ΣΑΜΑΡΑΣ -ΔΙΑΦΘΟΡΑ 1  === Από εποχής Κωστάκη Καραμανλή σας το έλεγα, ότι οι συνάδελφοί του, σε οφ δε ρέκορντ συζητήσεις με δημοσιογράφους τον καταξεφτίλιζαν και απροκάλυπτα αποκαλούσαν τη κυβέρνησή του, κυβέρνηση ληστών!!! Το ίδιο και χειρότερο επαναλαμβανόταν και με τη κυβέρνηση ληστών του γκαγκά Παπανδρέου!!!   Αυτή η ενημέρωση – πληροφόρηση, ήταν η αιτία, που σε γενικές γραμμές βρίζω τους Ευρωπαίους ληστές και τοκογλύφους, λιγότερο από τις ληστοσυμμορίες εσωτερικού!!!
=== Τώρα, το ποτήρι ξεχύλισε και με τον πλέον επίσημο τρόπο το επιβεβαιώνει η ΕΚΘΕΣΗ GRECO!!!

  === Στην ετήσια έκθεση της, που δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα, η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), διαπιστώνει εκτεταμένη διαφθορά στις τάξεις των βουλευτών, εισαγγελέων και δικαστών στις ευρωπαϊκές χώρες και καλεί τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν το νομικό τους οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς σ’ αυτό το επίπεδο.

   === “Υποθέσεις διαφθοράς, που αφορούν βουλευτές, δικαστές ή εισαγγελείς έχουν καταστροφικές συνέπειες για την εμπιστοσύνη των πολιτών στους δημοκρατικούς θεσμούς. Οι πολίτες εξαρτώνται από αυτούς τους ανθρώπους για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και απ’ αυτούς περιμένουν να δώσουν το παράδειγμα”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόρμπγιον Ζάγκλαντ.
=== Στην έκθεση σημειώνεται ότι, η GRECO ξεκίνησε το 2012 τον τέταρτο γύρο αξιολόγησης της, προκειμένου να εξετάσει τον τρόπο αντιμετώπισης θεμάτων, όπως η σύγκρουση συμφερόντων, οι δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων και των συμφερόντων, δώρα, επιδράσεις των λόμπυ, η διαφάνεια στις πολιτικές διαδικασίες των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των δικαστών και των εισαγγελέων.
=== Αναφέρεται ότι, η GRECO έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής εκθέσεις αξιολόγησης σχετικά με την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία, τη Λετονία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ το 2013 θα οριστικοποιήσει τις εκθέσεις για τη Γαλλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία και «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας”.
http://topstory.gr
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

1 Comment

  • Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Οι πίνακες μοριοδότησης υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), για διαθεσιμότητα, που δημοσιεύτηκαν στις 18/11/2013 και 21/11/2013 είναι πλαστογραφημένοι. Συγκεκριμένα, σε πλήθος ΙΔΑΧ που προσλήφθηκαν με το Π.Δ. Παυλόπουλου ή Β. Παπανδρέου κ.λπ., τους μοριοδοτούν με 20 επιπλέον μόρια, λέγοντας ψευδώς ότι προσλήφθηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ κ.λπ. Σώζουν με πλαστογραφίες τους ημετέρους, τις κλίκες, την οικογενειοκρατία εις βάρος των εντίμων και μη διαπλεκόμενων. Το Υπουργείο Παιδείας, πως τα έστειλε πλαστογραφημένα στο ΑΣΕΠ, αφού αυτό δημοσιεύει σε ΦΕΚ τους διορισμούς; Το ΑΣΕΠ, πως δημοσίευσε τους πλαστογραφημένους πίνακες; Δεν γνωρίζει ποιους διόρισε με δικές του διαδικασίες;
    Αγνόησαν τις αιτήσεις θεραπείας (!) και δημοσίευσαν πάλι τους ίδιους πλαστογραφημένους πίνακες, ως οριστικούς, από το δήθεν «ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο», στις 21/11/2013. Η εκτεταμένη πλαστογραφία δείχνει, ενδεχόμενο δόλο και ενδεχόμενο στημένο παιχνίδι με τις κλίκες για να σώσουν τους ημετέρους και τους παράνομους.
    Εγκληματούν και χωρίς κανένα φραγμό πράττουν εγκλήματα κατά υπαλλήλων και του δημοσίου συμφέροντος. Εκτός αν δηλώσουν απροσμέτρητη ανικανότητα! Αυθαιρεσία, αίσχος και αθλιότητες!
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Απάντηση