ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 10  === Είναι φανερό, ότι περνάμε δύσκολα και από τη πείνα, δεν βλέπουμε πλέον καλά, μήτε ακούμε καθόλου!!!!!!!! Η χούντα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, ποντάρει πολλά σ΄ αυτό και συνεχίζει να μας ψεκάζει με ποντικοκούραδα….

  === Έστω ψηλαφίζοντας με τις άκρες των ματωμένων δακτύλων, διαβάζουν μερικοί περίεργοι, που κρατούσαν αντικουραδικές ομπρέλες, με όσο κουράγιο τους απομένει:

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΕΝΑΚΗΣ: Η ΕΡΤ δεν κλείνει!!! Θα επαναλειτουργήσει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. Όλο το προσωπικό θα απολυθεί και θα…. ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!!!! Η Νέα ΕΡΤ θα…. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…..

  === Ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις, γιατί οι κοπρίτες υπάλληλοι της ΕΡΤ δεν προχώρησαν σε κατάληψη των εγκαταστάσεών της ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ??????? ΝΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΦΟΥΝ!!!!!!

  === Ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις, γιατί φωνάζουν εσένα να προστρέξεις να…. πολεμήσεις για λογαριασμό τους, ενώ εσύ ψωμολυσσάς της πείνας και οι χουντοδημοσιοκάφροι σε έχουν χεσμένο και γραμμένο στα άγραφα?????

  === Ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις, για ποιο λόγο έξω από την ΕΡΤ, είναι μερικές σημαιούλες του ΠΑΜΕ, 2-3 κοράκια του Καζάκη, μερικοί περίεργοι, πολλοί δημοσιοκάφροι, και οι ελάχιστοι υπάλληλοι με το λιγότερο γλύψιμο στη χούντα????  Μοιάζουν με ανθρώπους που τους πνίγει το δίκιο και η αγανάκτηση και η αποφασιστική αγωνιστικότητα???? Εγώ τους βλέπω και τρελαίνομαι….. Σαν συνταγή υπνωτισμού!!!…. Σαν ΞΕΝΑ σώματα σε λάθος μέρος….. Κι οι τρικομματικοί θεατρίνοι δίνουν τα ρέστα τους και άλλος διεφθαρμένος παίζει τη δημοκρατία, άλλος διεφθαρμένος παίζει την εξυγίανση και άλλος διεφθαρμένος παίζει την ανάπτυξη της μαλακίας του….. ΟΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΤΡΟΪΚΑ….. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ… ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ!!!!! Και όλοι συμφωνούν απόλυτα: Η ΕΡΤ χρειάζεται ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ!!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ…. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ…!!!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ….. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!

Κι΄εσύ λαέ μαλακισμένε, πάντα ξεχνάς τον Ορωπό….

 

1 Comment

  • Ο/Η Αντιμνημονιακος λέει:

    Μπαρμπανικο καλά τα λες ακούω τον Τραγκα και εκπλησομε να στηρίζει τα βολεμένοι λαμόγια και να απολύονται την κυβέρνηση ότι θα την ρίξουν αυτό έπρεπε σαν 4η εξουσία να το είχε κάνει απο τις πρώτες αυτοκτονίες απο τα πρώτα παιδάκια που λιπόθυμουσαν στα σχολεία απο το κόψιμο βοηθήματος των πολυτέκνων μητέρων αλλά αυτοί και τα παιδιά τους καλό περνάνε τώρα που χάνουν αν χάσουν και δεν πουληθούν οι πούλημα οι αλήτες της δημοσιογραφίας επαναστατουν τα λαμόγια . Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά χρειάζεται μια σκούπα να καθαρίσει αλλά ποιος μπορεί σωστά να καθαρίσει το ναγαζι παράρτημα της βουλής έτσι όπως κατάντησε με δύσκολο να βρεις άκρη.

Απάντηση