Viewty  === Αυτή η εικόνα είναι η πραγματικότητα από τη πρώτη μέρα, ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΚΥΛΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ να εμφανίσουν ως τεράστια, την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ λαϊκή υποστήριξη, προς τους κοπρίτες της ΕΡΤ.

  === Είτε αρέσει, είτε προβληματίζει, είτε μας αφήνει αδιάφορους, ο λαός έχει αηδιάσει από το φιάσκο του ανύπαρκτου κινήματος, που αποκλήθηκε “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα” και δεν συμμετέχει σε νέο φιάσκο. Ο λαός δεν θέλει να γίνει συνεργός σε ένα ακόμα πολιτικό καραγκιοζιλίκι. Βεβαίως και υπήρχαν αγανακτισμένοι που πήγαιναν απεγνωσμένα στο σύνταγμα αναζητώντας διέξοδο και καθοδήγηση….

  === Γιατί όμως κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, για το τι συνέβαινε από τη πρώτη μέρα των μικροσυγκεντρώσεων στο σύνταγμα, από κάθε περίεργους τύπους σαν τον Καζάκη, σαν τον ανηψιό Μπόμπολα και παραφυάδες καιροσκόπους του ΣΥΡΙΖΑ και της…. Χρυσής Αυγής???

  === Ο λαός δεν θέλει να γίνει συνεργός σε ένα ακόμα καραγκιοζιλίκι, σαν αυτό των ανεκδιήγητων που δήθεν έκλειναν ή κλείνουν, μια λωρίδα σε μεμονωμένα διόδια για…. πέντε λεπτά της ώρας, για να ακολουθήσει η…. εξάπλωση των σταθμών διοδίων κατά 50%!!!!!!!! Σημαιούλες, συνθήματα βιομηχανικής παραγωγής…. 10 – 15 νομάτοι με τρεις σημαίες ο καθείς, να βγει το πλάνο και τριών λεπτών βίντεο για τη σελίδα και το γιουτούμπ!!!….

  === Εκατοντάδες τα προβλήματα του λαού, από τα επανωτά χτυπήματα της χούντας και μέχρι ΚΑΙ ΤΩΡΑ, όλο το δυναμικό της ΕΡΤ, στάθηκε αρωγός της χούντας των ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ. Τους είδατε και προχθές και χθες και ακόμα και σήμερα στα τηλεπαράθυρα: δεν αγωνίζονται — αλλά διαπραγματεύονται με την χούντα!!!! Είχαν μια τεράστια ευκαιρία να συνταυτιστούν με τους αγώνες του λαού, να προσαρμόσουν τα προβλήματά τους, με τα προβλήματα του υπόλοιπου λαού….. Αλλά που??????

Viewty  === Με εκπληκτική ταχύτητα απόκτησαν τα υλικά μέσα και τις ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ υποστηρίξεις και αντί να μπουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, τα χρησιμοποιούν αισχρά και ασύστολα για ένα ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

  === Αυτό δεν είναι αγώνας για δημοκρατία. Αυτό δεν είναι λαϊκή αλληλεγγύη. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟ. Αν οι κύριοι της ΕΡΤ, της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΤΕ και κάθε δημόσιου οργανισμού, θέλουν έναν λαό σε έναν άχαρο ρόλο υποπρολεταριάτου, για να τους στηρίζει να κερδοσκοπούν στη πλάτη του και στη πράξη να συνεχίσουν να είναι χούντα μέσα στη χούντα, έεεε να μην εκπλήσσονται για το τι τελικά εισπράττουν.

  === Ένας ηλίθιος είπε κατά τις 9.00΄ το πρωΐ, βλέποντας το χάλι των ΜΗ αγωνιζόμενων ΕΡΤζιανών, ότι οι υπάλληλοι και τεχνικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ….κρατούν δυνάμεις για το απόγευμα!!!! ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΕΣ!!!!

  === Οι κομματικοί μηχανισμοί απεγνωσμένες από τη λαϊκή αποδοκιμασία, παίζουν τα ρέστα τους να συσπειρώσουν κορόϊδα, να τα μαντρώσουν στη κατεστημένη εκμετάλλευση. Μέσα σε αυτή τη χρεοκοπημένη λογική, το απόγευμα δεν πρόκειται να δούμε λαϊκή κινητοποίηση, υπέρ των ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ή της ΔΕΗ ή οποιουδήποτε δημόσιου οργανισμού. ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός φορέας, δεν κωδικοποιεί τα πραγματικά προβλήματα και τις διεκδικήσεις της μάζας, η λαϊκή μάζα θα τους γυρίζει τη πλάτη. Αυτό που θα δούμε το απόγευμα, θα είναι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, τις οποίες αφού τις συναθροίσουμε και βγάλουμε μέσο όρο, θα δούμε εξ αντικειμένου, ότι η μάζα θα δώσει σε όλους δέκα φάσκελα τουλάχιστον.

  === Ακόμα και κοντινά μου πρόσωπα είναι παγιδευμένα στη καραμέλα “αύριο η χούντα θα χτυπήση και τη δική μου πόρτα!!!!!”

  === Κάνουν λάθος!!!! Τη πόρτα του Μπαρμπανίκου, ως μέρους της μεγάλης μάζας, η χούντα του τη χτυπά αδιάκοπα, είτε σαν Παπαδόπουλοι, είτε σαν Καραμανλήδες, είτε σαν Παπανδρέηδες, Σημίτηδες, Μητσοτάκηδες, Τραπεζίτες, Σαμαράδες, Βενιζελοκουβέληδες. Άνθρωποι σαν τον Μπαρμπανίκο, έχουν χαρακιές στη πλάτη, από όλα αυτά τα καθάρματα. ΕΠΟΜΕΝΩΣ τη καραμέλα για την άφιξη της χούντας, τη τρίβω στη μούρη των επιτήδιων χουντοσυμφεροντολόγων χουντικών της ΕΡΤ, χουντικών της ΔΕΗ, χουντικών του ΟΤΕ και όλων των κοπριτών που θυμούνται λαό και δημοκρατία για να τα οικονομήσουν μονομερώς σε βάρος των συμφερόντων του λαού.

  === ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΚΟΥΒΕΛΗ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΩ – Η ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  === ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αν στην ΕΡΤ υπήρχαν “εργαζόμενοι” με την έννοια του ισότιμου και αλληλέγγυου “συναγωνιστή” θα είχαν φροντίσει, το λιγότερο εδώ και 2 χρόνια, να στείλουν κατά διαόλου τις δοσίλογες συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και θα είχαν ταυτιστεί με τις συνολικές απαιτήσεις του εργάτη, του αγρότη, του μικροεπιτηδευματία. Όποιος τα είδε, ας μου τα δείξει, να παραδεχθώ ότι είμαι τυφλός. Ο Μπαρμπανίκος δεν εγκλωβίζεται στο πια χούντα θα διαλέξει. Μέχρι τότε, ΑΠΑΙΤΩ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ και αρνούμαι να τους διαχωρίσω από την υπόλοιπη χούντα. Πάλι θα τα βρουν εις βάρος μας.–

Απάντηση