ARVANITIS N 333   === Το σύνηθες είναι, να προωθώ αναρτήσεις του ιστολογίου στο facebook. Όμως μερικές φορές, προκύπτουν κάποιοι διάλογοι στο facebook, με έντονα χαρακτηριστικά προβληματισμού που μου αρέσουν!!!! Σε αυτές τις περιπτώσεις σαν την παραπάνω, γίνεται αντίστροφα η ανάρτηση, όπως εδώ:
=== Antonios Stavrakidis: ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟ? ΨΕΜΑΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?…. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ…. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ…  ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ….!!!!
=== Antonios Stavrakidis: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  …ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΒΙΣΜΑΤΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ…..

   === Μπαρμπανίκος Αρβανίτης: Καλημέρα. Όταν ένας λέει την αλήθεια, την λέει στην ώρα της και όχι σε κατάσταση διατεταγμένης υπηρεσίας, προς ικανοποίηση των αθλιοτήτων μιας χούντας ληστών. Όταν ένας λέει αλήθειες, τις λέει κατά συγκεκριμένου ατόμου ή συγκεκριμένων ατόμων που ενέχονται με ντοκουμέντα σε παράνομες πράξεις. Και να υπάρξουν κάποιοι βιαστές και επίορκοι, κρίνουμε συγκεκριμένους ενόχους και όχι συνολικά ολοκληρο κλάδο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Να μου πεις, ότι καλά θα κάνουν π.χ. οι καθηγητές, να ενδιαφερθουν εξίσου και ανάλογα για τα αντίστοιχα δικαιώματα, τα δικά σου και τα δικά μου, να το καταλάβω και να συμφωνήσω απόλυτα. Αλλά, να μπω στη διαδικασία να αποδεχθώ τις αλητείες ενός γκάγκστερ, που ενεργεί εν ψυχρώ στην υπηρεσία της χούντας, επειδή πρόσφατα είχε συλληφθεί για μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγεί και τον “απάλλαξαν” με συνοπτική δικαστική διαδικασία, Ε, ΟΧΙ, ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
=== Μπαρμπανίκος Αρβανίτης: Κι΄ εγώ, 26 χρόνια δημόσιος υπάλληλος ήμουν και άλλα 10 στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κορυφώθηκαν οι συγκρούσεις μου με τη σαπίλα και τα έβαλα με Γενικούς Επιθεωρητές και με τον Αβραμόπουλο, Υπήρξαν γνωστοί δημοσιογράφοι που με στήριξαν και πρόβαλαν αλήθειες, αλλά υπήρξαν και μισθωμένοι αληταράδες ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ, που έγραψαν αορίστως αθλιώτητες, του τύπου “α, κανένα λαμόγιο θα είναι” και μάλιστα υπήρξα θύμα των αρχισυνδικαλιστών του ΕΚΑΒ, που σαν επιθεωρητής τα έβαλα μαζί τους. Τα στοιχεία όμως που είχα συγκεντρώσει, απλοί εργαζόμενοι επίσης του ΕΚΑΒ μου τα έδωσαν και σε πληροφορώ, ότι ήταν η συντριπτική πλειοψηφία!!! Μπορείς να φανταστείς τις ευθύνες που προέκυψαν για λίγους, ταυτισμένους με τη διεφθαρμένη εξουσία συνδικαλιστές, να τις επέριπτα στο σύνολο των εργαζόμενων, όταν αυτοίμε βοήθησαν με πολλούς τρόπους να βρω την αλήθεια????

  === Και συμπληρώνω: Ποιος δεν θέλει να αποκατασταθεί η νομιμότητα, η διαφάνεια, η εντιμότητα και η αξιοσύνη και να πάρουν δρόμο τα λαμόγια????
  === Ποιος θα κρίνει, ώστε πράγματι να φύγουν οι κλέφτες, οι καταχραστές, τα λαμόγια???? Πως θα πάρουν δρόμο οι περίπου 20.000 και πλέον ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ των πολιτικών βουλής και τοπικής αυτοδιοίκησης που βολεύτηκαν τα 30 τελευταία χρόνια???? Και άλλοι τόσοι χειροκροτητές???? Είδε κανείς μέχρι αυτή τη στιγμή τέτοια διάθεση ή ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ από το σκυλολόϊ των εγκάθετων της χούντας, των συγγενών της πολιτικής διακομματικής συμμορίας????
  === Τα τελευταία 7 χρόνια κορύφωσης της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, στις κορυφαίες θέσεις ελέγχου, τοποθετήθηκαν άτομα σαν τον Ρακιντζή, σαν τον Καπελέρη, σαν τον Διώτη, σαν τον Σαμπατακάκη, σαν τον Θεοχάρη και οι περισσότερη καταφέρνουν και παραμένουν στις θέσεις κλειδιά, ενώ έχουν αποδειχθεί τουλάχιστον ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ στη διεφθαρμένη εξουσία.
  === Άκουσε κανείς, ότι θα πάρουν δρόμο, οι συγγενείς του Πάγκαλου, ή του Λοβέρδου, ή του Βαρβιτσιώτη, ή του Σαμαρά, και οι συγγενείς εκατοντάδων αρχικοπριτών και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ?????
  === ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ κανείς από εμάς (τα μόνιμα θύματα) ότι ο μαυροχρήματος ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, άγκιξε ποτέ την ουσία του προβλήματος της σαπίλας και της διαφθοράς, ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με αφορμή ΑΤΟΜΙΚΑ περιστατικά, έχει αναλάβει ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, να παίζει τον ρόλο του ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων????
  === ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, να βάλω εγώ αυτό το διεστραμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ και υπερασπιστή των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, τιμητή των όποιων αγώνων μου και των απόψεών μου????
  === Ποιους υπηρετεί ΑΥΤΟΣ και τι πρεσβεύει η τρέλα μου, γαμώ των ανανία μου?????

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:  Οι καθηγητές έκαψαν τα φύλλα του “Πρώτου Θέματος”…

Απάντηση