Banque D'Orient -Μετοχή τέρας  === Δεν πρόκειται να ξανακάνω οικονομοτεχνική ανάλυση για να διαψεύσω ξανά τον κάθε κόπανο που διακινεί φωτοτυπίες του εγκεφάλου του, τις οποίες πλέον δεν δημοσιοποιεί, για να μη τη ξαναπάθει.
=== Το να έχεις ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ και ΓΝΗΣΙΑ μετοχή ανώνυμης εταιρείας και μάλιστα ΤΡΑΠΕΖΑΣ που δεν υπάρχει πλέον, η οποία μετοχή (ή και μετοχές) δεν συμπεριελήφθηκε στην εκκαθάριση τράπεζας που έβαλε λουκέτο, είναι πανεύκολο να αποδειχθεί, αλλά ο κάθε κόπανος ή και απατεωνίσκος, αρχής γενομένης από τον Αρτέμη Σώρρα, αρέσκεται σε χαρτοπόλεμο μέσω διαδικτύου αναζητώντας…. λαϊκή υποστήριξη!!!!.
=== Οτιδήποτε αφορούσε το λουκέτο της Τράπεζας της Ανατολής (Banque D’Orient) έχει δημοσιευθεί, ακριβώς όπως προέβλεπε ο Ν.2190/1920. Χωρίς να κοπιάσω, ακόμα κι΄εγώ δημοσίευσα ντοκουμέντα της εκκαθάρισης. Τι μας τα πρίζουν??? Τα έχουν!!! Τι ρόλο βαράνε οι νεοκάτοχοι τερατικών μαϊμουδομετοχών????
=== Γιατί οι ενδιαφερόμενοι δεν στράφηκαν ποτέ κατά της Γαλλικής (συν)μητρικής τράπεζας???? Αν είναι σε βάρος τους απάτη, η Γαλλική τράπεζα δεν είναι νομικά και ποινικά συνυπεύθυνη????? ΛΕΓΕ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ!!!!! Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ…. ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ…. ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ ΣΑΣ???? Την ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?????
=== Γιατί επί 5 τουλάχιστον χρόνια προσπαθούν να προσεταιριστούν απατεώνες πολιτικούς για να «ικανοποιηθεί» το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ θέμα που θέλουν να επιβάλουν???
Πως και γιατί αιτούνται συμβιβασμό, όταν οι ίδιοι ΚΟΠΡΙΤΕΣ, διαλαλούσαν μέχρι χθες, ότι τους έγιναν και τους γίνονταν προτάσεις συμβιβασμού???
Τι τη θέλουν την παρέμβαση του υπουργείου οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η δικαστική (όπως ισχυρίζονται) διεκδίκησή τους???
Γιατί ιντερνετικά ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ συνεχώς και εμφανίζονται με νέες ιστοσελίδες ή και μέχρι να τις αλλάξουν ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΊΣΕΙΣ τους, ανάλογα με το ξεβράκωμα που τους έχει γίνει???
Γιατί επικαλούνται «αξιολογήσεις» της ανύπαρκτης ή πλαστής, ή εξοφλημένης μετοχής, όταν οι αξιολογητές που μίσθωσαν έχουν πάρει πίσω και έχουν ακυρώσει τις αξιολογήσεις που επικαλούνται???
Γιατί όποτε τους στριμώχνουν για να ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, βρίζουν και απειλούν ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ????
Γιατί μετά τη γελοιοποίησή τους με το αντίγραφο  μετοχής που είχαν δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ να δημοσιοποιήσουν εικόνα της μετοχής ή των μετοχών, δια των οποίων ονειρεύονται και αυτοί να γίνουν τρισεκατομμυριούχοι????
Γιατί δεν προσφεύγουν δικαστικά, κατά της Γαλλικής (συν)μητρικής τράπεζας, κατά της Τράπεζας της Ελλάδας ή και κατά του υπουργείου οικονομικών, αφού τους δύο τελευταίους τους κατονομάζουν ως συνυπόχρεους για να τους δώσουν τα κατά φαντασία στοιχεία επί των ασυναρτησιιών τους??? (Είπαμε: κατά της Γαλλικής (συν)μητρικής ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ τράπεζας, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ)
Σε τι διαφέρουν οι….. «Ανοικτές Επιστολές» των… νεοκατόχων ανύπαρκτων ή πλαστών ή φιλοτελικών «μετοχών» από τις επιστολές Αρτέμη Σώρα προς τον… Άρειο Πάγο???
Γιατί δεν λένε οι διεκδικητές της απάτης, ποιος θα επιβαρυνθεί, στη περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο «κέρδιζαν» την ΕΤΕ??? Μήπως επειδή θα γινόταν σκόνη και το δικό τους «φιλανθρωπικό» προφίλ???
Γιατί σώνει και καλά, θα πρέπει εγώ, εσύ, ο Α, ο Β και ο καθένας άσχετος με την απάτη, «πρέπει» να γίνουμε κοινωνοί μαύρων απαιτήσεων με… ανοικτή επιστολή??? Έχουν ανάγκη από… λαϊκό έρισμα, λαϊκή συμμαχία και λαϊκή υποστήριξη, σε μια απλή (κατά τη φαντασία τους) οικονομική διαφορά με την ΕΤΕ??? Αν έχουμε κοινό συμφέρον, να κάνουμε σύμβαση για να μοιραστούμε τα ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΚΕΡΔΗ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ!!!!!!!

Αφορμή για τη παρούσα ανοιχτή επιστολή μου, στάθηκε μια ΦΑΙΔΡΗ ανοιχτή επιστολή νεοκατόχου, ανύπαρκτης, ή π[λαστής, ή φιλοτελικής, η εξοφλημένης μετοχής της Τράπεζας της Ανατολής, που αναρτήθηκε στο TaXalia

1 Comment

Απάντηση