ΚΟΥΪΚ - ΜΑΚΡΗ -ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ  === Το “ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ” για τον φασίστα, πρώην μνημονιακό υπουργό της χούντας Παπαδήμου Ροντούλη, έγκειται στο ότι ο πολιτικός κάθαρμας και φασίστας ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, φέρεται να έχει προσληφθεί και να πληρώνεται, σαν υπάλληλος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” (ΑΝΕΛ) Κοζάνης.

  === Και μόνο το ότι απαντούν σαν ΑΝΕΛ Θεσσαλίας, είναι ακόμα μια πολιτική αλητεία στις τόσες και τόσες μέχρι τώρα. Την απάντηση την χρωστούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.

=== Έρχονται λοιπόν οι ΑΝΕΛ Θεσσαλίας να μας κάνουν παρερμηνεία του    και να μας πουν, τίιιιιιι???? ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ανεύθυνα:
   === «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της Θεσσαλίας μετά την απόφαση που έλαβε το ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος και επανέλαβε ρητά και κατηγορηματικά ο πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος σχετικά με πιθανή συνεργασία με τον πολιτικό φορέα στον οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου κ. Αστέριος Ροντούλης και η οποία έδωσε οριστικό τέλος στην οποιαδήποτε σεναριολογία, δηλώνουμε ότι πολιτικά το ζήτημα συνεργασίας έχει απαντηθεί μέσα στα πλαίσια της ιδρυτικής μας διακύρηξης και της δέσμευσης μας στον ελληνικό λαό, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δεχτούν στα ψηφοδέλτια τους άτομα τα οποία έχουν ψηφίσει και έχουν υπηρετήσει μνημόνια και πολιτικές που έχουν οδηγήσει την Χώρα στη σημερινή της κατάσταση.
   === Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι λέμε ισχύει για πάντα και αυτό για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής. Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη του τόπου η οποία δεν έχει παρεκκλίνει στο ελάχιστο από όσα διακύρητε προεκλογικά και μετεκλογικά στους Έλληνες πολίτες.
   === Το κάλεσμα πανστρατιάς και ενότητας της Ελληνικής κοινωνίας που έχει απευθύνει ο Πάνος Καμμένος, κάθε μέρα που περνά βρίσκει και μεγαλύτερη απήχηση από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και θεωρούμε πλέον ότι οποιαδήποτε αναμόχλευση ζητημάτων όπως του κ Ροντούλη είναι εκ του πονηρού.
   === Όλοι όσοι συστρατευτήκαμε με πίστη στις ιδέες και στα ιδανικά, του κινήματος και του προέδρου μας, νιώθουμε περήφανοι και δικαιωμένοι για τις μέχρι σήμερα ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και τοποθετήσεις μας, που από την πρώτη στιγμή αποτέλεσαν τα μόνα όπλα μας απέναντι στους νοσταλγούς του χθες. Απέναντι στους δολοφόνους των ονείρων μας. Απέναντι σε όλους εκείνους που καταστρέψανε τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Για όλους εμάς οι απαντήσεις δίνονται στον κοινωνικό στίβο δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες δίπλα στα παιδιά μας που ατενίζουν το μέλλον με αβεβαιότητα.
Μετά την σύγκλιση του εθνικού συμβουλίου και την εκλογή των θεσμοθετημένων από το καταστατικό οργάνων οριοθετούμε την έναρξη μιας νέας δυναμικής πορείας του κινήματος με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης των υποταγμένων στα επεκτατικά σχέδια της νέας γερμανικής επικυριαρχίας…»

  === Η παραπάνω ανακοίνωση παραπληροφόρησης, διανεμείθηκε σε φωτοκόπιες με τον πανομοιότυπο τίτλο, “έφαγε πόρτα ο Ροντούλης από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλίας.” αλλά οι νεοκοπρίτες δεμ μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν, για ποιους λόγους δεν βγάζουν ΚΙΧ, οι βολευτές Κοζάνης και γιατί σε ένα τόσο μείζον θέμα (που αφορά υπουργό της μνημονιακής χούντας Παπαδήμου) δεν υπάρχει καμία εξήγηση από το ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…. Μίλα Καμμένεεεεε……

  === Ένα από τα προηγούμενα ΣΧΕΤΙΚΑ:  ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΟΣ, και φθάνουν τουλάχιστον έως και τον Σεπτέμβριο 2012!!!!!!!!!!!

1 Comment

  • Ο/Η Sofia λέει:

    Δεν καταλαβαίνω προς τι όλα αυτά τα σχόλια και η όλη πολεμική με απαξιωτικές εκφράσεις; Υπάρχει μια ανακοίνωση μόνο από το «Πατριωτικό Κέντρο» -σε αμφιβόλου αξιοπιστίας μέσα που κατά καιρούς έχουν βάλει κάτα του Καμμένου- οτι προσδωκά σε κάποιου είδους συνεργασία με τους Ανεξάρτητους. Ας καταφέρουν πρώτα να εκλεγούν αν τους ψηφίσει ο κόσμος! Τελικά εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας και οι υπόλοιποι ξεπουλάνε τη χώρα;

Απάντηση