ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ vs ΜΑΚΡΗ  === Άρχισαν να πλακώνονται οι βουλευτίνες των ΑΝΕΛ….Ραχήλ Μακρή με Μαρίνα Χρυσοβελώνη…
=== Τι εννοει στις δηλωσεις της η ΡΑΧΗΛ <κυριοι των κυριων> οι δηλωσεις της εχουν ως εξης…
=== “Χθές στην Ανατροπή έγινε μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το καυτό θέμα της παιδείας. Την ίδια ώρα κάποιοι κύριοι των Κυριών εξαπέλυαν λάσπες και δηλητήριο εναντίον μου. Τους απαντώ ότι δεν ασχολούμαι με κύριους κυριών. Ο κόσμος καταλαβαίνει τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Πάμε Γερά για την πατρίδα μας όσοι μπορούμε. Εφιάλτες δεν μας σταματούν…”

  === Διορατικό μυαλό πάντως η ΜΑΡΙΑΝΑ. Η Χρυσοβελώνη σήκωσε το γάντι και απάντησε…
=== Ενημέρωση κατάστασηςΑπό Μαρίνα Χρυσοβελώνη
=== Σε σχέση με το σημερινό παραπολιτικό της εφημερίδας «Ελλάδα αύριο» – αναπαραγωγή χθεσινής δημόσιας δήλωσης της βουλευτή Κοζάνης του Κινήματος Ραχήλ Μακρή, το οποίο κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, η Βουλευτής Μαγνησίας με την ιδιότητα της αναπλ. Γραμματέως της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισημαίνει:

   === «Είναι εξαιρετικά άβολο για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας και τελείως ανώφελο για το Κίνημα να αναγκαζόμαστε να σχολιάζουμε ενώπιον δημοσιογράφων, ατυχείς δηλώσεις όπως η χθεσινή της συναδέλφου Ραχήλ Μακρή στην προσωπική της ιστοσελίδα.
=== Κυρίως όμως είναι ανεξήγητο να ακούμε ξαφνικά αυθαίρετες καταγγελίες για ανώνυμους «εφιάλτες», ιδιαίτερα μετά το εξαιρετικά πετυχημένο ιδρυτικό μας συνέδριο που αποτέλεσε την κορύφωση της ενωτικής πορείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, τις αποφάσεις του οποίου στήριξα από την αρχή.
   === Η σκοπιμότητα των γραφομένων εκ μέρους της συναδέλφου βουλευτή στο Facebook, τα οποία δυστυχώς αναπαράγονται από ΜΜΕ περιγράφοντας «συκοφάντες» που χύνουν εναντίον της «λάσπη και δηλητήριο», αναμφίβολα προκαλεί σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν τώρα.
   === Ως αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζήτησα από την συνάδελφο να προβεί δημόσια σε άμεση διευκρίνηση ή ανασκευή των λεγομένων της. Η πράξη αυτή είναι απολύτως επιβεβλημένη, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δέχονται ένα καταιγισμό κακόβουλων επιθέσεων από μίσθαρνα όργανα της Συγκυβέρνησης.
   === Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση συλλογικότητας αλλά και προσωπικής ευθύνης των μελών της Κ.Ο θα διαφυλαχθεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν κόρη οφθαλμού.»

Αναρτήθηκε από ΦΩΝΑΚΛΑΣ

Απάντηση