Τα κατά Αρβανιτόπουλο νομοθετικά έπεα πτερόεντα…..

7 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΟΥΚΑΚΟΣ -ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ  === ΔΙΑΒΑΖΕΙ ο Τ.Ν. στον νόμο Αρβανιτόπουλου:
  === “Άρθρο 2 παρ. 4α Ν.4076/12
=== Προσόντα για την εκλογή εξωτερικού μέλους είναι η ευρεία αναγνώριση του υποψηφίου στην επιστήμη, στα γράμματα ή στις τέχνες Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει αυξημένα τυπικά προσόντα και τουλάχιστον πτυχίο ημεδαπού ή αναγνωρισμένου αλλοδαπού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κωλύονται να εκλεγούν ως εξωτερικά μέλη πρόσωπα τα οποία είχαν οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με σκοπό το κέρδος με το ίδρυμα την τελευταία πενταετία, καθώς και οι εν ενεργεία καθηγητές Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή οι συνταξιούχοι καθηγητές του ίδιου Α.Ε.Ι.

  === ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΡΕΙ:
  === Ο πασιγνωστος συνταξιούχος καθηγητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΚΑΚΟΣ, είναι ολιγότερον γνωστός ένεκα της επιστήμης του και περισσότερο γνωστός στον τύπο/ΜΜΕ για ΦΙΛΑΡΑΣ του ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΗΑ  ΝΤΙΝΟΥ ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ – ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ και του ΝΥΝ “ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ”  ΠΑΠΟΥΛΙΑ, και ακόμα περισσότερο ΔΙΑΣΗΜΟΣ, διότι το όνομά του αναμείχθηκε σε γνωστά οικονομικά σκάνδαλα και για  χρηματικές καταθέσεις σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ, με χρήμα, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν δικαιολογούνταν από τις επίσημες απολαβές του. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα αρνητικά στοιχεία, δεν θα ήταν ευρύτερα γνωστός. Αυτός ο γνωστός, νυν συνταξιούχος καθηγητής, έχει ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!
  === ……ναι αλλά……
  === ΥΠΗΡΞΕ καθηγητής ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ του ….ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!! ΝΑΙ ή ΟΧΙ???
ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ ΜΑΣ???? ΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ???? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ????
Ο Σουκάκος επανήλθε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σαν να μην είχε φύγει ποτέ!!!!

Απάντηση