ΠΑΝΤΖΑΣ Γ -ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ  === ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ “ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΖΑ.  ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!

  === ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!!!

  === ΗΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΖΑ.

  === ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΙΔΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!

  === ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΝΤΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΜΕ ΣΑΠΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?????? ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?????

  === ΠΑΡΙΤΗΣΟΥ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ…. ΦΡΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!!!

1 Comment

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    ΠΡΟΣ: Μιχάλης Παπαδόπουλος [email protected]
    ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΆ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ.

Απάντηση