Γκίκας Μάναλης -ΕΡΤ  === ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ  epikairo.gr: Σε Μεσσήνιο ανέθεσε ο Σαμαράς την εκκαθάριση της #ERΤ

  === Τον εκ Μεσσηνίας Γκίκα Μάναλη τοποθέτησε ο Σαμαράς ως ειδικό διαχειριστή για την εκκαθάριση της ΕΡΤ. Ο Μάναλης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ και ο Σαμαράς του δίνει κάθε εξουσιοδότηση για τη μεταβατική περίοδο μεταξύ ΕΡΤ και ΝΕΡΙΤ.  Την απόφαση υπέγραψαν από κοινού ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Γιάννης Στουρνάρας και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

  === Μεταξύ άλλων, …
—- Ο  «εκκαθαριστής» μπορεί, για τις ανάγκες της διαχείρισης, να συνάπτει για λογαριασμό του Δημοσίου συμβάσεις έργου ή εργασίας ορισμένου χρόνου, με φυσικά ή νομικά πρόσωπα, κατά παρέκκλιση των διατάξεων της ΠΥΣ 33/2006 (Α΄ 280), ύστερα από έγκριση της αρμοδίας για την εποπτεία της διαχείρισης Υπηρεσίας.

—- Ο «εκκαθαριστής» αναθέτει, μετά από σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σε δικηγόρους ή δικηγορικές εταιρείες της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, την δικαστική υποστήριξη και εκπροσώπηση του Δημοσίου στις πάσης φύσεως δίκες που αφορούν σε στοιχεία του ενεργητικού και παθητικού που μεταβιβάζονται ή αφορούν διαφορές που γεννώνται λόγω της καταργήσεως της ΕΡΤ ΑΕ και των θυγατρικών της. Η λήξη της ειδικής διαχείρισης δεν συνεπάγεται την λύση της έμμισθης εντολής.

  === Τώρα, αν προκύψει κάποιο νομικό κώλυμα στη μετονομασία της ΕΡΤ σε ΝΕΡΙΤ, ο Σαμαράς έχει κλείσει από την εποχή που ήταν ακόμη στην Πολιτική Άνοιξη το domain ΚΑΛΑΜΑΤΑ-TV και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα για μία σπουδαία Δημόσια Τηλεόραση στη χώρα της Μεσσηνίας. 

  === Και μην τυχόν κατηγορήσετε τον Σαμαρά για τοπικισμό. Αν και όλοι θυμόμαστε την κίνηση του κ. Σαμαρά, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές 2009, όταν από την θέση του υπουργού Πολιτισμού, επεδίωξε να μεταφέρει τη διοικητική έδρα του αρχαίου Ναού του Επικούριου Απόλλωνα από την Ηλεία στην Εφορεία Αρχαιοτήτων της Μεσσηνίας. Τελικά, το νομικό συμβούλιο γνωμοδότησε αρνητικά για τη Μεσσηνία αλλά ουδεμία σημασία έχει πλέον καθώς ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.
—————

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, και συχνό το φαινόμενο, ο διοριζόμενος από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
   === ΕΔΩ, αφού η φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, προφασίζεται πιθανά και απίθανα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ (ΛΕΕΙ) ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΕΙ, όφειλε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη δια να ζητείσει τον ορισμό Εκκαθαριστού της υπό διάλυση ΕΡΤ ΑΕ και όχι να διορίσει με κυβερνητική απόφαση ως εκκαθαριστή της ΕΡΤ ΑΕ τον…. διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, ο οποίος μέχρι στιγμής ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΤΩ ΝΟΜΩ, για τις τυχόν υπάρχουσες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που ισχυρίζεται ο ΦΑΥΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!
   === Εν προκειμένω, ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ έναντι του νόμου Διευθύνων Σύμβουλος και συγχρόνως δοτός ελέω Σαμαρά εκκαθαριστής, δεν διαθέτει την απαιτούμενη “έξωθεν καλήν μαρτυρία” λήψεως αποφάσεων δι΄αντικειμενικής κρίσεως, αλλ΄ αντιθέτως, θα φροντίσει να συγκαλύψει τα τυχόν οικονομικά εγκλήματα που ενδεχομένως ενοχοποιούν τον ίδιο, ή και αφορούν το αφεντικό του και πρωθυπουργό που τον…. ΔΙΟΡΙΣΕ!!!!!!
   === ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, δηλαδή αν υπάρχουν εγκληματικά γεγονότα που ενοχοποιούν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ και εν τέλει δοτό εκκαθαριστή, και προβεί σε παραπομπή της σφόδρα πιθανής υποθέσεως στον αρμόδιο εισαγγελέα, αφενός θα πρέπει ο εισαγγελεύς να συλλάβει αυθημερόν τον δοτόν εκκαθαριστήν (!!!!!!!!!!) ένεκα της…. ομολογίας του, η δε διεφθαρμένη συγκυβέρνηση Σαμαρά, θα πρέπει να παραιτηθεί σύσσωμος ένεκα οικονομικού σκανδάλου και τότενες τι θα κάνουμε χωρίς χούντα……
=== ΕΥΘΕΩΣ: ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ΄ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ… ΣΑΠΙΛΑΣ ΣΑΣ!!!! ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ??????? ΟΥΣΤ ΡΕ!!!!!….. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ.

Απάντηση