ΚΑΖΑΚΗΣ -ΤΡΟΚΤΙΚΟ -ΝΕΡΙΤ  === Η διαδικτυακή απάτη-πρόκληση του TROKTIKO.EU έχει και νέα προκλητική καβάντζα προς τον πολιτικό απατεώνα Σαμαρά και τη διατραπεζική χούντα που τον στηρίζει!!!!

  === Κατ΄αρχήν μαθαίνω από γράμμα που έστειλαν, ότι είναι στο κόλπο είναι και “το χουνί” του ανεκδιήγητου γυρολόγου Καζάκη. Ίσως και να συναποτελούν την ίδια οργάνωση και βρήκαν πρόφαση να μας το αποκαλύψουν ή είναι μια από τις συνηθισμένες καιροσκοπικές πρόσκαιρες συμμαχίες του Καζάκη.

  ==Ομού μαζί (ΤΡΩΚΤΙΚΟ και ΧΩΝΙ), αφενός μας καλούν να κάνουμε σημαία μας τη μαλακία τους και να βγούμε στους δρόμους για μια νέα δημοκρατία ληστών και απατεώνων που προβάρουν με το κλεμμένο ΝΕΡΙΤ, και αφετέρου μας γνωστοποιούν, ότι θα συνεχίσουν τη μεγαλοπαπαριά της κλοπής τους, με το να υποβάλουν μήνυση κατά της αμαρτωλής χούντας, για να τη…. δικαιώσουν, ισχυριζόμενοι ότι αυτή τους…. έκλεψε!!!!!!! Εμείς ως κόπανοι, καλούμαστε ως πτωχοί συγγενείς, να έχουμε θέμα να ασχολούμαστε και να διαφημίζουμε βλακωδώς την…. αδικημένη χούντα Σαμαρά μέσα από τις ιστοσελίδες μας.

  === Επειδή δεν τους προσκάλεσα και μου στέλνουν προκλητικά κείμενα για να τα προβάλω, σε απάντηση τους χαρίζω δέκα φάσκελα. Ποντικαραίους της χούντας Σαμαρά, δεν τους προβάλω!!!! ΚΟΥΤΣ ΠΑΡΔΑΛ!!!!!…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Καζάκης ακόμα να μας ενημερώσει για το οικονομολογικό πελατολόγιό του — ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ????

Απάντηση