ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ  === ….ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ!!!!

  === Η Fox News δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει,ότι Ισραηλινές ειδικές δυνάμεις βαδίζουν σε μια αποστολή στο εσωτερικό της Συρίας εδάφους.
=== Το Αμερικανικό δίκτυο ειδήσεων πρόσθεσε, ότι
για πρώτη φορά “συλλαμβάνονται” Ισραηλινοί κομάντος, καθώς επιστρέφουν μέσα από τη Συρία, από μια αποστολή!!!
=== Η έκθεση δεν διευκρινίζει πώς ή πού τους συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός. Αλλά φαίνεται να είναι κοντά τα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν. Το Ισραήλ έχει ενισχύσει πρόσφατα τις στρατιωτικές του δραστηριότητες στην περιοχή.

  === Το βίντεο έθεσε ορισμένα ζητήματα, που αφορούν τις πτυχές του ρόλου του καθεστώτος του Ισραήλ στις 26-μηνών συγκρούσεις στη Συρία.
=== Δεν υπήρξαν σχόλια από Ισραηλινούς αξιωματούχους σχετικά με την έκθεση (της
Fox News).
  === Η έκθεση ήρθε να επιβεβαιώσει, ότι το Ισραηλινό καθεστώς έχει ξεκινήσει τρεις μονομερείς εισβολές στο εσωτερικό της Συρίας από τον Ιανουάριο.
=== Συρία μαζί με μια σειρά περιφερειακών χωρών καταδίκασε τις επιθέσεις ως παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας.
=== Η κρίση στη Συρία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2011, και πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αριθμού των στρατιωτών και του προσωπικού ασφαλείας, έχουν σκοτωθεί στη συνεχιζόμενη βία.
=== Η συριακή κυβέρνηση λέει ότι το χάος ενορχηστρώνεται από το εξωτερικό, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός των μαχητών είναι ξένοι υπήκοοι.

 === ΑΝ δεν παίζει το βίντεο, δείτε το στη ΠΗΓΗ:  http://www.presstv.ir/detail/2013/05/18/304101/video-shows-israeli-commandoes-in-syria/

DB / HN

Απάντηση