ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ  === ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ!!!

  === Πάπαλα τεκμήρια και αποδείξεις από το 2014 (λέει η αναξιόπιστη χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, όταν ξαναβάζουν χέρι σε μισθούς, συντάξεις και στην αποζημίωση απολυμένων)!!!

  === Δουλειά δεν είχε ο διάολος… σκάρωνε φορολογικά νομοσχέδια!!!!

  === Αφού μας τα ‘πρηξαν με τις αποδείξεις κατάλαβαν πως δεν βγάζουν άκρη και εγκαταλείπουν την προσπάθεια  ξαναβάζοντας χέρι στα σίγουρα: μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες!
   === Δεν ντρέπονται να ζητήσουν ως φόρο και τη μισή σχεδόν αποζημίωση από τους απολυόμενους εργαζόμενους ενώ φτάνουν σχεδόν στο 100% την προκαταβολή φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες.
=== Αν κάτι δηλαδή καταφέρει και μείνει όρθιο ως το 2014 πάνε να το ισοπεδώσουν τελείως οι ανάλγητοι φορομπήχτες,τσιράκια του ΔΝΤ και των Τραπεζιτών.
   === Τότε με τις φοροκάρτες και τις εξυπνάδες που βάζατε τον κόσμο να τσακώνεται με τους καταστηματάρχες για τις αποδείξεις σας είχαμε γράψει τι ακριβώς θα εισπράξετε:κάκαλα!
   === Κάτι ανάλογο θα πάρετε και τώρα κι επειδή το ξέρετε αλλά επιμένετε αποδεικνύεται πως ο ένας και μοναδικός στόχος σας είναι να λεηλατήσετε την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων πολιτών.Να τους αφήσετε χωρίς κεραμίδι και χωρίς χωράφι αλλά με χρέη!
   === Θα πληρώσετε όμως μάγκες και πολύ ακριβά μάλιστα.
Βέβαια οι πρώτοι που θα τις αρπάξουν θα είναι οι δικαστικοί κλητήρες που θα πηγαίνουν να επιδώσουν τα κατασχετήρια,όμως δεν θα σταματήσει εκεί το μίσος και η οργή των εξαθλιωμένων.Δοκιμάστε το και θα το δείτε.
Ζείδωρον
Πάπαλα τα τεκμήρια διαβίωσης και το μέτρο των αποδείξεων από το 2014!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», με το το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Ιούνιο, καταργούνται τα δύο αυτά μέτρα που δεν συνέβαλαν στην αποκάλυψη των φοροφυγάδων.
Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, φέρνει μεγάλες αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς φυσικών και νομικών προσώπων.

   === Τα βασικά σημεία του αναξιόπιστου νομοσχεδίου:
1.– Καθιερώνεται νέο σύστημα υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου σε μισθούς και συντάξεις. Με το νέο σύστημα εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι με μηνιαίες αποδοχές άνω των 800€ θα έχουν μεγαλύτερες κρατήσεις φόρου με αποτέλεσμα τα καθαρά ποσά αποδοχών τους να μειωθούν ως και 20%.
2.– Καταργείται η έκπτωση 1,5% επί του μηνιαίου φόρου, που παρακρατείται από μισθούς και συντάξεις.
3.– Αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες από το 55% στο 90% του κύριου φόρου εισοδήματος και για τις Α.Ε. και τις ΕΠΕ από το 80% στο 90% του φόρου. Για τις νέες Ο.Ε. και Ε.Ε. η προκαταβολή φόρου αυξάνεται από το 27,5% στο 90%, ενώ για τις νέες Α.Ε. και ΕΠΕ ανεβαίνει από το 40% στο 90%.
4.– Καταργείται το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης των αποζημιώσεων που καταβάλλονται στους απολυόμενους εργαζόμενους. Οι αποζημιώσεις αυτές θα φορολογούνται πλέον με την κλίμακα φορολογίας των μισθωτών και των συνταξιούχων θα συναθροίζονται με τα λοιπά εισοδήματα από μισθωτές από μισθωτές υπηρεσίες, με συνέπεια να επιβαρύνονται πλέον από το πρώτο ευρώ με φόρους που θα φθάνουν μέχρι το 42%. Σήμερα οι αποζημιώσεις για απολύσεις, απαλλάσσονται του φόρου μέχρι του ποσού των 60.000€.
5.– Καθιερώνεται νέο μόνιμο σύστημα τεκμαρτού προσδιορισμού των εισοδημάτων όλων των επιχειρήσεων με την εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου.
6.– Καταργείται η φορολογική ελάφρυνση για τους νέους επαγγελματίες που καθιερώθηκε με τον τελευταίο φορολογικό νόμο και προβλέπει ότι οι νέοι επιτηδευματίες, δικαιούνται μειωμένης κατά 50% φορολόγησης για τα πρώτα 10.000 ευρώ του ετησίου εισοδήματός τους.
7.– Καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος, ο οποίος επιβάλλεται αυτοτελώς, με συντελεστές 1,5% και 3%, στα εισοδήματα από ακίνητα.
8.– Προσδιορίζονται ρητά οι δαπάνες, που δεν αναγνωρίζονται για έκπτωση από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων.
9.– Καθορίζεται νέο καθεστώς προβλέψεων για τις επισφαλείς απαιτήσει των επιχειρήσεων.
10.– Η δήλωση φορολογίας εισοδήματος θα πρέπει να υποβάλλεται το αργότερο μέχρι την 1η Απριλίου του οικονομικού έτους, όμως ο φόρος θα πρέπει να καταβάλλεται πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης.
11.– Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, που λαμβάνουν τις αποδοχές τους από μία μόνο πηγή, λόγω της φορολόγησης των εισοδημάτων τους στην πηγή.
12.– Καταργούνται όλες οι διατάξεις με τις οποίες προβλέπεται ο προσδιορισμός των εισοδημάτων των φυσικών προσώπων με βάση τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, λόγω της έναρξης εφαρμογής «νέων έμμεσων τεχνικών ελέγχου», μέσω των οποίων καθιερώθηκαν νέου τύπου «τεκμήρια».
13.– Καταργούνται οι διατάξεις που προβλέπουν την υποχρέωση των φορολογουμένων να καλύπτουν το 25% των ετησίων εισοδημάτων τους μέχρι τις 60.000€ με την αξία αποδείξεων λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχουν συλλέξει.

Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

Απάντηση