ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ 2  === Όταν είχα γράψει για τις αμαρτωλές διοικήσεις και τα κληροδοτήματα του Ασύλου Ανιάτων, είχα εισπράξει τα μπράβο μου, αλλά είχα δεχθεί και ανώνυμα μπινελίκια που δεν δημοσιοποιούνται.

  === Όταν όμως ένας οικονομικός οργανισμός έχει σαπίσει, δεν υπάρχει πισογύρισμα. Όταν γίνει η αρχή (και  αρχή έγινε από ανώνυμη εφημερίδα τοίχου αν θυμάστε που τόλμησα και τη δημοσιοποίησα επώνυμα) τότε τολμούν και άλλοι και η μια καταγγελία μετά την άλλη, γίνονται γνωστές, από άτομα που γνωρίζουν πολλά.

  === Για καλύτερη χώνεψη, σας υπενθυμίζω τα προηγούμενα:

Πολιτικές γενοκτονίας και ολοκαυτώματος κατά των ασθενών του «Ασύλου Ανιάτων» απ τον υπηρέτη του μαύρου σιωνισμού Likourentzo

ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ τα ακίνητα των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας!!!

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ: Νέα καταγγελία κατά της διοίκησης, για κακοδιαχείριση κληροδοτήματος του κ. Ν. Σπέντζα.

Δωρεές, κληροδοτήματα, σχολάζουσες κληρονομιές και αξιοποίηση από όρνια αρπακτικά.

  === Σήμερα μου ήρθε με e-mail από <[email protected]> ένα βίντεο του Πέτρου Κουσουλού στο “ΖΟΟΜ” που αναδημοσιεύεται και στη ΖΟΥΓΚΛΑ και το ανεβάζω χωρίς προλόγους και αναλύσεις, γιατί πρέπει να το δείτε και να το ακούσετε, αφού πάρετε και μια γεύση από τα προηγούμενα:

Η.... εφημερίδα τοίχου, που είχα ανεβάσει πριν μερικούς μήνες. Το κακό σπυρί είχε σπάσει.

Η…. εφημερίδα τοίχου, που είχα ανεβάσει πριν μερικούς μήνες. Το κακό σπυρί είχε σπάσει.

ΣΧΟΛΙΟ Rafail Hellas.com
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο άσυλο ανιάτων στην εκπομπή “ΡΕΠΟΡΤΑΖ” του Πέτρου Κουσουλού στο ΖΟΟΜ.
Εξαιτίας της “κακής” διαχείρησης της διοίκησης εκτός από τους απλήρωτους εργαζομένους κινδυνεύουν μαζί τους να βρεθούν στο δρόμο και συνάνθρωποι μας ανήμποροι να επιβιώσουν χωρίς τη βοήθεια του ασύλου..

Απάντηση