ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΟΧΑ 1  === COMODO

  === Με αφορμή το πρόσφατο κρούσμα της σαδίστριας Άννας Διαμαντοπούλου του σιωνιστικού ψευδοΠΑΣΟΚ, η οποία ευρισκόμενη σε πολύμηνη λαϊκή απομόνωση, εκδήλωσε την ανώμαλη για πολλούς επιθυμία να ταπεινωθεί δημοσίως και παντοιοτρόπως με όλα τα γνωστά και μη προγράμματα εντός και εκτός Συγγρού ή και πλατείας Συντάγματος, απευθυνθήκαμε σε παραψυχολόγο με ντοκτορά στον μαζοχισμό, αυτοβασανισμό, εξευτελισμό και αυτομείωσης της προσωπικότητος βασανιστών του λαού, για να ενημερωθούμε, καθότι τα μαντεία Δελφών και Δωδώνης έκλεισαν λόγω οικονομικής κρίσης, της δε γύφτισσας κατέπεσεν το μαντικό σπυρί από τον κώλο ένεκα πείνας μεγάλης και τάλιρα για καφεμαντεία ετελείωσαν οριστικώς.

  === Ο επιστήμων, ο οποίος δι΄ ευνοήτους ή και ανοήτους λόγους απαίτησε την ανωνυμία του προκειμένου να μας δωρίσει τα φώτα του.

  === Συμφώνως λοιπόν με την μη χρηματοδοτούμενη από τη χούντα επιστήμη, αυτό το σύμπτωμα που ενεφάνισε η δολοφόνος των ονείρων μας και μόνιμη εφιάλτης του μέλλοντός μας, Άννα του ψευδοΠΑΣΟΚ των σιωνιστών, έχει εξήγηση και επιστημονικώς συγκαταλέγεται σε γνωστή μορφή, ή άλλως πως παραλλαγή, συνδρόμου στέρησης φυσιολογικών οπαδών οι οποίοι και την έχουν χεσμένη. Αυτό το σύνδρομο έλλειψης θυμάτων, οδήγησε τη γνωστή δολοφόνο πολιτικό και καταστροφέα της Ελληνικής Παιδείας σε μεγάλο στερητικό τρέμουλο και την εξώθησε να ταυτίζεται ενίοτε με τα μέχρι σήμερα θύματά της, ένεκα μακροχρονίου εκθέσεώς τους στην κατάχρηση της αυτοϊκανοποιήσεως. Αύτη δε η ταύτιση έχει σαν συνέπεια, να νιώθει περιοδικώς ανώμαλες επιθυμίες, όπως η εντριβή με συρματόβουρτσα και υαλόχαρτο της πεπαλαιωμένης επιδερμίδος της δια να την νεανίσει, ή ακόμα και να αυτομαστιγωθεί επί μακρόν διότι νιώθει υπέρβαρη και μη ελκυστική στα θύματά της, ώστε δια της ταπεινώσεως με την γάτα με τις επτά ουρές (μαστίγιον μετά 7 μεταλλικών καρφίων) να δυνηθεί να απωλέσει βάρος, καθ ό διαπίστωσε ότι διαπλατύνθηκε ο καλοπερασμένος κώλος της και φαντασιώνεται ότι κατέληξε φακλάνα.

  === Τα άτομα αυτά (συνέχισε η επιστήμη) συμβαίνει να παθαίνουν συγχρόνως και εφιαλτισμό, και να βλέπει διαρκώς τα ίδια κακά όνειρα, πως τάχα την κυνηγούν με τεράστιους μπαλτάδες για τον σφαγιασμόν της, τα υπ΄ αυτής ευεργετηθέντα Αφγανοπακιστανά και έγχρωμα εκ την Κογκολεζίας ή τα του Νίγηρος μουσουλμανικά παιδία. Η νόσος του εφιαλτισμού και της αυτοταπεινώσεως είναι λίαν επικίνδυνος σαν τη μαλακία. Έτσι και περάσει το πρώτο κρίσιμο 6μηνο χωρίς τελειωμό, η ασθένεια επιδεινούται και επιφέρει τις πλείστες όσες εγκεφαλικές ασθένειες, τις μόνες με μεταδοτικές παρενέργειες. Το ακροτελευταίον είναι και εκείνο που ωθεί την επιστήμη να συνιστά, την αποφυγή από τοιαύτα άτομα, ώστε να αφεθούν να αυτοκαταστραφούν ελεύθερα μέχρι αυτοεξαφανίσεώς τους.

  === Τελευταίες μελέτες έχουν καταδείξει, ότι το γιαούρτωμα με γνήσιο Ελληνικό γιαούρτι τύπου Δορκάδος και η αυγοσκοποβολή, βοηθούν στην επιτάχυνση εξάλειψης των αθεράπευτα πολιτικών καθαρμάτων και δίδουν μια πλούσια ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος δικαίου.

  === Δια τούτο και παν άλλο, όπου συναντήσουμε τη διψούσα για εξευτελισμό ταπεινώσεως Άννα των σιωνιστών και παν άλλο όμοιό της πολιτικό καθίκι, να συνδράμομε με όλες μας τις δυνάμεις και να τους περιποιηθούμε ανάλογα, για όσα μας έχουν κάνει για να μετατρέψουν τη ζωή μας σε κόλαση. Ας φτιάξουμε εμείς, από 10 αναπαυτήρια κολάσεως για κάθε πολιτικό κάθαρμα. Δια παντός….

 

Απάντηση