ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ -ΕΡΤ  === ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 13-6-2013: Επιστολή προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς
=== Από το Υπουργείο Οικονομικών, διάδοχο της ΕΡΤ, εστάλη σήμερα επιστολή προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, κα. Ελένη Ράικου, με την οποία ζητείται η διερεύνηση της τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών δημοσιογραφικών και άλλων.

  === Οι Γερμανοί (και όχι οι Γερμανόφωνοι σιωνιστές τύραννοί μας) μας προειδοποιούν ξανά: “Τα δύσκολα τα έχετε μπροστά σας, κάντε κάτι!!!”
=== Εμείς όμως από παράκεντρα που δεν θέλουμε να βλέπουμε, ούτε και να παραδεχθούμε, με σκανδαλώδη ευκολία, μετατρεπόμαστε σε Νο 1 αντιγερμανούς του κόσμου, αντί να αρπάξουμε το πραγματικό χτικιό και να του αλλάξουμε τον αδόξαστο. Φταίμε… ΝΑΙ, φταίμε και θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για το συνολικό κατάντημά μας.
=== Η ΕΡΤ, ήταν, είναι και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ (σαν ΝΕΡΙΤ), ένα πρώτης τάξεως εργαλείο της ξενοκίνητης σιωνιστικής χούντας των αντισυνταγματολόγων. Ότι μαλακία και αν πει ο κάθε ένας, ότι και να κάνει η χούντα, χειρίζεται το θέμα, παίζοντας στο δικό της γήπεδο. Με οποιοδήποτε καθεστώς η ΕΡΤ υπήρξε καθεστωτικά χουντική. Χέστε τ΄ αρχεία και τις πολιτισμικές αρλούμπες. Μας μπάζωσαν και το πολύ να μας παραδώσουν μαντρωμένους στην επόμενη χούντα της συμμορίας Τσίπρα.
=== Γιατί??? Γιατί δεν ασχολούμαστε με την ουσία, γιατί δεν φέρνουμε τον εχθρό στο δικό μας γήπεδο να του γαμήσουμε το κέρατο. Οι αντιδράσεις και οι κατευθύνσεις που πήρε η τεράστια διαδικτυακή μάζα των μπλόγκερς, ήταν αυτή που εντέχνως μεθόδευσε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της χούντας. Της χούντας των ληστών, της χούντας των εκβιαστών, της χούντας των σιωνιστών.

  === Είχα πει σε ανύποπτο χρόνο, με αφορμή την “εξαφάνιση” της φασιστικής συμμορίας Καρατζαφέρη και της ταυτόχρονης εμφάνισης της συμμορίας των σιωνιστών-νεοναζί του αρχιμασόνου Μιχαλολιάκου, ότι στον συγκεκριμένο χώρο δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ότι σε όλα τα καίρια ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ θέματα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι δεκανίκι της συμμορίας του σιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη.
Τους ξεχάσατε του χρυσαυγίτες κοπρίτες στο θέμα του μνημονιακού ξεπουλήματος των βραχονησίδων και όχι μόνο???? Το πως πανικοβλήθηκαν μόλις ξεβρακώθηκαν??? Να τους θυμηθείτε στην ανάρτηση  Και νάτο!!! Νάτο το πρακτικό της βουλής, με το αριστούργημα του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής των πατριδοκάπηλων.
Όπως ακριβώς λειτουργούσε και ο Καρατζαφέρης. Τους ξαναείδαμε και προχθές!!! Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο κυβερνητικός απρόσωπος και η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς καμιά διαδικασία, λες και ήταν έτοιμη από καιρό, βγήκε και συμφώνησε απόλυτα με τη συμμορία Σαμαρά, σε θέμα ΑΚΡΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ!!!!
Είδατε αντιδράσεις Βενιζέλου, Κουβέλη, Καμμένου???… Οι αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σας ικανοποίησαν??? Εγώ ζω στον κόσμο μου και τα βλέπω προσυμφωνημένα απ΄ όλους και από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που θα αποζημιωθούν και θα…. επαναπροσληφθούν!!! Είναι ήδη εξαγορασμένοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους. ΔΕΝ πρόκειται για απονεύρωση αλλά για πλήρη συναίνεση των πάντων, με θύμα τον λαό, στο όνομα του οποίου όλοι κόπτονται.
Βεβαίως και υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φωνές διαφωνούντων… Πάντα θα υπάρχουν, για να δικαιολογούν τη καραμέλα του ανύπαρκτου αυθορμητισμού και έκαστος να περιφρουρεί τον ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ του. Πόσες ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΕΣ φωνές ακούσατε τα 3 τελευταία χρόνια μέσα από την ΕΡΤ??? 2???… 3???… Σε σύνολο 4.800 κοπριτών??? Και τι απέγιναν αυτοί οι ελάχιστοι διαφωνούντες??? Και τι έπραξαν τα 4.800 “συνδικαλιστικά” ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της τηλεοπτικής χούντας για να τους προστατέψουν???

=== ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την απόφαση ΕΝΔΟΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ (και όχι κατάργησης – λουκέτο όπως ψευδώς λένε) της ΕΡΤ, υπήρξε και άλλο σύνδρομο χουντικό χτύπημα. Όπως διαβάσατε στην αρχή της ανάρτησης, ο νεοναζί δούλος των σιωνιστών τραπεζιτών Στουρνάρας, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ με την ανακοίνωση του πολιτικά αλητήριου ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ζήτησε από την φιλοχουντική εισαγγελέα Ράϊκου να παρέμβει στην ΕΡΤ, για να βρει επιλήψιμα στοιχεία διαφθοράς!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΔΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΝ ΠΕΙΘΗΝΕΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ!!!! Διότι επιλήψιμα στοιχεία σίγουρα υπάρχουν (αυτοί το ξέρουν καλύτερα από μας) αλλά οι ευθύνες πάνε καραμπόλα στους δημόσιους οργανισμούς και συνήθως κατευθυνόμενες!!!

  === ΕΙΔΑΤΕ και ΑΚΟΥΣΑΤΕ πολλούς πολιτικούς και συνδικαλιστικούς ηγέτες να βγαίνουν και να κράζουν αυτόν τον απροκάλυπτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ???? Αντίθετα όλοι πρόγκιξαν, στο να κατέβουν τα ρολά και να πέσει απόλυτο σκοτάδι ενημέρωσης και ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, να μιλούν με θράσος, για τη σωτηρία της…. φωνής, της φασιστικής – σιωνιστικής “δημοκρατίας” τους!!!! Το “περίεργο” ντουέτο του πρωτοδικείου Αθηνών Ράϊκου – Παπανδρέου, σε πλήρη ανάπτυξη, σε ρόλο στρατοδίκη.

  === ΩΡΑΙΑ…. ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ????
Ζητώ την ανατροπή της σιωνιστικής χούντας που μας ληστεύει και μας τυραννά!!! Ζητώ τη βίαιη ανατροπή της, τη δίκη και τη παραδειγματική τιμωρία των συντελεστών και των οργάνων της.
ΖΗΤΩ να καταστραφούν ολοσχερώς όλα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ της χούντας των σφετεριστών της εξουσίας και η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα είναι κυρίαρχο εργαλείο επικράτησης της χούντας. Η ΕΡΤ είναι η φωνή παραπλάνησης και προπαγανδισμού της χούντας. ΖΗΤΩ, να μην υποκύπτουμε σε κανέναν εκβιασμό. Για κανέναν!!!!!!!
Είναι γελοίο, με μια σιωνιστική και φασιστική χούντα σε πλήρη επικράτηση, να παρακαλάμε για διατήρηση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Είναι τρελό.

Ελεύθερη Δημόσια και δημοκρατική ραδιοτηλεοπτική φωνή, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.
Ελεύθερη Δημόσια και δημοκρατική ραδιοτηλεοπτική φωνή ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Το να εμπλακούμε σε ψευτοδιλήμματα, δήθεν για προστασία του δημόσιου αγαθού, είναι επιεικώς “ανοησία” διότι με χούντα σε πλήρη ισχύ και με νεοναζιστική υποστήριξη, ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΑΘΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Απάντηση