ΕΡΤ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ  === Δεν με ενδιαφέρει!!! Δεν αφορά το εργατικό κίνημα!!! Χούντα και κυβερνητική τηλεόραση είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Άλλωστε -αν άκουσα καλά- θα τη διαλύσουν για να τη…. ξαναδημιουργήσουν!!!!

  === Τέρμα τ΄ αστεία!!! Οι κοπρίτες της ΕΡΤ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των οργανισμών ύδρευσης, ήσαν πάντα αντίθετοι (και το λιγότερο απολύτως αδιάφοροι) με τα οξύτατα προβλήματα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και των ανάπηρων.

  === Οι μέχρι πριν μια ώρα γλείφτες της τρικομματικής χούντας, δεν μπορούν να δημιουργήσουν “Πολυτεχνεία”ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΣΜΟΙ μπορούν να συμβούν, “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ” ΠΟΤΕ….

  === Έχω περάσει τα χίλια μύρια…. Ποτέ δεν υπήρξαν “συνάδελφοι” μου στις ανάγκες μου, ποτέ δεν είχαν σταθεί αλληλέγγυοι σε οτιδήποτε εργασιακό πρόβλημα είχα οπουδήποτε ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΉ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΗΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ. ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ.

  === Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

  === Μη φτάσουμε στο σημείο, να μη καταλαβαίνουμε πλέον, το ποιοι ήσαν ή είναι υπηρέτες της χούντας. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω, οι κοπρίτες ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΥΠΟΥ “ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ”

  === Έκανα το λάθος πριν 2 χρόνια να δώσω τη στήριξή μου στους κοπρίτες της ΔΕΗ, για να τους δω να ξαναγίνονται ΚΟΠΡΙΤΕΣ. Μου είχε ζητήσει και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ένας μεγαλοκοπρίτης εργατοπατέρας της ΔΕΗ!!!…  Φτάνει πια!!! Να αλληλοφαγωθούν μέσα στα αδιέξοδά τους…. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ….

 

Απάντηση