BANQUE D ORIENT 4  === Ο φίλος μου ο «ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ» μου έδειξε τη νέα ανάρτηση της Ιστοσελίδας «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» με τον νέο τους καυγά, με τον μέχρι «χθες» συνέταιρό τους στην απάτη της μετοχής, Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος όπως ξέρουμε, πριν από τα Αμερικάνικα ομόλογα, είναι αυτός που προμοτάριζε επί 2 χρόνια τις ανύπαρκτες ή πλαστές ή φιλοτελικές ή εξοφλημένες μετοχές της «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient»
=== Οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των μαϊμουδομετοχών, της ιστοσελίδας και της επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ και ΑΟΡΑΤΗΣ ΜΚΟ, στη προσπάθεια να δείξουν τη παρθενορραφή τους, έχουν επιδοθεί σε έναν ΕΜΦΥΛΙΟ πόλεμο με τα υπόλοιπα της συμμορίας Σώρρα.  Αφού διάβασα τους παρθενορραμμένους μετοχιάτες της χρεοκοπημένης «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» σημειώνω τα παρακάτω:

BANQUE D ORIENT 1

30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…. ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ!!!!!! ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!

  === Οι ΑΟΡΑΤΟΙ ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας http://banquedorient.org/web/  είναι ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ του Σώρρα και του Λαμπράκη, στην ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ  ΑΠΑΤΗ της μετοχής «Banque d’Orient» οι οποίοι είναι σε πόλεμο πλέον και αλληλοξεβρακώνονται. Είναι τόσο ηλίθιοι όμως και αυτοί, που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να επικαλούνται την ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΤΗ και ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, περί της αξίας μίας μόνο μετοχής με….. 670 δις!!!!. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ξέρουν, ότι ο Καριώτης τους έχει αποκηρύξει και οποίως αυτοί έχουν αποκηρύξει τον Γεωργαντζά, οπότε η εκτίμηση πάει στράφι!!!!! Επίσης συνεχίζουν να επικαλούνται της ηλίθιες εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου στο …..ALTER με τον Λαμπράκη, τις οποίες ο δημοσιογράφος προσπαθεί να ξεχάσει!!!!!!!!!!!! Ο Καριώτης πρέπει να ξέρετε «έκοψε λάσπη» και τη κοπάνισε απ΄ όλους, παραδεχόμενος την απάτη με τις μετοχές ΔΗΜΟΣΙΩΣ, αλλά βγάζοντας τον εαυτό του απ΄ έξω, ως αποπλανηθέντα!!!!!!.
===
Και αυτό το αληταριό το έχω ξεσκεπάσει και με έχουν απειλήσει ακόμα και με εκτέλεση. Για τέτοιους οπαδούς της… δικαιοσύνης μιλάμε. Ακόμα και σε κακομοίρηδες, που απλά αναδημοσίευσαν αναρτήσεις μου, έστειλαν ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ e-mails!!!!!! Μιλάω απερίφραστα για ΚΑΜΟΡΑ, που αν δεν είχα ξεσκεπάσει την απάτη της μετοχής που εμφάνισε ο Τριανταφυλλόπουλος, ως μετοχή του Σώρρα, ακόμα θα ήσαν συνέταιροι στην ίδια συμμορία.
===
Από αυτά που επικαλούνται στον καυγά με τον Σώρρα, το 60% είναι γνωστά θέματα που έχουν αποδειχθεί με ντοκουμέντα, τα οποία τα ντύνουν με «πρακτικές Σώρρα» χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αποδεικνύουν, αλλά το κάνουν απλά για να ενισχύσουν την εικόνα του ΠΟΛΕΜΟΥ, ώστε να πει κανείς, ότι αυτοί δικαίως φέρουν τον μανδύα τιμιότητας και παρθενίας!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ και αν ασχοληθώ, θα το κάνω για να τους τσουβαλιάσω ξανά και να τους ρίξω στον ίδιο βόθρο. Εκεί ανήκουν. Αν έχουν κότσια, να δημοσιοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και αληθινά καταστατικά περί της…. ανώνυμης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσής τους. ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
===
Εξήγησαν ποτέ, γιατί η μετοχή (ή μετοχές) τους εμφανίζονταν επί 2 χρόνια και πλέον, ως ιδιοκτησία του Σώρρα και της συμμορίας του???? Ποίων μετοχές της «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» εμφάνιζε ο Σώρρας σαν δικές του??????  Νομίζουν ότι ξοφλούν στο ντούκου, με το που λένε, ότι δεν έχουν σχέση πλέον μαζί του???? Ξέρεις τι χαμός γίνεται με τις αλλαγές ιστοσελίδων κάθε τόσο?????
===
Την μετοχή που είχαν εμφανίσει με τον Τριανταφυλλόπουλο, εγώ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι ΗΤΑΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ και έγινε χαμός. Μόνο σε μια μέρα είχα δεχθεί 16.500 επισκέψεις και για μέρες. Αν δείτε στο Alexa τα στατιστικά της σελίδας μου, ακόμα και σήμερα το 6% + 5% της επισκεψιμότητας αφορά το τι έχω γράψει για τους απατεώνες της Τράπεζας της Ανατολής. Ας εμφανίσουν έστω μία πλήρη μετοχή, με ή χωρίς σφραγίδες, που να ισχυρίζονται ότι είναι γνήσια και όχι…. φιλοτελική και ανεξόφλητη και τα ξαναλέμε.

  === ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΑ ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ:

20 Σεπτεμβρίου 2011  Ως πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, βρήκα μετοχή της BANQUE D” ORIENT, προς 30 € το κομμάτι!!! Μάκη τι λες, ν” αγοράσω???

22 Σεπτεμβρίου 2011  SOS: Ένα τεστ για πολύ δυνατά IQ. Οι νικητές θα μπουν σε κλήρωση και ο πιο Λυγερός θα κερδίσει μια φρέσκια ΜΚΟ.-

23 Σεπτεμβρίου 2011  «Μάκη, τσακ και στη μέση»!!!! και χαμογέλα, κάνει καλό.

24 Σεπτεμβρίου 2011   «Οι μαθητές μου με αποκαλούν **Ο Μεγάλος Έλληνας Καθηγητής** – Ποιος το λέει και που το έχει γραμμένο??? Μάκη???

10 Οκτωβρίου 2011  Έλα Αρίστοοοο!!!… Οι ευδαιμονισμένοι Αρίστοι, χαθήκασι στη μετάφραση ενώ έψαχναν τα 680.000.000€ της Τράπεζας της Ανατολής!!!

11 Οκτωβρίου 2011  Ολόκληρη η απάντηση του αρίστου Νικολάου Κ. Γεωργαντζά, εξοχώτατου μέλους της σοφής τριπλέτας αποτίμησης της μίας εκ των χιλιάδων άνευ αξίας αναμνηστικών μετοχών, της ανύπαρκτης από το 1936 Τράπεζας της Ανατολής, σε 680.000.000.000 €.

12 Οκτωβρίου 2011  Λίγες ώρες υπομονή, για τη τελική ανάλυσή μου, για τα παραμύθια των σοφών για τη «Τράπεζα της Ανατολής» (BANQUE D’ ORIENT).

12 Οκτωβρίου 2011  BANQUE D’ ORIENT: 4 σοφά ψέμματα, σε σχέση με το Καταστατικό της Τράπεζας της Ανατολής, και βλέπουμε.

13 Οκτωβρίου 2011  ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ αποκαλύπτει ο τελευταίος Ισολογισμός της BANQUE D’ ORIENT. Χρεοκοπία εξαγόρασε η ΕΤΕ!!!!

13 Οκτωβρίου 2011  Εξοφλημένη και ακυρωμένη από την ΕΤΕ, η μετοχή Νο 009619 της Banque d” Orient, που είχε αναρτηθεί στη Ζούγκλα!!!

ΤΡΑΠ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΖΟΥΓΚΛΑ 223 Οκτωβρίου 2011   Ο καθηγητής Γεωργαντζάς, δείχνει τον γιατρό Emmanouel Labrakis, ως εμπνευστή της μετοχής της Banque D’Orient

9 Νοεμβρίου 2011  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τα ποντίκια παίζουν ποδόσφαιρο.

17 Φεβρουαρίου 2012  Τεράστιο σκάνδαλο με πλαστά ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου στην Ελβετία — Ας βάλουν μυαλό οι κόπανοι με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής.

20 Ιουλίου 2012  Εντοπίσαμε ξανά, νέα ίχνη της μετοχής-τέρας Banque d’Orient, που διεκδικεί να χρεοκοπήσει την Ελλάδα πριν την ώρα της.

7 Αυγούστου 2012  ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΡΕ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ??? Οι ιδιοκτήτες της μετοχής «τέρατος» Banque d’Orient, με επικήρυξαν για 5.000 € μόνο!!!

21 Σεπτεμβρίου 2012  Ο εμπνευστής της απάτης της μετοχής της Τράπεζας της Ανατολής, τώρα ζεσταίνει ….U.S. Treasury bonds σε απεριόριστες ποσότητες!!!

26 Σεπτεμβρίου 2012   Μάκη…? Αν είχες εσύ, 650 δισεκατομμύρια ντόλαρς, τι θα τα έκανες???

26 Σεπτεμβρίου 2012  Μάκη… Ήξερες, ότι και η Καναδέζικη «Diamond & Diamond Merchant Banking Group» των πολυευεργετών Μ. Λαμπράκη και Αρτ. Σώρα, είναι και αυτή ….ανύπαρκτη?

27 Σεπτεμβρίου 2012  Μάκη, ήξερες ότι ο Emmanuel Lambrakis έκανε πρόταση δανείου στον Χριστόφια, υπογράφοντας μετά σεβασμού, σαν …Αρτέμιος Σώρρας???

28 Σεπτεμβρίου 2012  Σε λίγο, οι κοπρίτες των END USA, END KANADA και END ELLAS, θα μας πουν, ότι δεν αναγνωρίζουν ούτε τη μάνα τους Αμερική!!!

29 Σεπτεμβρίου 2012   Μήπως, εκτός από εισαγγελέα και ιντερπόλ, χρειάζονται και ψυχίατρο τα αμαρικανοχιμπατζάκια???

29 Σεπτεμβρίου 2012  Σμυρνέϊκη προφητεία: «Ρε, ίσα ρε Μανώλη – τα φράγκα ρε Μανώλη – Η τρέλα σου κατέβηκε, να φας τη φάβα όλη!!!…»

30 Σεπτεμβρίου 2012  Πρόσκληση-Πρόκληση από τη φυλή των Αμερικανοχιμπατζήδων, για διαφήμιση των ανύπαρκτων ομολόγων του αμερικάνικου δημοσίου.

30 Σεπτεμβρίου 2012  Σχετικά με την ανύπαρκτη οργάνωση του Ιατρού Μανόλη Λαμπράκη με την επωνυμία «End National Debt – END»

3 Οκτωβρίου 2012  END: Παράσταση Καραγκιόζ Μπερντέ, που θυμίζει ίδρυση νέου κόμματος….

4 Οκτωβρίου 2012  Στο τέλος, Lambrakis, Sorras, Georgantzas και END και END, δικαίως θα μας πουν «μείναμε μπουκάλα»

4 Οκτωβρίου 2012  Κι΄ άλλο ντοκουμέντο!!! Η Έκθεση Αναίρεσης προς τον Άρειο Πάγο, του Αρτέμη Σώρρα, κατά της απόφασης 1302/2005 Εφετείου Πατρών, που τον είχε καταδικάσει για …πλαστογραφία!!!

4 Οκτωβρίου 2012  Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους

4 Οκτωβρίου 2012  Έσπασε το κακό σπυρί της END – Και άλλη ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα ξεφωνίζει Λαμπράκη και Σώρρα για το έγγραφο-απάτη.

4 Οκτωβρίου 2012  Σε δικαστικές περιπέτειες ο τρισεκατομμυριούχος άνευ τρισεκατομμυρίων Σώρρας???

4 Οκτωβρίου 2012  Το εγχοιρίδιον του τέλειου τρισεκατομμυριούχου χωρίς τρισεκατομμύρια….

7 Οκτωβρίου 2012  ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΜΟΣ πάνω απ΄ όλα — ΕνδοENDικές συγκρούσεις κορυφής και ο κοπρίτης Γεωργαντζάς, επιμένει να παρενοχλεί υπέρ της ΑΠΑΤΗΣ.

9 Οκτωβρίου 2012  Απάντηση Μπαρμπανίκου Αρβανίτη, στους ΨΕΥΔΕΙΣ συστημικούς προβληματισμούς, του ….απροβλημάτιστου Νικόλα της END.

10 Οκτωβρίου 2012  Μεγάλη ανατροπή!!! Έρχεται σε λίγες μέρες από το Κασμίρ, επιτοίχια εγγυητική του Μωάμεθ του Σριναγκαρινού, 6.000.000.000€, υπέρ του Σώρρα!!!

3 Νοεμβρίου 2012  Λύθηκε το μυστήριο!!! Ο μεγιστάνας Scrooge McDuck στηρίζει τις πρωτοβουλίες END και END του μίστερ Sorras!!!

8 Ιανουαρίου 2013  Η μεγάλη των ΑΟΖολόγων αχολή, πρώτ΄ απ΄ όλα, έχει επεκτείνει και έχει αυτοανακηρύξει το μεγάλο της ….IQ…!!!

24 Ιανουαρίου 2013  Χάθηκε ο Αρτέμης Σώρρας στη διασταύρωση των οδών Φιλανθρωπίας και Ευεργέτου — Εθεάθη πρόσφατα στη περιοχή Παρακαταθηκών και Δανείων!!!

5 Μαρτίου 2013  Ο μαύρος Σεπτέμβρης του ευεργέτη χωρίς ευεργεσίες Αρτέμη Σώρρα — Εκτός από χρυσά φράγκα, στέρεψε και από φίλους.

5 Μαρτίου 2013  Και Γερμανικές ιστοσελίδες (και ΟΧΙ μόνον) ασχολήθηκαν με την απάτη των μαϊμουδομετοχών της Banque d΄Orient, των συμμοριών END και END.

10 Μαρτίου 2013  ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ πλέον ανοιχτά, οι συμμορίες «END» και «END» και πλαστομετοχίστες της «Banque d’Orient»

4 Απριλίου 2013  ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Σώρρας αγόρασε την ΕΥΔΑΠ με αμετρητά!!!…

9 Απριλίου 2013  Αμ, δεν πλένεσαι με τίποτα ρε Αρτέμη!!! Πάλι γέμισες με ομόλογα τη κασίδα σου!!! – Απειλούν και TaXalia οι παλαβοί οπαδοί!!!

10 Comments

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Είναι δυνατόν να μπαίνεις τόσες φορές στη σελίδα μου και να μη βλέπεις τη διεύθυνση e-mail ??? Με δουλεύεις?????

 • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ λέει:

  ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥ,

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΕΓΩ

  ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ.

  Α) ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ….. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΒΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ…!!

  Β) ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ

  Γ) http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/14601-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-1942.html?tmpl=component&print=1

  ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΛΙΝΚ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1942 ΝΑΙ 1942 ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣΣΣΣΣΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΒΩΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΒΩΛΛΟΥ 18/1944 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΥΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΙ ΚΤΛ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΙΑ ΚΤΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ….Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Τ.Ι.Π.Ο.Τ.Α ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΒΩΛΛΟΥ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ 82 ΕΤΩΝ….. ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ 35.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ 1993 ΕΓΙΝΑΝ 4.890 ΕΥΡΩ ΤΟ 2013 ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ….Ε ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΝΟΜΑ ΨΕΥΤΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΜΕΤΟΧΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  Δ)Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.

  ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΟΥ ΞΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΕΣΜΕ.

  Η ΨΕΥΤΟΜΕΤΟΧΙΤΗΣ…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

  ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΩΕΙΤΟ…

  Υ.Γ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ…

  Υ.Γ 2 ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ !!!!!

  ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΚ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ….ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. 140 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ….

 • Ο/Η Ιωάννης Τσεσμετζογλου λέει:

  ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ…..ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
  ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΧ

  ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΨΕΥΤΟΜΕΤΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΥΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…!!!!!

  ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΝΑΡΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΤΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥΣ….!!!!

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ.

 • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ λέει:

  ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΣΩΡΡΑ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑΒΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΑΒΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ…

  ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ….ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΘΕΣ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  http://WWW.ET.GR

  ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Α277-1904 ΤΗΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ Α284-1904

  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ….. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

  ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ?

  ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟ ΟΙ 200 ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ ΔΟΘΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 150 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ + 50 GOODWILL ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ 280.000 Χ 150 ΔΡΑΧΜΕΣ = 42.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ 1936 ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 55 Η ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΤΣΙ?

  ΑΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΒΩΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ 200 ΔΡΑΧΜΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 18-1944 ΝΟΜΟΣ ΣΒΩΛΛΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΕ Η ΑΞΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1942 ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ..

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ….

  ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ

  Υ.Γ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΗΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟΤΕ.

  ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η DRESNER BANK ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008 ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η COMMERZBANK H ΟΠΟΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

 • Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ λέει:

  ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ.

 • Ο/Η Ιωάννης λέει:

  Αγαπητέ φίλε μου,

  Μιας και είμαστε απατεώνες εμείς

  Δεν θα σου πω τίποτα απο αυριο αναλαμβάνει άλλωστε εισαγγελέας
  Για την υπεξαίρεση που έγινε απο την αγαπημένη σου τράπεζα ΕΤΕ
  Για της ΜΕΤΟΧΕΣ που δεν ακυρώθηκαν και φέρουν το κουπόνι πενήντα πέντε καθώς και να μας εξηγήσεις και ΕΣΥ στο δικαστήριο στις 7-11 για κάποια ΦΕΚ που αναφέρουν την τράπεζα ανατολής το 1950 και μετα Ε φιλαράκο καθώς και τα 200 δραχμα που έπρεπε να έχουν αποδοθεί στο κράτος μέχρι το 1938 και δεν δόθηκε τίποτα αυτα ΛΟΙΠΟΝ που δεν παράγραφονται με τον νομο σβωλου και με κανένα νομο να μου πεις ΕΣΥ που ΕΙΣΑΙ σοφός που είναι !!!!!!
  Και ποτε δόθηκαν στο κράτος

  Φιλακια ο χειρότερος σου εφιάλτης

  ΕΓΩ

  Α και υστερόγραφο να ΞΕΡΕΙΣ μόλις τελείωσει αυτο θα αρχίσουμε
  Να κάνουμε και εισαγγελικές για εξύβριση για το ποιοι είναι απατεώνες !!!!!

  Και περίμενε και μια ΑΓΩΓΗ στην Γερμανια στα χιτλερικα συναιτερακια σου !!!!!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ. ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΩΝ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΣΤΩ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ.
   ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.
   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ, ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ???
   ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕ ΜΟΥ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ Η ΕΤΕ, ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!! ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ???? ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ????????
   ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΙ΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ…. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΕΠΊΣΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΈΡΕΙ, ΌΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ, Ο ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
   ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ, ΠΟΥ ΟΡΊΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ……
   ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….. ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΙ΄ ΕΓΩ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…..
   ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ. ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΩΝ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΣΤΩ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ.
   ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.
   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ, ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ???
   ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕ ΜΟΥ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ Η ΕΤΕ, ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!! ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ???? ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ????????
   ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΙ΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ…. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΕΠΊΣΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΈΡΕΙ, ΌΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ, Ο ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
   ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ, ΠΟΥ ΟΡΊΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ……
   ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….. ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΙ΄ ΕΓΩ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…..
   ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

Απάντηση