ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΒΟΜΒΑ  === Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σήμερα κοντά σε αστυνομικό τμήμα στη Δαμασκό προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον οκτώ μελών των υπηρεσιών ασφαλείας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

  === “Τουλάχιστον οκτώ μέλη των καθεστωτικών δυνάμεων σκοτώθηκαν και πολίτες τραυματίστηκαν, μετά μια ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη συνοικία Τζιμπάρ”, δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου.

  === Δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης αλλά η επίθεση μοιάζει με τις επιθέσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι εξτρεμιστές αντάρτες του Μετώπου αλ-Νόσρα που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.

  === Σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο διευκρίνισε ότι σφοδρές μάχες μαίνονται σήμερα ανάμεσα στον στρατό και τους αντάρτες στη συνοικία Τζομπάρ, ανατολικά της πρωτεύουσας, η οποία ήταν στόχος αεροπορικών επιδρομών και επιθέσεων με οβίδες τους τελευταίους μήνες.

  === Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι καθεστωτικές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης αρκετές συνοικίες της νότιας και νοτιοδυτικής Δαμασκού, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο το οποίο στηρίζεται σε μεγάλο δίκτυο ακτιβιστών και ιατρικών πηγών.

  === Αναρτήθηκε από ONLYCY

Απάντηση