ΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ   === ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ  flashnews.gr : Επίθεση με… μαχαίρι στην Εφορία Χανίων
   === Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην Εφορία Χανίων, καθώς μια γυναίκα προσπάθησε να επιτεθεί σε υπαλλήλους κραδαίνοντας ένα μαχαίρι !!!
   === Το επεισόδιο συνέβη στον 1ο όροφο του κτιρίου των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα στην υπηρεσία όπου εργάζεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δυτ. Κρήτης κ. Μιχ. Δασκαλάκης, το γραφείο του οποίου χτυπούσε με το μαχαίρι.
   === Αμέσως έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, απο την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης, οι οποίες αφόπλισαν και προσήγαγαν την γυναίκα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
   === Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φώναζε πως έχει άρρωστο παιδί, και πως της κατάσχεσαν χρήματα.

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
  === Έχω αποδείξει στη πράξη, ότι δεν υπολογίζω πολιτικά καθίκια και τους υπηρέτες τους στη κλεψιά και ότι δεν διστάζω έναντι κανενός κόστους, θέσσης ή βολέματος.
  === Έχω επίσης πει πολλές φορές και σε όλους τους τόνους, ότι κοπρίτες που εξαντλούν όλη τους την αθλιότητα για να υπηρετούν ληστές πολιτικούς και για να καταδειναστεύουν τον λαό και ιδιαίτερα τους πλέον αδύναμους, είναι εξίσου εγκληματίες με τα αφεντικά τους και όχι απλοί άνθρωποι που “κάνουν τη δουλειά” τους. Αν θέλουν πράγματι να κάνουν τη δουλειά τους, να εφαρμόσουν τον νόμο στους πετρελαιάδες, στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες, στους εργολάβους, στους μεγαλοξενοδόχους, στους αργυραμοιβούς τοκογλύφους  και στους οικοπεδοφάγους. Όχι στις ανήμπορες μητέρες άρρωστων παιδιών με ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ για πενταροδεκάρες. Όλοι οι κοπρίτες των Δ.Ο.Υ. για ένα επί πλέον κολοεπίδομα, μετατρέπονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ σε μαχαίρια και ληστές της χούντας!!!!
  === Έχω επίσης πει, πως αν με φτάσουν σε σημείο απόγνωσης, δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, αλλά θα πληρώσουν το μάρμαρο, αυτοί που προσφέρονται να επιβάλουν τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αποφάσεις μιας ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ κυβέρνησης μειοδοτών πουλημένων καθαρμάτων.
  === Μέσα από αυτό το ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, θεωρώ τη πράξη της Χανιώτισσας, ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΜΥΝΑΣ.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.

Απάντηση