ΚΑΙΑΔΑΣ -ΚΑΤΣ 1  === Νέα επεισόδια βίας μεταξύ χρυσαυγιτών νεοναζί και δήθεν αντιεξουσιαστών νεοναζί, προκάλεσαν πανικό και τρόμο στη κεντρική πλατεία του Αιγίου το Σάββατο.

  === Η πλατεία ήταν γεμάτη με παιδιά, ηλικιωμένους και οικογένειες, οι οποίοι ξαφνικά βρέθηκαν στο κέντρο ενός πετροπόλεμου. Η πλατεία μετατράπηκε από τα συγκοινωνούντα δοχεία αμφότερων των τραμπούκων σε πεδίο μάχης. Μία ομάδα χρυσαυγιτών ναζί πραγματοποιούσε προκλητική πορεία, και μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια. Ξαφνικά εμφανίζονται αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι άρχισαν να αντιπροκαλούν με επίσης χυδαίο και φασιστικό τρόπο του νεοναζί, δήθεν για να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των Χρυσαυγιτών.

  === Το περίεργο είναι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ….ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!! Αθάνατοι τραμπούκοι και στις δυο (δήθεν αντίπαλες) πλευρές!!! Το κερασάκι στη τούρταα τραμπουκισμού και τρομοκράτησης του κόσμου, ήταν η δημοκρατική εκσφενδόνηση μιας γλάστρας με… βασιλικό (!!!!!!!) από το μπαλκόνι ενός αριστερόφωνου “αντιεξουσιαστή” που τη πέταξε ένας 33χρονος που αγανάκτησε για τη βία των λοιπών τραμπούκων, που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

  === Προφανώς, ο αρχιτραμπούκος του μπαλκονιού, σημάδευε το πίσω μέρος των κεφαλών, για να μη δουν την ιπτάμενη γλάστρα τα μικρά παιδιά!!!!

  === Για άλλη μια φορά (επίσης) έγιναν και 3 προσαγωγές ατόμων, οι οποίοι στη συνέχεια…. αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον 33χρονο που πέταξε τη γλάστρα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής Αιγίου υπέβαλαν μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης. Κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

  === Η συμπλοκή των δύο συνέταιρων στη τραμπούκικη επίδειξη θεατρικής βίας, τρομοκράτησε τον κόσμο που κλείστηκε στα σπίτια. η πόλη θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και οι δρόμοι είχαν γεμίσει με σπασμ΄πενα γυαλιά, τραπεζοκαθλίσματα και πέτρες….. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!!

  === Θα μου πεις, “θα ήθελες να υπάρχει????” — Φυσικά όχι, γιατί όποτε και αν υπάρξει δεν θα εξαρτάται από εμένα, αλλά από αμφότερους τους τρομπούκους ΚΑΙ όταν θα υπάρξει, ο τραυματίας δεν θα είναι ένας εξ αυτών!!!!!

Απάντηση