ΝΙΜΙΤΣ  === ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ 2000 ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!!

  === Συνελήφθη 20.05.2013, το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 67χρονος χειρουργός – ωτορινολαρυγγολόγος σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αθήνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία.

  === Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 67χρονος χειρουργός – ωτορινολαρυγγολόγος, απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά, από 44χρονο ημεδαπό ασθενή, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ως αμοιβή για εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη από τον ίδιο, λίγες ημέρες νωρίτερα στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

  === Προχθές το πρωί, σε προκαθορισμένο ραντεβού, στο γραφείο του στο Νοσοκομείο, ο γιατρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, αφού προηγουμένως παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

  === Ο συλληφθείς γιατρός οδηγήθηκε 21.05.2013 στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

  === Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

  === Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δ…. Κ…… Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διαπληκτιστεί με ειδικευόμενη ιατρό και σύμφωνα με καταγγελία την χαστούκισε. Η υπόθεση εκκρεμεί δικαστικά αλλά ο ιατρός τιμωρήθηκε με αργία 6 μηνών από τον ιατρικό σύλλογο.

  === Στο παρελθόν επίσης είχε κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι.

Αναρτήθηκε από makeleio.gr

Απάντηση