ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΕΡΤ -ΣτΕ 1  === Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσουμε, ότι η αρχική απόφαση του προέδρου του ΣτΕ Κ. Μενουδάκο, είναι ένα ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ανώτατο δικαστικό κείμενο, για το οποίο αν χρησιμοποιήσω τις λέξεις και φράσεις που του πρέπουν, ώστε να καταλάβετε του τι έκανε, θα αυτοεκτεθώ σε μεγάλο κίνδυνο. Αυτό το πράγμα που παρήγαγε ο πρόεδρος του ΣτΕ στη κυριολεξία είναι ένα τίποτα, και δεν δικαιούται να φέρει τον τίτλο “ΑΠΟΦΑΣΗ” καθότι δεν έδιδε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΥΣΗ και άφηνε τον κάθε χουνταίο να την ερμηνεύει κατά το συμφέρον του. 

  === Ο δικαστής Κ. Μενουδάκος ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΕΡΤ -ΣτΕ 2  === Αμέσως μετά την έκδοση της κακώς αποκαλούμενης “ΑΠΟΦΑΣΗΣ” Μενουδάκου, σε ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ, ο αρχιφασίστας Στουρνάρας, απευθύνεται στους δικηγόρους του δημοσίου (=Νομικό Συμβούλιο του Κράτους – ΝΣΚ) με το εικονιζόμενο έγγραφο σημείωμα (1), για να νομιμοποιήσουν τον φασισμό του που έτσι κι΄ αλλιώς έχει προαποφασίσει η χούντα του σιωνιστή Σαμαρά, για την απαράδεκτη συνολικά ΕΡΤ!!!!! Για να προσδώσει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ γνωμάτευση, τη ζητά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από τον πάρεδρο του ΝΣΚ, Αναστάσιο Μπάνο.

  === Ο πάρεδρος ΝΣΚ Αναστάσιος Μπάνος, γίνεται ο νέος “παλάντζας” για την εξυπηρέτηση των μαύρων επιδιώξεων της χούντας Σαμαρά. Γράφει ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΣ στο γόνατο την “νομική συμβουλή” που απαιτεί η χούντα Σαμαρά – Στουρνάρα, αλλά στο τέλος, από καθαρά ποινικό ένστικτο για το “ο σώζων εαυτόν σωθείτο”, γράφει και την αλήθεια. Λέει (έγγραφα 2 και 3) στον πολιτικό κόπανο Στουρνάρα, ότι αυτά που του υπαγόρευσε και έγιναν μια απαράδεκτη “νομική συμβουλή” δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια άνευ νομικής αξίας…. ΕΚΤΙΜΗΣΗ και ότι ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΣ!!!!!!! Συμπληρώνει δε τη ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του αισχρού ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ Στουρνάρα, λέγοντάς του ξερά, ότι ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ…. ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΝΟΥΔΑΚΟΥ!!!!!…..

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΕΡΤ -ΣτΕ 3Για τα υπόλοιπα, φυλαχτείτε και μην εγκλωβίζεστε σε κανέναν κερατά. Βγάζει μάτι το παιχνίδι τρομοκράτησης και εγκλωβισμού των μαζών. Η χούντα συνεχίζεται και όταν αισθάνεται πληγωμένη, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Ας την αποτελειώσουμε για να αντιστρέψουμε την από ΠΑΝΤΟΥ σάπια κατάσταση και να πάρουμε βίαια τις τύχες μας, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ…..

ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απάντηση