ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 10   === Συγκρούστηκα απ΄ευθείας και προσωπικά με υπουργούς και θυσίασα καριέρες και θέσεις και ξαφνικά θα με κάνουν να ξεχάσω τι θα πει “ΑΓΩΝΑΣ” και “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ??????
=== Όλοι ήξεραν και όλοι μέχρι και την έκδοση της χουντικής απόφασης που τους έθιγε ΗΞΕΡΑΝ και ΕΓΛΥΦΑΝ και ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ!!!! Ο καθένας και η καθεμιά έψαχνε γελοιωδώς να σώσει το προσωπικό του συμφέρον.
=== Να μην έχω λογαριάσει συνέπειες, να έχω θυσιάσει προσωπικό οικονομικό συμφέρον, να έχω φέρει την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση, πολεμώντας τη μια χούντα μετά την άλλη ΚΑΙ να μου ζητούν καρεκλοκένταυροι ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ να πάω να αγωνιστώ για τα προνόμιά τους, επειδή τους τα έθιξε η χούντα????…  Έεεεεε!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!!! Το ξαναλέω, το τελευταίο μου λάθος το έκανα, μόλις πριν από 2 χρόνια με τους αλήτες, κοπρίτες της ΔΕΗ.

  === Όποιος κερατάς θέλει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, δεν θα με φωνάζει να αγωνιστώ για τη τσέπη του (ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ). ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ” ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΑΪΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
=== Όποιος κερατάς θέλει αγώνα, θα έρχεται να ακολουθεί χωρίς όρους ισότιμα και ισάξια όλους εμάς που μας έχει ξεζουμίσει η χούντα. Μας έχετε χιλιοπροδώσει κύριοι της ΕΡΤ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ και μας χρωστάτε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Μας χρωστάτε πολλά!!!!!!
ΕΜΕΙΣ κύριοι ήμασταν και θα είμαστε στον αγώνα, στα πεζοδρόμια, στους τοίχους, στις συγκρούσεις. ΕΜΕΙΣ κύριοι είμαστε διαρκώς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΚΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ. ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕΤΕ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΗΧΟΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ.
=== ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, να μου ζητάτε “να έλθω.” ….Θέλετε αγώνα, δημοκρατία, ισότητα, συνταγματική και κοινωνική δικαιοσύνη??? Ελάτε να ματώσετε μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό ρε, και όχι να απαιτείτε ως ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και…. προπύργιο!!!!
=== ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΙΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ???? Των αντισυνταγματικών αποφάσεων σε βάρος του λαού, που ελάμβανε η αδίστακτη χούντα με την ΑΙΣΧΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ???? Ακόμα και χθες ρέεεεεε, οι παρουσιαστές σας, δεν έκαναν χουντική λογοκρισία, για να προστατέψουν τη σήψη φαινομένων Σαλαγκούδη???? Ακόμα και χθες ρέεεεε, οι παρουσιαστές σας (με τους οποίους ΟΛΟΙ σας συνταυτίζεστε στο κοινό προσωπικό ή και κλαδικό οικονομικό όφελος) δεν πήραν το μέρος των ΜΑΤ, που θα πήγαιναν για να καταλάβουν ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ τις εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού βραχίονα της χούντας, με την… ιστορική φράση, “ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ” ???????? Και τον κόσμο ρε ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ κοπρίτες, τι τον προσκαλείτε στις εγκαταστάσεις της τηλεοπτικής χούντας???? Για να φάει ο λαός το ξύλο της αρκούδας από τα ΜΑΤ κι΄ εσείς να το παίζετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???? και ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ???? Ρεεεεε, δεν πάτε…….

  === Πείτε μου ρε κοπρίτες, μια απεργία κλάδου έξω από το ΧΟΥΝΤΙΚΟ συνάφι σας, την  οποία στηρίξατε τα 10 τελευταία χρόνια ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ και που σταθήκατε με ουσιαστικό τρόπο αλληλέγγυοι!!!!!
=== Πείτε μου ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, που επικρίνατε ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ!!!!…. Πείτε μου ΜΙΑ έστω συμπεριφορά αντίθεσής σας με το καθεστώς!!!! Μια συμβολική πράξη αντίστασης. Τώρα σας έπιασε το κόψιμο, επειδή νιώσατε το αγγούρι στον δικό σας κώλο???? Τώρα καταλάβατε ότι πρόκειται για ΧΟΥΝΤΑ????? Και αντί να βγείτε να συγκρουστείτε έστω για τη πάρτη σας, θυμηθήκατε τον λαό???? Το λαό που έχετε θάψει????

  === “Κάποιοι έχουν παράγει έργο” θα μου πουν μερικοί. Και???? Αυτό τους δίνει άλλοθι και το δικαίωμα να παριστάνουν, ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν ήξεραν???? Τέτοια χούντα???? Για να μη χαθεί το βόλεμα??? Η καριέρα…… Γαμώ τη καριέρα σας!!!!! Κι΄ αν και αυτοί δεν ξέρουν και δεν είδαν και δεν άκουσαν, να πάω εγώ να φάω το ξύλο για λόγου τους????? Μήπως αυτοί δεν στέκουν στα καλά τους????? Αν έτσι εννοούν τον “αγώνα” ας τον κάνουν μόνοι τους και τους χαρίζω τη δόξα….
=== Δηλαδή ρε κοπρίτες, αν έλθετε σε κάποια συμφωνία με τη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, και επαναλειτουργήσει (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ) το χουντικό αχούρι σας, θα λάμψετε ΜΑΖΙ με τη τρικομματική χούντα και θα είναι όλα δημοκρατικά και προπυργιακά???? Με τον σουγιά στο κόκκαλο του λαού????? Με τη θηλιά στον δικό μας σβέρκο?????
=== ΟΧΙ “ΚΥΡΙΟΙ” !!!!! Θέλετε αυθεντικό αγώνα κατά της χούντας???? Θέλετε κοινωνική δικαιοσύνη για όλους???? Θέλετε αποκατάσταση της δημοκρατίας???? Θέλετε αποκατάσταση των στοιχειωδών ανθρώπινων και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ????
=== ΤΟΤΕ ελάτε εσείς σε εμάς, να αγωνιστούμε στα ίδια χαρακώματα, για κοινές αξίες και για την ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμώτο!!!! Πάρτε το χαμπάρι, Θερίζετε αυτά που υπηρετώντας τη χούντα σπείρατε. Ποτέ δεν υπήρξατε ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της δημοκρατίας. Δεχθήκατε τόσα χρόνια, τόσο στα δημόσια, όσο και στα ιδιωτικά κανάλια, να παίξετε τον γκεμπελίστικο ρόλο, προπαγανδισμού εδραίωσης μιας αδίστακτης χούντας. Τέτοια συνέχεια, κανένα θύμα της χούντας δεν θέλει.

1 Comment

  • Ο/Η Στέργιος λέει:

    Σωστή η επισήμανση των λαθών των εργαζομένων, πλην το ζήτημα της μη ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης δεν είναι κατ’ αρχήν εργασιακό. Ούτε λύνεται με νέο φορέα (σ’ αυτό μάλλον συμφωνούμε), ούτε είχε νόημα να ιδρυθεί φορέας 3 μήνες μετά την διάλυση του παλιού (δεν μπορούσαν να περιμένουν 3 μήνες;). Ούτε είναι ίδιοι όλοι οι εργαζόμενοι, ούτε χαίρομαι για την οικογένεια όποιου υπέκυψε στις απειλές και στα δέλεαρ.

    Τα πολιτικά πράγματα είναι ρευστά. Η ιστοσελίδα του αρχείου της ΕΡΤ δεν παίζει σήμερα και ο Σαμαράς μέσω Κεδίκογλου πρόσβαλε τους πάντες, και διαλάλησε την άφιξη της δικαιοσύνης. Άμα “πονάει χέρι” το γιατρεύουμε δεν το πάμε στον χασάπη να το κόψει.

Απάντηση