ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 1  === Υπάλληλος εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι διευκόλυνε την παράνομη έξοδο αλλοδαπών από τη χώρα.

  === Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος βρισκόταν στην πύλη εξόδου, πραγματοποιώντας έλεγχο στις κάρτες επιβίβασης και στα ταξιδιωτικά έγγραφα των επιβατών. Ο υπάλληλος φέρεται να έκανε… τα στραβά μάτια κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων δύο υπηκόων Συρίας, ηλικίας 28 και 21 ετών, πριν αυτοί επιβιβαστούν σε αεροσκάφος για να «πετάξουν» για το εξωτερικό.

  ===Από την έρευνα των αστυνομικών της διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί δεν κατείχαν κανένα ταξιδιωτικό έγγραφο. Μαζί με τους δύο Σύριους συνελήφθη και μία 44χρονη συμπατριώτισσά τους, η οποία περίμενε στη σειρά, προκειμένου να περάσει από τον ίδιο έλεγχο και να επιβιβαστεί στην ίδια πτήση.

ΠΗΓΗ:  newsit.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Για διευκόλυνση της παράνομης εξόδου λαθρομεταναστών έχουν συλληφθεί αρκετοί…. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΟΣΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ????

Απάντηση