ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ -ενισχυση οικογενειών  === ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  5,5 Τόνοι κηπευτικών απο την Ιεράπατρα για 1.100 οικογένειες που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

  === 5,5 τόνοι κηπευτικών πρώτης ποιότητας έφτασαν από την Ιεράπετρα για να μοιραστούν σε 1.100 οικογένειες που ενισχύει καθημερινά ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Κέντρα Στήριξης της Αθήνας, στο Ίλιον και στο Μαρούσι.
  === Την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανέλαβε το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του δήμου Ιεράπετρας κατά τη διάρκεια του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής που πραγματοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ιεράπετρα.
  === Η αποστολή έφτασε συνοδευμένη από το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δήμου Ιεράπετρας και στην παραλαβή και διανομή των 1.100  κιβωτίων βοήθησε και το Σώμα Σαμαρειτών Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αθηνών.
  === Από το 1997, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από τα Κέντρα Στήριξης, προσφέρει καθημερινά τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες σε παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης, λόγω των πρόσκαιρων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Μόνο το 2012 μέσω των Κέντρων Στήριξης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε 10.927 παιδιά και τις οικογένειες τους. Χάρη στην προσφορά ειδών από ιδιώτες και εταιρείες ο οργανισμός έχει καταφέρει να καλύψει τις σημαντικές ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών όχι μόνο σε τρόφιμα, αλλά και είδη ένδυσης, υπόδησης, οικοσυσκευές, σχολικά ακόμα και στα δίδακτρα φροντιστηρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κέντρα Στήριξης εκτός από την υλική βοήθεια που προσφέρουν, παρέχουν κοινωνική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

  === Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεισφορά τους:
—- το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, για την ευγενική πρωτοβουλία
—- την Οργάνωση Παραγωγών Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΝΑΤΟΛΗ, για την προσφορά των προϊόντων
—- την Οργάνωση Παραγωγών Αγροτικού Συνεταιρισμού ΝΟΤΟΣ, για την προσφορά των προϊόντων
—- την Οργάνωση Παραγωγών Αγροτικού Συνεταιρισμού ΚΑΜΙΡΟΣ, για την προσφορά των προϊόντων
—- την SP – CRETAN PACKAGING HELLAS A.E, για την προσφορά των χαρτοκιβωτίων
—- την ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ «ΛΟΥΤΣΕΤΗΣ», για τη μεταφορά των προϊόντων
—- το Σώμα Σαμαρειτών Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αθηνών, για τη βοήθεια στην παραλαβή και διανομή των προϊόντων.
ΠΗΓΗ:  http://www.hamogelo.gr/24-1/1442/5-5-tonoi-khpeytikon-apo-thn-Ierapetra-gia-1100-oikogeneies-poy-sthrizei-kathhmerina-To-Xamogelo-toy-Poidioy

Απάντηση