ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ 1  === DIAKOMODO

  === Είναι γνωστό, ότι εδώ και αρκετά χρόνια, η Ε.Ο. των TSOUTSOUNEROS της μακρινής και ξωτικής Botsovalia, έχουν κηρύξει τον πόλεμο και την επανάσταση με πραγματικά φανταστικά πυρά, κατά της Τροϊκάνικης χούντας των δοσίλογων της πατρίδας τους. Όποιο σοκάκι, όποια λεωφόρο και αν διαβείς, εύκολα θα δεις τυπωμένα στους τοίχους των σπιτιών, τα γεμάτα πάθος επαναστατικά συνθήματα.

  === Από την άλλη, πανέκπληκτοι είδαμε τον αρχιμαλάκα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 4 μέρες, αυτόν τον καραγκιόζη που ΕΔΩ ΝΑΡΚΩΝΕΙ και ΘΑΒΕΙ ΚΆΘΕ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΆΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…. ΕΡΝΤΟΓΑΝ. (Έλα νινί στον τόπο σου!!!!!) Ποιος???? Ο απατεωνίσκος πεντόβολος Τσίπρας, που εδώ κείτεται στο χώμα σαν σκοτωμένος Βούλγαρος της κομιτατζήδικης εποχής, για να μη πειράξει το λίπος του Βενιζέλου και τον εγκεφαλικό σκουπιδοτενεκέ του Σαμαρά!!!.

  === Αυτή η φασιστική αντίφαση μας έβαλε στις δέουσες υποψίες και ξεσκονίσαμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωτογραφία της ΚΥΠατζήδικης παραπληροφόρησης. Παράλληλα, ξαμολύσαμε όλα τα διαθέσιμα λαγωνικά μας και τα επί της ανιχνεύσεως ντόπερμαν και γρήγορα αλιεύσαμε τους καρπούς του κόπου μας!!!!

  === Μποτσοβαλιώτες και Μποτσοβαλιώτισσες!!!! Ο ροζ καραγκιόζης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και αυτός ληστής και προπονείται στη ληστρική τέχνη για να αναλάβει πρωθυπουργία νέας τροϊκάνικης πουλημένης κυβέρνησης. Ο αδίστακτος έκλεψε σύνθημα της επανάστασής μας, το διαδεδομένο TSOUTSOUNEROS PADU στη Botsovalia, και το εμφανίζει σαν δήθεν σύνθημα που έγραψαν οι εξεγερμένοι Τούρκοι, σε τοίχο της πλατείας Ταξίμ!!! Άλλη δουλειά και σκέψη δεν είχαν οι Τούρκοι, παρά να εκφράσουν επανάσταση υπέρ των μαλακισμένων νεκροθαφτών κάθε επαναστατικής ιδέας!!!!! Δείτε στα αδιάσειστα φωτοντοκουμέντα, με τη ευκολία και θράσος πλαστογράφησαν τον τοίχο και το σύνθημα!!!!!

TSOUTSOUNEROS vs SYRIZA

  === Επί της πρακτικής ουσίας της απάτης, το μυστικό της τσιπροαπάτης, βρίσκεται στη τελεία του θαυμαστικού της λέξης PADU!. Κανονικά η τελεία θα έπρεπε να είναι καλυμμένη από το φυλλαράκι του φυτού, αλλά περιέργως, φαίνεται ότι ο πλαστογράφος είχε βαρεθεί το ρετουσάρισμα και έβαλε τη τελεία πάνω στο φύλλο!!!!!! Για να…. φαίνεται και να είναι κατανοητός ο Τούρκικος θαυμασμός προς τον μαλάκα!!!! Τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ κάνουν οι άβουλοι πεντόβολοι και δεν καταδέχεται κανένας σοβαρός επαναστάτης να δηλώσει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑίος.

Απάντηση