ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ 2  === Οι θεσμοί στην Ελλάδα βρίσκονται σε απόλυτη κατάπτωση αν αληθεύει ο διάλογος ανάμεσα στον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος Γ.Προβόπουλο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε που δημοσιεύεται σήμερα στα “Νέα”.

=== Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι κ.κ.Προβόπουλος και Τέντες εμφανίζονται να λοιδορούν τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη οι οποίοι διενεργούσαν έρευνα για τα θαλασσοδάνεια που είχαν δώσει οι τράπεζες μέσω θυγατρικών και off shore εταιριών.

=== Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Προβόπουλος είπε στο Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κάνοντας προφανώς μαύρο χιούμορ με τα χάλια του ότι τα στοιχεία που του ζητήθηκαν θα τα στείλει στους αρμόδιους εισαγγελείς με τριαξονικό φορτηγό.

=== Προφανώς ο κ.Προβόπουλος που διατηρεί μέχρι σήμερα -άγνωστο για ποιόν λόγο- ιδιότυπη ασυλία, επιχειρεί με κάθε τρόπο να γελοιοποιήσει την δικαστική έρευνα.

=== Αυτό που δεν κατανοούμε είναι την συμμετοχή του Ιωάννη Τέντε σε διαλόγους που εξευτελίζουν το κύρος της Δικαιοσύνης και ακυρώνουν μεγάλες δικαστικές έρευνες για γιγαντιαία σκάνδαλα.

=== Πάντως, αν ο κ.Προβόπουλος ζούσε σε ευνομούμενο κράτος που λειτουργούν οι Θεσμοί και η Δικαιοσύνη, δεν θα έκανε χυδαία πλάκα με τις δικαστικές έρευνες.

=== Γιατί δεν θα προλάβαινε, αφού θα “φόρτωναν” τον ίδιο, τους συνεργάτες του και τα έγγραφα σε τριαξονικό καμιόνι για να προχωρήσει η έρευνα…

Αναρτήθηκε από lykavitos.gr

Απάντηση