ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ 1  === Καλημέρα θλίψη στο Πεκίνο — Απόγνωση στην ελληνική αποστολή με την μισή καρδιά τους να βρίσκεται στην Ουάσινγκτον!

   === Καλημέρα θλίψη!
   === Εικόνες σοκ από το Πεκίνο με την ελληνική αποστολή να βρίσκεται μέσα στην κατάθλιψη. Ακόμη και ο συνήθης ψύχραιμος και λάτρης της θετικής πλευράς της ζωής Αβραμόπουλος σπάνια χαμογελούσε. Η ελληνική αποστολή από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε ότι οι Κινέζοι δεν αστειεύονται και πως δεν είναι κορόιδα να πετάξουν εύκολα τα λεφτά τους σε επενδύσεις- εκτός κι αν η άλλη πλευρά βρίσκεται στο καναβάτσο, όπως συμβαίνει τώρα με την Ελλάδα. Ο Μηταράκης παρ΄ολίγο να βάλει τα κλάματα και η Ολγα Κεφαλογιέννη είχε διαρκώς το μυαλό της στην άρση της βουλευτικής της ασυλίας εξαιτίας της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που της είχε κάνει παλαιότερα συγγενικό της πρόσωπο.
   === Ο απόηχος της πόρτας από τον Ομπάμα ήρθε να βαρύνει περισσότερο το κλίμα στην ελληνική αποστολή της οποίας η μισή καρδιά στην Ουάσινγκτον βρίσκεται.
   === Μάλιστα ο Σαμαράς συμβουλεύονταν διαρκώς τον Αβραμόπουλο για το πως θα μπορούσε να καλμάρει Αμερικανούς και Εβραίους που τον έχουν στη μπούκα!
   >>>Οι φωτογραφίες είναι από την απεσταλμένη του Newpost  στην Κίνα, Αρτεμις Παραδείσου. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ 2kourdistoportocali.com

Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Απάντηση