25-5-2013 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 4  === Συναυλία — Ιερισσός 25-5-2013 — “Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά

  === Με το αφιερωμένο, στους δυο φυλακισμένους Ιερισσιώτες, σύνθημα : “Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά”, να κυριαρχεί σ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας στην Ιερισσό, δόθηκε ένα σαφέστατο μήνυμα σε κάθε αποδέκτη ότι  η φαραωνική “επένδυση” της eldorado δεν πρόκειται να γίνει.

  === Η αγωνιστικότητα των κατοίκων και η μεγαλειώδης συμπαράσταση του κόσμου έδειξε πως ένα κίνημα, όταν είναι ενωμένο και έχει πίστη στις δυνάμεις του, μπορεί να συγκρούεται ακόμα και με τους πιο σκληρούς αντιπάλους, όπως είναι τα εξορυκτικά συμφέροντα και το κράτος του Δένδια.

25-5-2013 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 2  === Ένα ταπεινό μπράβο κι από μένα στη συντονιστική επιτροπή (δηλαδή όλο το χωριό), στους καλλιτέχνες που για 6 ώρες και αφιλοκερδώς μας έκαναν παρέα αλλά και στους 10.000 περίπου ανθρώπους που έφτασαν από διάφορες πόλεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής.

  === Επιστρέφοντας χαράματα και ξαναφέρνοντας στο μυαλό το σύνθημα :«Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με τους Ρωμαίους ή με τους Γαλάτες», είμασταν σίγουροι πια ότι είμαστε ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ.

  === Καλή δύναμη — καλή συνέχεια, Χαλκιδική.

25-5-2013 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 125-5-2013 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 3
   === Το πρώτο μέρος από την μοναδική συναυλία εναντίον των καταστροφικών μεταλλείων χρυσού, χθες βράδυ στην Ιερισσό.
=== Το μόνο που θα θέλαμε να τονίσουμε είναι η συγκινητική αλληλεγγύη κι ανιδιοτελή προσφορά, όλων όσων συμμετείχαν, από τους καλλιτέχνες μέχρι τις γυναίκες της καθαριότητας και τις ομάδες περιφρούρησης, φύλαξης, μπαρ-σέρβις, μπουφέ, ψησίματος, πάρκινγκ, οικονομικής ενίσχυσης, πασπαρτού ….
=== Είμαστε περήφανοι για τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε, είμαστε αποφασισμένοι,
ενωμένοι,  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
25-5-2013 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 6

Αναρτήθηκε από Αιθερόπλωος

Απάντηση