ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΣ - ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 2  === Μήπως λες ψέματα ΝΕΟΧΟΥΝΤΙΚΕ Συμεών Κεδίκ-ογλου;;;
=== Του Γιώργου Κογιάννη
=== Ένας υπουργός όταν τον συκοφαντούν εμφανίζεται, αν μη τι άλλο, και διαψεύδει ευθέως και τεκμηριωμένα τις συκοφαντίες. Όταν είναι εκτεθειμένος – κοινώς και κατά το λαϊκότερον, όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του – επιστρατεύει μεθόδους «υπογείων» και θολώνει τα νερά.

  === Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο:
=== Στις καταγγελίες μας ότι, ελέω πατρός, μονιμοποιήθηκε στην ΕΡΤ,  την ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι και άλλοι εργαζόμενοι απασχολούντο με δίμηνες συμβάσεις και πληρώνονταν με καθυστέρηση τριών και τεσσάρων μηνών, απάντησε μέσω συνεργατών του.
=== Οι οποίοι συνεργάτες δήλωσαν, σύμφωνα με το ethnos.gr, ότι «ο κ. Κεδίκογλου ουδέποτε διορίστηκε στην ΕΡΤ». Και υποστήριξαν ότι «ο κ. Κεδίκογλου έχει κολλήσει ένσημα εργαζόμενος επί δύο δεκαετίες» και προσελήφθη ως συμβασιούχος λόγω των ικανοτήτων του. Τόνισαν, μάλιστα, ότι «στην πρώτη του δουλειά στην ΕΡΤ, έκανε γερμανικό νούμερο 12 το βράδυ με 6 το πρωί».

  === ΕΠΕΙΔΗ ενδεχομένως, οι συνεργάτες του κ. Κεδίκογλου δεν γνωρίζουν και ο ίδιος μπορεί να έχει επιλεκτική μνήμη, ιδού η απόφαση του διορισμού του με σύμβαση αορίστου χρόνου – δηλαδή μονίμου υπαλλήλου – στην ΕΡΤ (Α.Δ.Σ. 320/12.7.1995)
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Σ -ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΤ 1   === Για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση απασχολήθηκε ολόκληρη διϋπουργική επιτροπή ώστε να βρει «παράθυρο» και να δώσει την έγκρισή της, καθώς απαγορευόταν ρητά η πρόσληψη υπαλλήλων αορίστου χρόνου και δεν υπήρχαν οργανικές θέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 2006, όταν και έγιναν οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με το διάταγμα Παυλόπουλου, υπήρχαν στην ΕΡΤ εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί – διοικητικοί, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει έως και 25 χρόνια εργασίας ως συμβασιούχοι.
=== Στην αρχή υπογράφοντας μηνιαίες συμβάσεις, στη συνέχεια διμηνιαίες και στη συνέχεια εξάμηνες. Ήταν όλοι τους όμηροι των διαθέσεων της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Εκτός, φυσικά, από τον κ. Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος διέθετε πατέρα – υπουργό της κυβέρνησης.
Η σύμβαση αορίστου χρόνου ήταν το «διαβατήριο» για να εκδράμει ο κ. Κεδίκογλου, με χρήματα της ΕΡΤ, προς το  CNN και να μετεκπαιδευτεί, ώστε επιστρέφοντας να σταδιοδρομήσει, με επιπλέον εφόδια, στο BRAVO Ρούλα, της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA.
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Σ -ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΤ 2Είναι εύκολο μετά από όλα αυτά να κατακεραυνώνεις τη σημερινή ΕΡΤ και να μιλάς για «ιερές αγελάδες», για «μοναδική περίπτωση σπατάλης και αδιαφάνειας» και για «σκάνδαλο που δεν τόλμησε να αγγίξει κανείς». Είναι εξαιρετικά εύκολο, όταν είσαι η ιερότερη των… αγελάδων και εκ των κορυφαίων του σκανδάλου που ο ίδιος καταγγέλλεις.

ΠΗΓΗ:  tvxs.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Οι ΚΕΔΙΚογλου, είναι η κλασική “ελληνική” πολιτική οικογένεια, δια της οποίας πιστοποιείται, ότι για τους πετυχημένους, η επαγγελματική γαλαζιοπράσινη πολιτική πουτανιά, είναι το κύριο προσόντο….

Απάντηση