ΤΡΩΚΤΙΚΟ 1  === Έχω κουραστεί να λέω, ότι άλλο πράγμα ένας πόλεμος κατά μιας χούντας, και άλλο να χρησιμοποιείς ηλίθιες χουντομεθόδους και χουντοπρακτικές, για να δείχνεις ότι η χούντα διεκδικεί τα… δίκια της.

  === Έχω δείξει δε επανειλημμένα, ότι ΠΟΤΕ δεν συνακολουθώ διαδικτυακούς μαλάκες και στο TROKTIKO.EU έχουν πλεόνασμα μαλακισμού και φασιστικής συμπεριφοράς και ναζιστικών πρακτικών, από τη πρώτη μέρα που καπηλεύτηκαν ΚΑΙ το όνομα troktiko.

  === Έγραψα χθες στη σελίδα μου https://www.facebook.com/ARVANITIS.A.NIKOLAOS  

  === “ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN NAME (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ TROKTIKO.EU, με το όνομα nerit.gr)
ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ, ΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ -ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ- ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ TROKTIKO.EU ???????????????? ΑΝ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ DOMAIN NAME, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΔΟΤΡΩΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ??????????? ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ http://avragioz.blogspot.com/ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ AVRAGIOZ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ. ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΡΕΥΜΑ, ΛΕΩ ΞΕΡΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ TROKTIKO.EU.”

  === Δεν υπήρχε καμία απολύτως πιθανότητα να παρέμενε στα χέρια του TROKTIKO.EU το όνομα της νέας ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΝΕΡΙΤ και οι κοπρίτες το ήξεραν εξ αρχής και το ΞΕΡΟΥΝ, διότι ήξεραν ότι η νέα χουντική εταιρεία ήταν υπαρκτή και ήταν θέμα ωρών η κατοχύρωση και του διαδικτυακού ονόματός της. Και ξέρουν επίσης, ότι όταν υπάρχει δόλος για να θίξεις τα συμφέροντα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, το όνομα το χάνεις με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε τι ρε κοπρίτες???? Ο δόλος με τον οποίο ενεργήσατε για να οικειοποιηθείτε ένα χουντοόνομα ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ. Μόνοι σας είχατε δε τη βλακεία, να διαλαλείτε ότι το κάνατε σκοπίμως!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ, ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΝΕΡΙΤ, ΩΣ ΑΔΙΚΩΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ.

  === Για πια προστασία της δημοκρατίας μιλάτε ρε κοπρίτες???? Αν η κάθε ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΩΣ ΑΔΙΚΩΣ ΘΙΓΟΜΕΝΗ???

Απάντηση