ΜΑΣΚΕΣ 1   === Haroula Halkias:
=== Μόνο ΤΥΦΛΟΣ η Εθελότυφλος ΔΕΝ βλέπει ΤΙ γίνεται!!!……….
=== Η ΧΑ είναι αυτή που το Κράτος χρησιμοποιεί για την Άθλια προβοκάτσια του! Ιδίως για να Προβληθεί το <πρόβλημα> στα ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ!.. Έλαβαν τάχα μου επιστολή οι Μουσουλμάνοι από την ΧΑ, μιας και το σύμβολο της είχε η επιστολή πως θα τους <σφάξουν> και θα χυθεί αίμα!…  Αυτή η επιστολή θα κάνει το γύρω του κόσμου (ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ). Κατόπιν θα αρχίσουνακόμα πιο εντατικά οι <πιέσεις>… Κάπου εκεί θα <απαντήσουν> οι μουσουλμάνοι, είτε με <επιστολή> στην αρχή είτε με κάποιον <αρμόδιο> τους για τα…… Ανθρώπινα δικαιώματα. Μαζί τους θα Ενταχθούν αυτοί που τώρα είναι οι….. Αντιστασιακοί στη Συρία (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ αφού από Αυτούς χορηγουνται)…. Εσείς ακόμα βλέπετε το τυρί αλλά Όχι τη ΦΑΚΑ???….

  === Αλέξανδρος Βορτελίνας:
=== Είναι ΣΙΚΕ το παιχνίδι στη Βουλή..

  === Haroula Halkias
=== Ούτε κ εγώ είμαι ΧΑτισα αφού γνωρίζω από ΠΟΥ προέρχονται. Αλλά ΔΕΝ εθελοτυφλώ στην προπαγάνδα του κράτους και τον λόγο που το ίδιο το κράτος Χρειάζεται να υπάρχει η ΧΑ – ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ….. Συμφωνώ μαζί σου.

  === HistoryOf Macedonia:
  === Υπάρχει εκ των πραγμάτων ένα μέγιστο επικοινωνιακό ζήτημα. Από την μία έχουμε αυτούς του λεγόμενου «προοδευτικού» χώρου, οι οποίοι γνωρίζοντας άριστα πως παίζεται το παιχνίδι, έχουν πιάσει όλα τα καίρια πόστα. Ελέγχουν ολοκληρωτικά την ροή πληροφοριών από την χώρα προς τον έξω κόσμο. Ένα σημαντικό ποσοστό από αυτούς λόγω ιδεολογίας έχει μετατρέψει την στάση του προς την χώρα σε άσβεστο μίσος. Από την άλλη έχουμε αυτούς του λεγόμενου «πατριωτικού» χώρου. Αρκετοί έχουν μεν θέληση για κάτι θετικό, αποδεικνύεται όμως πως είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και αντιλήψεων. Πρωτίστως είναι ανίκανοι στο να αντιμετωπίσουν τους άλλους επικοινωνιακά. Έχουν απαρχαιωμένες ιδέες, δεν μιλάνε αγγλικά, δεν αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος της ροής της πληροφορίας κ.ο.κ.
Ως Ελληνίδα που μένει εκτός Ελλάδος, θα γνωρίζεις πως υπάρχουν στο εξωτερικό εκατοντάδες Έλληνες ή Ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν σημαντικότατες θέσεις σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ. Αυτούς στο σύνολο τους, έχουν καταφέρει οι «προοδευτικοί» να τους πάρουν με το μέρος τους και να τους χρησιμοποιούν για την δυσφήμηση της χώρας. Όπως άλλωστε έγινε και με τους ξένους ανταποκριτές στην χώρα. Έτσι όταν πχ κάποιος ξένος δημοσιογράφος θα θελήσει να πάρει πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στην χώρα, εφόσον ελέγχουν την ροή των πληροφοριών, θα περάσουν στον έξω κόσμο αυτό που ακριβώς θέλουν.Το αποτέλεσμα είναι η διόγκωση θεμάτων που είναι μεν υπαρκτά (άνοδος φασισμού, ρατσισμός, κτλπ), δεν χαρακτηρίζουν όμως το σύνολο της κοινωνίας και της χώρας. Η ΧΑ, το μεταναστευτικό κτλπ αποτελούν βολικά πιόνια στις επιδιώξεις τους.

  === Haroula Halkias
Το έθεσες πολύ σωστά και ακριβώς όπως έχει το θέμα. Ο προβληματισμός ο δικός μου σαν Ελληνίδα του εξωτερικού και βλέποντας-παρατηρώντας ΤΙ γίνετε (με τη Βοήθεια των όσων ανέφερες) είναι πως να βοηθήσουμε την στιγμή που ΠΑΝΤΟΥ είναι τσιράκια των Διεθνιστων!!! Προχτές μάλιστα σε Ελληνικό ράδιο της Αμερικής διαφημίζαμε την Αγγελοπουλου και πόσο άξια είναι για να κάνει όχι μόνο δικό της κόμμα, αλλά και για να γίνει η πρώτη Γυναίκα Ελληνίδα πρωθυπουργός!!!!! (αν είναι Δυνατόν)!!!! Στην Ελλάδα επικρατεί ο Μύθος του Ελληνο-Αμερικάνικου λόμπι το οποίο στην ουσία είναι ανύπαρκτο και αυτό που υπάρχει εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Διεθνιστών και Όχι της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ ΔΙΑΛΟΓΩΝ:  https://www.facebook.com/haroula.halkias?hc_location=stream

Απάντηση