ΣΑΜΑΡΑΣ -ΚΟΥΪΚ -ΚΟΚΟΡΑΣ -ΓΥΜΝΙΑ  ===  Όμως, πως θα κυκλοφορούν στη χώρα οι αποστάτες;;;

  === ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διαπραγματεύεται την προσχώρησή του στη ΝΔ ο Τέρενς Κουίκ. Θέλει να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών… Aλήθεια, τι θα κοστίσουν οι αποστασίες στην τρόικα;;; Το κόστος θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός αδιαμαρτύρητα;;;

  === Από τον Γιάννη Δαίδαλο στο PRESS-GR 

  === Η παραίτηση του Τέρενς Κουΐκ από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι το πρώτο βήμα -παρά τα όσα λέεει- για την αποστασιοποίησή του από το κόμμα Καμμένου.

  === Ο Τέρενς Κουΐκ, από τους πιο σκληρούς αντιμνημονιακούς μέχρι πρόσφατα, έχει ρίξει γέφυρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, για να επιστρέψει στη ΝΔ.

  === Για τον σκοπό αυτό μάλιστα εκτός των άλλων έχει βάλει να… μεσολαβήσουν και δύο γνωστοί βουλευτές, από το Λεκανοπέδιο, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αντ. Σαμαρά.

  === Ο Τέρενς Κουίκ, που διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας από τον Π. Καμμένο, θέλει μάλιστα να είναι τώρα υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β’ Αθηνών.

  === Αναρτήθηκε από Sibilla

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: ΜΗΠΩΣ είναι καιρός Καμμένε, να ζητήσεις συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό και αντί να παρακαλάς τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ???????????

Απάντηση