αλλά αυτό που ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ είναι, ότι και οι δύο συμμορίες θέλουν να κάνουν από κοινού ακόμα μία παράσταση ψευδοαντιπαλότητας, για να αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκι από τα ουσιαστικά προβλήματα και ζόρια που τραβάει και να τον μαντρώνουν στις χουντοντουλάπες τους, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ για το αν προσβάλουν τη μνήμη ηρώων.

  === Τι θα ήθελα????? Μακάρι να είχε τα κότσια ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ — ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ — ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ — ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ — ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ….

  === ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟ 30-4-2013 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ 12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟ??????? ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΆΝΕΤΕ

Απάντηση